Jeśli są podejrzenia o czity to wydaje się że trzeba je sprawdzić będąc w tej samej drużynie co podejrzany:] Piękna akcja była zasługą słuchawek, które wszystkim polecam:) Przynajmniej poznałem co to speedy share:)
Pozdrawiam, licze na szybkie odbanowanie bo żona jeszcze w pracy i moge se pograć
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 7 razy Wiek: 18 Dołączył: 02 Maj 2009 Posty: 2411 Skąd: z z zadupia :-P
Wysłany: 2010-02-20, 11:11
napisz wg wzory jak nie temat close i kosz bez ub
[ Dodano: 2010-02-20, 11:12 ]
a reposta nie ma adma na FFA tylko TP takie to trudne zobaczyc gdzie sie ma bana i znalesc ten dzial na forum ?? przenosze !!
Bede sie wpie*****l tam gdzie wyda mi sie ze jest to sluszne..np. tu...Bo koles dal SS i jeszcze malo bo trzeba wg wzor...Sprawdz odbanuj i po sprawie...Bez zbednej napiny
Jeśli są podejrzenia o czity to wydaje się że trzeba je sprawdzić będąc w tej samej drużynie co podejrzany:] Piękna akcja była zasługą słuchawek, które wszystkim polecam:) Przynajmniej poznałem co to speedy share:)
Pozdrawiam, licze na szybkie odbanowanie bo żona jeszcze w pracy i moge se pograć
IP ci nie wyczaruje.
_________________ ADMIN (TP)
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa