1. Twój nick na serwerze: Zovix
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze): nie było
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga:brak
4. Opis skargi: chcę UB,nie wiem dlaczego zostalem zbanowany i kiedy.
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją.: nie istnieją
6. Screeny wrzucamy spakowane WinRarem na HotFile.com:brak
MOje IP:88.199.235.142
Moje ID:STEAM_0:0:33461360
Proszę o UB ;D
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 31 Sie 2010 Posty: 83 Skąd: Węgorzewo
Wysłany: 2011-03-07, 21:05
Od siebie napiszę tylko, że jest to gość z moich steam friends. Żadnej lipy na boku nie kręci. Pewnie zakres złapał. Znaczy się ogólnie dołączam się do prośby :P
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 31 Sie 2010 Posty: 83 Skąd: Węgorzewo
Wysłany: 2011-03-07, 22:51
no jesli tak wyglada sytuacja to ja sie wycofuje.
Bardzo sie zawiodlem. Jutro sobie z nim pogadam, bo kuzwa strasznie nie lubie jak mnie ktos w uja robi.
Hmm... może mam bana ,bo mam internet radiowy i wiele ludzi ma to samo IP. Nie możliwe ,że jestem zbanowany na steamID, co potwierdza ,że nie haxowalem i nadal ubiegam się o UB.
Ostatnio zmieniony przez zovix 2011-03-08, 20:46, w całości zmieniany 2 razy
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2011-03-09, 19:17, w całości zmieniany 1 raz
Jeżeli nie na zakres to na ID steam ta..?? ,niedawno kupilem ten steam może 3 tygodnie tamu , nigdy nie haxowalem i to jest mój 1 steam. Może 1 właściciel dostał bana na ID? Czy można to sprawdzić?
jeśli został zbanowany steam to znaczy że musiałeś mieć screeny.
Zakres odbanowywałem Twój. Więc coś ściemniasz koleś.
Wgrany również jest blacklisted.cfg
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2011-03-09, 20:05, w całości zmieniany 1 raz
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa