A da to, że przynajmniej nie bedzie dany delikwent dalej przeszkadzał i psuł gry. Co nam po typie, ktory nie dostanie bana możesz go uczyć w nieskonczonośc a on itak swoje. Więc lepiej od reki się go pozbyc. Nie mam nic przeciwko ns sa tacy co i dobrze na na graja i im nie trzeba tłumaczyć itp. I jakos się gra. Po co tracić nerwy na gadanie tłumaczenie skoro to jak by grochem o ściane. A tak dostaje bana wylatuje i nie przeszkadza dalej. Uwierz mi graczy jest jak psów nie ten to przyjdzie inny i jak napisaleś jak da rade zostanie i bedzie grał nie da rady dostanie bana i czesc.
Ale zawsze lepiej dac bana na 60 minut, 240 niech sie uczy, nie będzie chciał to opuści ten serwer. Zwłaszcza że Regulamin dawania banów jest napisany i to do niego ADMINI mają się stosować !!
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
no właśnie proba, ale nikt nie stosuje tego regulaminu
Cytat:
TY dragon ball
po pierwsze zasrańcu to ja dragon balla oglądałem zaledwie 5 odcinków jak miałem z 6-7 lat, a po drugie to, że kiedyś miałem taki nick to był czysty przypadek i się tak przyjęło
Cytat:
za super hajta sie nie uwazam jelopie,jedynym idiota jakiego ostatnio wylonilo serwerowe spoleczenstwo jestes Ty,a ludzie ktorym podoba sie ta "misja' to ogarnieci ludzie,wiec dzieciaczku jak szczekasz do starszych to uzbroj sie w mocne argumenty a nie teksty a la podstawowka i rzucanie miesem.podoba Ci sie ten CSi to wejdz mu w d... i tam siedz du...lizie na salonach.
chyba ty jesteś tą idiotą, bo ja staram się pomóc takim czubkom jak ty, ponieważ spokojnie mogę powiedzieć, że mam większy staż i doświadczenie w adminowaniu-ja tu adminowałem jak ty nawet nie wiedziałeś co to jest central shoot i w dupie mam to, że może ty jesteś starszy (o ile w ogóle jesteś), bo po twoim rozumowaniu i kulturze to jesteś umysłowo zacofany
Ja nie muszę jak ty lizać dupy każdemu i nie liżę CSI`owi, bo ja tylko stwierdzam fakt, ale że ty się boisz do tego przyznać i jesteś przez kabelek taki kozak to ja mam to w dupie i Ciebie, i twoje zachowanie
Cytat:
tak a propo tego ile wiem,wiem sporo bo gram dluzej niz Ty bez pieluch chodzisz. i hmm to gowno to Ci z butow wystaje pawiu nastroszony
jak chcesz to kur^^ chodź 1on1 z sędzią i HLTV, to zobaczymy kto jest lepszy i kto będzie srał w majty
i myślisz, że jesteś fajny, i tymi swoimi gadkami to każda laska będzie twoja
pierdoln^^ się w twój zasrany kask, bo myślisz że jak masz te 18 lat to jesteś dorosły, a tak naprawdę swoim zachowaniem stwierdzasz fakt, że nie dorosłeś do tej gry i ogólnie to zachowujesz się jak 12 letnie rozkapryszone dziecko, co czuje się pępkiem świata
chyba ty jesteś TĄ idiotą, bo ja staram się pomóc takim czubkom jak ty, ponieważ spokojnie mogę powiedzieć, że mam większy staż i doświadczenie w adminowaniu-ja tu adminowałem jak ty nawet nie wiedziałeś co to jest central shoot i w dupie mam to, że może ty jesteś starszy (o ile w ogóle jesteś), bo po twoim rozumowaniu i kulturze to jesteś umysłowo zacofany
Cytat:
Ja nie muszę jak ty lizać dupy każdemu i nie liżę CSI`owi, bo ja tylko stwierdzam fakt, ale że ty się boisz do tego przyznać i jesteś przez kabelek taki kozak to ja mam to w dupie i Ciebie, i twoje zachowanie
wpasc do Ciebie? nazbierasz tylu kolegow zeby Ci pomogli czy na policje zadzwonisz? widziales zebym komukolwiek lizal d-pe ? ty nie wiesz co pisac wiec p-dolisz bez sensu.
Cytat:
i myślisz, że jesteś fajny, i tymi swoimi gadkami to każda laska będzie twoja
ty skad ty bierzesz te tanie teksty ,skad Ci sie cos o laskach wzielo.hahah
Cytat:
się w twój zasrany kask, bo myślisz że jak masz te 18 lat to jesteś dorosły, a tak naprawdę swoim zachowaniem stwierdzasz fakt, że nie dorosłeś do tej gry i ogólnie to zachowujesz się jak 12 letnie rozkapryszone dziecko, co czuje się pępkiem świata
kask? jaki k... kask ? hahahahah ,zaczynam lubis te twoje nieogarniecie umyslowe naprawde ! :))))
stwierdzam fakt zachowaniem?? - O.o yyy ze co? reprezentujesz swoimi bezpodstawnymi i pozbawionymi poprawnej gramatyki zdaniami, jakis niedobor..hmm umknelo Ci chyba pare ladnych lat nauki,bo kolego nie potrafisz zlozyc zdania,a co gorsza uzywac i stosowac slow :O
nie jestem dorosly do tej gry? - wtf?! coraz gorzej stary.. powinno byc ,nie dorosles /dojrzales do tej gry
rozkapryszone dziecko, co czuje się pępkiem świata - rozkapryszone dziecko,KTORE czuje sie pepkiem swiata. tak powinno byc misiu :)