Serwery Counter-Strike 1.6 Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaproś Usera   Zaloguj 

Nazwa serwera   Adres IP   HLSW    STEAM  
Central Shoot [TP] 193.33.176.174:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 87.98.234.222:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 193.33.176.130:27015

Ogłoszenie 

COUNTER STRIKE NONSTEAM DOWNLOAD

Poszukujemy administratorów na nasze serwery !
Szczegóły w poniższych działach .

Podania o admina na serwerze TP Wolnych miejsc - 9
Podania o admina na serwerze De_Dust2 Wolnych miejsc - 6

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: MientowyTSW
2011-01-03, 21:24
ogar Pan U
Autor Wiadomość
CSI 
GLORY GLORY MAN UTD

Zaproszone osoby: 4
Wysłany: 2010-12-31, 12:12   ogar Pan U

1. Twój nick na serwerze. CSI
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). niedawno
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. PAN U
4. Opis skargi. ADMIN Pan U: ban Aes permanentnie. Powod: brak tp
nie wiem czy zachowanie broni gdy ktos jest sam na cale CT to jest brak TP i gdy juz paka ma wybuchnac widac ze admin nie ogarnia
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją. nie mam

unnamed9191

Ostrzeżeń:
 3/5/5
Wysłany: 2010-12-31, 12:21   

smieszny jestes,zginalem w polowie rundyi przygladalem sie co wyprawiasz.

laziles sobie gdzies,pakaa byla zaplantowana a tY sie gdzies cos rozgladasz zamiast do niej leciec. i wez czlowieku nie placz,ale to co Ty wyprawiales znaczy o konkretnym braku TP a nawet ogarniecia gry. tyle na ten temat.

perm moze i przesada.ale do tego nawiazuje moj temat w sprawach serweraa.zapraszam do zapoznania sie.

CSI 
GLORY GLORY MAN UTD

Wysłany: 2010-12-31, 12:26   

a ty jestes jakis niepelnosprytny ??
nie ja dostalem bana
1. Twój nick na serwerze. CSI
4. Opis skargi. ADMIN Pan U: ban Aes permanentnie. Powod: brak tp
trudno sie kapnac ze bana dostal Aes ...

i dalej podtrzymuje to ze nie ogarniasz admina a najlepszym przykladem na to jest wlasnie ten ban

unnamed9191

Ostrzeżeń:
 3/5/5
Wysłany: 2010-12-31, 13:32   

nie gadasz z ojcem wiec hamuj slowa .

*** DS *** 
Załamanie ;(

Ostrzeżeń:
 5/5/5
Wysłany: 2010-12-31, 13:34   

Pan U zawsze daje bany za brak gry TP widziałem jak grałeś wtedy, ale za brak gry tp powinno być gdzieś 60 minut, a nie od razu perm.

DEST

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2010-12-31, 14:52   

Wtrace swoje 3 grosze do tej "skargi" Tak napisales CSI ze nieda sie polapac o kogo tu chodzi.Twoj nick na serverze:CSI i zgoda wiemy ze chodzi tu o ciebie ,jezeli to twoj kolega dostal bana to niech on pisze skargi! Co do perma to chyba lekka przesada ale przynajmniej za takie wybryki tydzien przerwy sie nalezy,niepodwazajmy decyzji Pana U bo jak pisze sam widzial co zes wyprawial a mysle ze ma wieksze doswiadczenie niz ty (nieobrazajac cie) i dobrze wie co to jest TP.Rozwiarzcie sami problem,najlepiej by bylo pokazac to na HLTV i wtedy ocenimy na ile Ci przysluguje owy ban :) Niegniewaj sie CSI ale trzeba wprowadzic nowe zasady na serverze bo przypomina on server Kids ala'TP Pozdrawiam :mrgreen:

CSI 
GLORY GLORY MAN UTD

Wysłany: 2010-12-31, 15:15   

DEST napisał/a:
mysle ze ma wieksze doswiadczenie niz ty

o i tu bys sie zdziwil gralem juz tyle mix'ow czy esl'ow czy tez na innych dobrych serwerach steam tp ze bardzo dobrze wiem co to jest TP
i TP to nie jest tylko wbic sie jak najszybciej z paka na bs czy tez bedac w ct biegnac na "pale" żeby pake rozbroić
a co do tego bana to owisi mi on bo nie ja go dostalem i nawet nie znam tamtego ziomka
ale rozchodzi mi sie o to ze admin nie ogarnął zeby za brak TP dostac perma o.0
moze niedługo permy bedize dawaćza ping
i jeszcze raz powtarzam leje na tego bana bo nieja go dostalem

Smakosh 
Born to Frag

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2010-12-31, 15:38   

yyyy ale lejesz cieplym czy zimnym moczem?

Administrator Serwera TP

SIMSON 
Crizis

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2010-12-31, 15:50   

Ja też sądze że za brak tp powinno być od 60 do 240 min ale jak się bedzie to powtarzać to dobiero perm ! :!:
JEALOUS
OF MYSELF
^^
Szukasz klanu? PiSz !!

ludzik6 
Ochh i Achh

Wysłany: 2010-12-31, 16:54   

tak,tak , dawajcie perma dla wszystkich za brak gry TP. Na serwie zostanie wtedy 5 graczy. Bardzo mądre podejście.

wiktor95 
perfectum_mobile

Wysłany: 2011-01-01, 00:21   

ludzie nie czytacie do końca a płaczecie... zobaczcie co napisał unnamed. napisał że z permem przesadził. (zanim coś napiszecie przemyślcie to 3 razy)

Bo chca zniszczyc to co kocha cały świat

ISbn 

Wysłany: 2011-01-01, 22:00   

wiktor95 napisał/a:
nie czytacie do końca a płaczecie

plakac to tobie moze bachor zrobiony na dworzu. Nie raz ma odchyły ale co poradzicie, na prawde nie raz warto dac tego perma

Wiktor odbiegajac od tematu -Jeba* Żydzew!

[Songo] 
STEAM_0:0:28298888

Ostrzeżeń:
 7/5/5
Wysłany: 2011-01-01, 23:52   

Cytat:
yyyy ale lejesz cieplym czy zimnym moczem?

tym mnie rozbroiłeś :mrgreen:

ale do tematu, to chodzi o to, że Pan U uważa się za pro elo hajta i super w ogóle gracza (co w całości jest fantastyką) i wyszukał sobie na tej sieci idiotów, co przyłączą się do jego misji. Misji stworzenia TP z dupy wziętego, co nigdy się nie uda, bo prawdziwe TP musi być Only STEAM i cały ten serwer dobrze się trzyma za sprawą nsów. Coraz więcej osób zostaje na TP zarażonych jego paranoją. I myśli, że tym oto sposobem podbije ziemię i wszechświat.

Cytat:
Co do perma to chyba lekka przesada ale przynajmniej za takie wybryki tydzien przerwy sie nalezy,niepodwazajmy decyzji Pana U bo jak pisze sam widzial co zes wyprawial a mysle ze ma wieksze doswiadczenie niz ty (nieobrazajac cie) i dobrze wie co to jest TP

Tutaj powiem, że gówno wie. Czy on grał kiedyś mixa albo cw? No pytam się czy on kur^^ grał? A jeśli grał to chyba nie wiedział o co w tym wszystkim chodzi. Bo zupełnie inaczej wygląda gra na publikach, a inaczej mix. I myśli, że jest tu alfą i omegą, a po prostu gówno wie. Na pewno CSI ma większe doświadczenie i nie musi nikomu tego udowadniać.

Z takim adminem na pewno ten serwer zajdzie daleko....

ŚWIECISZ JUŻ UNNAMED. WSZYSCY MAJĄ CIĘ ZA GURU TEJ SIECI

A to się tyczy wszystkich adminów:
To nie gracze są dla adminów, ale admini dla graczy.

Żyję Od Wyścigu Do Wyścigu,Tylko To Się Liczy,Przez Te Dziesięć Sekund Po Starcie Jestem Wolny.

unnamed9191

Ostrzeżeń:
 3/5/5
Wysłany: 2011-01-02, 11:30   

TY dragon ball.uwierz ze gram czesem mixy.

za super hajta sie nie uwazam jelopie,jedynym idiota jakiego ostatnio wylonilo serwerowe spoleczenstwo jestes Ty,a ludzie ktorym podoba sie ta "misja' to ogarnieci ludzie,wiec dzieciaczku jak szczekasz do starszych to uzbroj sie w mocne argumenty a nie teksty a la podstawowka i rzucanie miesem.podoba Ci sie ten CSi to wejdz mu w d... i tam siedz du...lizie na salonach.

caly ten serwer trzyma sie za sprawa NS'ow ?! TY czlowieku jestes bardziej zacofany niz ustawa przeewiduje,co Ty to w ogole wygadujesz za glupoty.Ty kiedy ostatnio grales na tym serwerze co?cwaniaczku? bo nie masz zielonego pojecia co tam sie dzieje.

tak a propo tego ile wiem,wiem sporo bo gram dluzej niz Ty bez pieluch chodzisz. i hmm to gowno to Ci z butow wystaje pawiu nastroszony.

Life*Style? 
Wracaj...

Wysłany: 2011-01-02, 21:45   

Dopiero co wracam na tę serwerownię, ale już chciałbym powiedzieć co nieco. Może to wypunktuje, będzie jaśniej, czytelniej i zrozumialej dla wszystkich:

1. znam już jakiś czas CSI, często grywaliśmy razem przed moją przerwą, przez jakiś czas nawet klanowo. Myślisz unnamed9191, że pokonasz go swoim doświadczeniem? Grałem dosłownie 40min na serwerze i przez te 2 mapy widziałem, że admin raczej nie jest dla Ciebie.

2. Za brak gry TP można banować, owszem, ale nie permanentnie.

3. Jak długo Panie adminie grasz na cs-serwery? Może kryje się pod Twoim nickiem ktoś nam znany z przeszłości? Jesteś już tutaj tak zadomowiony, że pamiętasz jak na serwerze grało max 4 graczy steam? Z czasem to się rozwijało, zmieniało i ewoluowało, ale fakt jest taki, że to właśnie gracze NS podtrzymują ten serwer.

4. Drażni mnie stwierdzenie o wieku. A proszę ja Ciebie co ma wiek do umiejętności gry, znajomości zasad i ogarnianiu? Wiek to tylko cyfry, a doświadczenie idzie swoją drogą. Jeśli ktoś jest młodszy to od razu znaczy że jest mniej poinformowany w dziedzinie gry (mówię tutaj oczywiście o graczach, którzy mają prawo do gry, czyt. osoby powyżej 16 roku życia, którym przysługuje już gra w CS-a)? Tak samo jest z kulturą. Ona nie przychodzi z wiekiem, a z wychowaniem. W Twoim przypadku przyszła ona w bardzo mizernym stopniu.

5. "Misja" której jesteś prekursorem jest skazana na niepowodzenie. Bardziej znane serwerownie posiadające swoje serwery TP są rozwijane na platformie steam. To właśnie tam zasiada przed cs-em większa ilość bardziej doświadczonych graczy obdarzonych umiejętnością "strzelania". To tylko jeden powód fiasku, a co powiesz na to, (co jest raczej zauważalne na serwerze) iż około 60% graczy serwera TP w ogóle nie wiem czym on tak naprawdę jest. Tak, tak. Powiesz mi że napisałeś to w ogłoszeniach i dałeś wytyczne jak się na nim gra, ale czy ktoś z zawodników to przeczyta? Odpowiem Ci: Nie. Aby wprowadzić serwer na wyższy poziom potrzeba czasu i Twoja nauka tutaj na nic się zda. Aby można było rozwijać serwer trzeba nowej krwi w szeregach player'ów. Im więcej zaawansowanych graczy, tym szybciej poziom wzrasta, a do niego przystosowują się inni. Albo dają radę i zostają, albo są za słabi i odchodzą. Powiedz mi co da ban, skoro niczego on nie nauczy?

Kotek
Pomóż prosze ;(
Prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi