Data zajścia sytuacji: 20:20, 24.11.2010
Nick admina robiącego screeny: promil
Twój nick: noah.
Twoje IP/STEAM_ID: na wyciągu
Link do screenów: .. nie skomentuje tego.. jakaś totalna porażka.. Ban z powodem ss na forum a ss brak i pisałem to na czacie pod czas gry przy banie.. Za raz 3/4 graczy doj**ie, w szczególności eska teksty typu: Widziałem że to czit! itp.. nie rozwalajcie mnie.. Polecam tak.. Skontaktować sie z maltikiem bo on może sprawdzić komu były robione ostatnio screeny i na pewno mnie tam nie bedzie a dla niedowiarków jest hltv gdzie jest wszystko.. Mapa de_train, ledwo poczatek pograłem. Jeśli obejrzycie możecie gadać bo nie lubie demek ale jeśli malitek nie sprawdzi ostatnich ss a mój ban zostanie to pozdro. To jedyne wyjscie w tej sytuacji bo inaczej sie nie udowodni chociaz promil powienien zrobić screena ze ss poszły bo pisałem mu ze ss nie ma zadnych wiec dowód powienien zrobić ale pewnie nie pomyslal. Tak jak mowiłem malitek..
+ Mile widziany wyciąg z konsoli
[MiniBANS] ===============================================
[MiniBANS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBANS] Dostales go permanentnie
[MiniBANS] Zbanowany nick : noah.
[MiniBANS] Przyczyna : ' SS na forum '
[MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://cs-serwery.pl
[MiniBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[MiniBANS] Twoje IP : ' 83.238.144.156 '
[MiniBANS] ==============================
POZDRO :DD
eSka : Odwal się złotko ode mnie. Nie wiesz co myślę więc mi nie narzucaj. UB jest dany? Można zamykać?
co na Twoj temat. serwerowy napinacz.klniesz,wyzywasz, do tego dziwnie zaczales wczoraj grac,tez mialem Ci robic ssy. to moja kwestia,ale i tak uwazam ze nie powinienes grac na tym serwerze.totalny brak kultury i opanowania.
co wy do niego macie?
oglądalem demko z hltv na "wh" i okazuje sie ze gosc ma dobre sluchawki.
zalookajcie sobie na serwery steam, a nie gracze steamowi graja na serwerach ns i mysla ze sa "Pro elo zajebisci" na takim ulow'ie. wydaje sie ze jest do zamkniecia?