To jest niemożliwe ... Połowa serwera widziała twój ekran : Cały się trzęsie nie można , było udowodnić aima oraz reicola. Czitowałeś na zasadzie włączasz czit zabijasz , wyłączasz .
Nie wiem co o tym myśleć niech się wypowiedzą Ci co byli przy tym . Pierwszy raz mi się zdarza taka sytuacja poprostu .
Liczę na wypowiedź smakosha i reszty.
Narazie ub nie daje.
Nie mam żadnego aima i wh. Nie wiem czemu mi sie trzeslo ale na pewno nie przez aima ani nic takiego. Sam nie wiem czemu tak miałem jak akurat dziś grałem. kolega z RL grał na hackach więc cos się wypowiem. jak bym mial grac na hackach na zasadzie wlaczam, zabijam i wylaczam, to bym musiał (tak jak widzialem to u kolegi) f12 zabijac i znow f12 i tak przez caly czas rundy. przeciez to bez sensu
Ostatnio zmieniony przez Happy Meal 2010-08-28, 16:22, w całości zmieniany 3 razy
Dla mnie temat jest prosty. Dnia dzisiejszego wcześniej również biegał na podobnych zasadach. WH - hmm być może nie masz. Przynajmniej tu nie widać wychodzi to z tego tez ze w zlym momencie zrobione ale to nic. Przy każdym oddanym twym strzale celownik gnie sie do gory tworzac swoiste falowanie. Jak to wyjaśnisz? Zapewne powiesz ze nie wiesz o czym mowie i jak to mozliwe. No ale nie dziwmy się. Przecież jest tylu graczy i wszyscy maja ok tylko ty jeden biedny nie i to przeciez nie twoja wina. Niecierpie haxów.
Ja jak gram to strzelam tak seriami. Więc nie wiem (tak jak juz napisales ;P) o co chodzi wam z tym celownikiem.. Po drugie, nie patrze jak celownik mi lata tylko chodzi mi zeby zalatwic goscia
prosze was dajcie mi ub bo chce sobie zagrac
Ostatnio zmieniony przez Happy Meal 2010-08-28, 16:31, w całości zmieniany 2 razy
To jest żałosne jesteś cziterem i nic na to nie poradzisz chyba wszyscy nie uwźieli się na Ciebie bo Cię nie lubią nie ? Po prostu było widać.
eSka : To może demko pokaż, bo SS czyste i UB się należy... Jak nie masz dowodów to MASZ mu dać UB.
Cyber ... dlatego zawsze się kręci demka... na demku było by widać że trzęsie sie celownik , wystarczylo 10sek demka i czit zlapany ... w sumie widać ze to czit bo ta jego obrona żalosna jest tak samo jak kazdego innego czitera....
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2010-08-29, 12:56
Na słowo nikt Ci nie uwierzy, z kolei nie ma dowodów w postaci demka, które wszystko by wyjaśniło. Z tego powodu należy się UB, a admini będą zwracać na Ciebie szczególną uwagę z dokładnością do najmniejszych sytuacji.
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)
Nie dawać mu UB.Gościu zapierdalał na aimie tak że głowa mała,bylem przy tym.Trząsł mu się celownik po całym ekranie.Poza tym eska,normalny gracz nie może wejść na specta i nagrać demka,wiec tylko admin może,a jest rzadko
Happy Meal napisał/a:
Kurna nie mam żadnych czitów. Podejrzewacie mnie bo mi się celownik ruszał, a zaś inny gosciu podejrzewal mnie o aima bo strzelilem 1 banie. zal.
hahahhahahhahahahahha,nie pierdol,kurwa miałeś aima ustawionego na hitboxy,a dokladnie na ramiona,ciekawe jaką masz wersje aima? Bayboys 4.2,FighterFX z anty ss czy Project Mayheam lub ECC 3.5?Widać że nieznacie się na czitach:)
I na dodatke masz Antyss,ponieważ masz zamieniony format robionych ss z bmp. na jpg.
Ostatnio zmieniony przez AscetoholiX 2010-08-29, 13:21, w całości zmieniany 1 raz