Wysłany: 2011-01-29, 19:16 Prosze o zdjęcie admina!
1.[b] Twój nick na serwerze. : _-*FD god*-_
2.[b] Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). : 19:10_ 29 stycznia 2011
3.[b] Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. : UnnameD -bot
4.[b] Opis skargi. : bez komentarza
5.[b] Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją. : http://img842.imageshack.us/i/skargay.jpg/
fdgod ty już powinieneś mieć bana na forum.Na serwerze chyba only de_inferno masz bana za czity.A jeszcze jak głupek dajesz jakiegoś ss`a który nie pokazuje faktów.Niech CSI lub MientowyTSW lub eSka dadzą mu bana na forum.
_________________ I`M
SO GREAT THAT`M JEALOUS
OF MYSELF ^^
Szukasz klanu? PiSz !!
unnamed9191 Pomógł: 2 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 111
dyksa a jak nie bedzie adminow,wejdziesz i bedzie Ci wydzieral ryja tak ze nic nie bedziesz slyszal to bedzie okej tak?
skoro wolisz tak grac to dam mu ub specjalnie dla CIebie i powiem mu ze moze sobie robic co chce . bo o to wlasnie widze walczysz. pomysl facet.
god - hmm po pierwsze straszny frajerzyna z Ciebie widze. nie wiem co chcesz tym zyskac . :) zemsta za bana (T.A. ) ? jestes slaby. szkoda mi klepac w ogole w tym temacie ale cie zgnebie.bo myslisz ze robie zle i jestes w bledzie. mowia ze masz haxy wiec sram na ciebie glabie. dwa. jak taki wyrzutek moze kogos krytykowac? nie masz wstydu czleniu. wez idz sie pobaw w poszukiwanie mozgu.
owy XD - ciagle wrzucal.zabijal swoich i darl ryja na caly regulator. konkret zryty baniak. typ ok.20 lat. hmm a ze z XXX robilismy sobie z niego jaja.zaczal przesadzac. wiec nie chcac go banowac wyrzucalem go . a ten powod. hmm urazilem cie sierotko? idz do taty niech poglaska. i przestan plakac bo mi cie szkoda. zachowujesz sie jak obsrana ciota.moze powiedz mamie niech ci zacznie sukienki kupowac to sie nikt nie pozna ze ma do czynienia z taka sierota to i gneby unikniesz. czaisz? masz glowe ale nie wiesz ze nie sluzy tylko do tego zeby czapke na niej nosic. wez sie otrzasnij albo zmien dilera czleniu bo jawnie przedawkowales glupote. mysle ze starczy.