1. Twój nick na serwerze. testing something
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). 21.00
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. OMG^^WTF
4. Opis skargi. Powiem tylko tyle , admin beznadziejny , 0 ogaru . Ile można prosić go o zrobienie jednej rzeczy ? Podam 2 przykłady .
1 Koleś jedzie na ewidentnym aimie . Przez 3-4 rundy pisałem do admina OMG^^WTF , na u@ i na say . Admin nie reagował . W końcu odpowiedział przez mikro tak :
Boże nie sraj się zaraz zobacze . TO JEST ŻAŁOSNE . Musiałem go zabić , żeby wreszcie admin za 10 zł wszedł na spect i zobaczył ...
2 1 Koleś lagował ... Ping 200-250 cały czas . Mimo to udawało mu się zabijać co chwilę kogoś a On stawał się STRASZNIE CIĘŻKIM CELEM . Nie dało się go ubić w ogóle jedynie na farcie na fullu . Pisałem do admin 5 RUND ! A Admin nie reagował . Nawet nie raczył odpowiedzieć ani zrobić prostej rzeczy : KICK ! Czy taki admin powinien mieć tą funkcję ? I jeszcze jedno . Napisałem tak : admin0 0 ogaru , nawet kicka nie umie dać ! . I dopiero wtedy szanowny admin za 10 zł wszedł w amxmodmenu i dał bana .
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją. Brak
Chodzi mi tylko o to , żeby przestał tylko się interesować swoim pro elo skillem , lecz zrobił czasem porządek na serwerze ...
_________________ Ładnie się nadziali =] HARDCORE =D sorQ za jakość =/
Po 1 nie powiedzialem czegos takiego!!!!
Po 2 co Ci przeszkadzało ze koles ma lagi? Od tego jest plugin a nie admini!!!
Po 3 lubilem Cie ale troche mnie zdenerwowales tekstem "umiesz kickac/banowac"
Własnie plugin nie dawał mu kicka . I ciężko było ci wejść w amxmodmenu i dać kicka ? Jak się na cb wkur..... to dopiero MI dałeś bana . Pff i nie mów , że nie mówiłeś ... Koleś jechał na aimie a ty sobie dalej grałeś mimo , że pisałem kilkakrotnie . Dednąłem cie i dopiero wtedy wszedłeś , żeby mieś spokój . Widzisz , że syf jest na serwerze to i tak się tym nie interesujesz !
Po 2 co Ci przeszkadzało ze koles ma lagi? Od tego jest plugin a nie admini!!!
czlowieku po to masz tego admina zeby tez tego przypilnowac.....pluginy sa tylko do pomocy jak nie widzisz ze koles ma pingi 200+ lub jak nie ma zadnego admina na serwie to plugin robi wtedy to za np. ciebie
STEAM ID :STEAM_0:0:31514865
Ostatnio zmieniony przez magnum 2010-04-01, 12:39, w całości zmieniany 1 raz
Tak tylko ten plugin :
1. Albo był wyłączony ( nie pisało , że kickuje od 95 )
2. Działa nie poprawnie ...
Ja swoje wiem i widziałem , że kolo ping 200 i cięło go zaje..ście . Admin to olewał ... Ale bardziej mnie wkurza to , że admin nie reaguje , mówi się coś do niego a On nic .
Niech przynajmniej spojrzy raz na say / team-say i zareaguje
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa