1. Twój nick na serwerze. aCme
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). 16.10.2010r 18:00
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. Osiol
4. Opis skargi. gramy sobie dusta 2 i wchodzi osiol, spamuje mu na say_team @ ze czit jest oczywiscie nic nie robi, przez mikro tez nic i jak tu grac z takim palantem? potem cala serwerownia go "tyrała" i chce zwrocic uwage ze to nie pierwszy raz sie zdarza, nie pisze z prosba o zabranie pisze z prosba o oagrniecie tego nooba
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją.
6. Screeny wrzucamy spakowane WinRarem na HotFile.com
Osobiście nic do lancer`a nie mam, ale teraz faktycznie jeżeli tak było to trochę zawalił .
aCme a to od razu trzeba zgłaszać skargę , jak dla mnie nie powinno być tej skargi w ogóle dlatego ,że lancer`owi zdarzyło się to dopiero 1 raz . No ale jak tam chcesz .
Ale faktycznie nie zwalnia to lancer`a z obowiązków ; D
Jak dla mnie temat do zamknięcia , a ty lancer pilnuj się ,żeby się już nigdy się to nie zdarzyło i tyle ; ]
PoZdRo ; >
Posłuchaj Acme to, że admin odrazu nie zbanował czitera czy popełnił jakiś "błąd" nie oznacza że możesz go tak nazywać Chłopie każdy może coś zrobić nie tak. A tu już od razu oczywiście skarga na forum. Zastanów się nad tym czy warto od razu skargi pisać. Dla mnie temat do zamknięcia.
_________________ Pokój dla mych ludzi, dobrych ekip i słuchaczy
Nie starczyło by kawałka by wymienić ich w temacie
Oto ja wróg publiczny na pochybel tym co sapią
Na deszcz sie nie zanosi przejdzie bokiem rzuć parasol.
Ostatnio zmieniony przez RPS-Reprezentan 2010-10-16, 23:23, w całości zmieniany 1 raz
aCme^^, wyobraź sobie, że jesteś adminem na TP, jakiś typek pisze Ci, że taki SLU GANG | Karim ma wh... Co robisz??:
a)Ban!!
b)Olewasz frajera
c)Przyglądasz się Karimowi sprawdzając czy ma wh czy tylko aima :)
Pozdrowienia :)
eSka: Dokładnie, powinno się takich banować co spamują "czit czit". Tylko Ogarnij słówka.. "frajera" aCme ja to nie wiem jak Ty byłeś adminem 4FUN i co robileś jak Ci spamowali czit czit... Ja to takich banowałam bo to wkurzające, a pisząc skargę jeszcze bardziej się poniżają..
Karim,
d) banujesz Karima bez dowodów
wdg mnie temat close :P
eSka: Każdy admin powinien mieć dowód. ;) A powinien zbanować tego co spamuje że czit czit ;) A zamykać nie będę jeszcze bo to zależy od aCme, to jego temat.
Norman Bates, amxmodmenu - tam jest chyba wszystko co admin powinien ogarniać :) + do tego amx_ss, amx_bancfg, amx_vote i jeszcze jakieś nieprzydatne komendy :)
Norman Bates, amxmodmenu - tam jest chyba wszystko co admin powinien ogarniać :) + do tego amx_ss, amx_bancfg, amx_vote i jeszcze jakieś nieprzydatne komendy :)
nie rozumiesz?
amx_last - jezeli ktos ucieknie,
bancfg - bo nie dziala,
amx_niewidka - nie widac admina gdy ten przechodzi na spect i przydziela go do druzyny, dzieki czemu nie wisi bezczynnie na spect, wazne ze podczas rundy ma status 'alive' wraz z jej koncem uaktywnia mu sie status dead,
to, ze mozna kupowac przez 75sec, gdzie na dd2 w CT mozna stac na respie i walic he na
brame przez 3/4 rundy,
to, ze widac ruchy admina: ex:
ADMIN"Karim" ban Norman Bates permanent ... ADMIN "Cybershot" slay "Karim" etc.
i chyba najgorsze: rozmowy na biało przez adminow (miedzy sobą) odsyłam admin_chat,
puenta:
kazdy kto posiada cheaty i choc troche rozumu moze wykryc admina zanim admin wykryje jego cheaty,
nie mowie, ze wszystko, ale kilka rzeczy musi zostac poprawione Oo