1. Twój nick na serwerze. : faNatic.
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). : około 15:00
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. : Towarzystwo Sportowe
4. Opis skargi. : No więc wszedłem na serwer akurat na zmianę mapy była to mapa de_nuke pierwszą rundę padłem jako pierwszy ale za to z każdą kolejną rundą szło mi coraz lepiej... Bodajże w 4 rundzie mapy zostałem sam na cały team no i zacząłem ich bić , i tutaj szczerze przyznam ,że szło mi trochę z fartem ... I gdy wybiłem cały team zostało z 4 ct ( staty 22:1 )dostałem bana permanentnego za wh...
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją. : Nie zostały zrobione , oraz demko zostało również nie nakręcone ...
Więc nie wiem czy to wynik pomyłki czy po prostu nie umiejętnego rozróżniania cheater`a od skilla . Więc tutaj proszę o unbana ; ]
Mój SID Steam`a : STEAM_0:0:37954075
PS: Składam odwołanie dopiero teraz bo wcześniej mi się nie chciało ; p
Niestety wyciągu z konsoli nie mam bo wyłączyłem cs`a ; )
przeglądnąłem HLTV i nie ma mnie w grze nawet na nuke o tej godzinie.
faNatic. napisał/a:
Więc nie wiem czy to wynik pomyłki czy po prostu nie umiejętnego rozróżniania cheater`a od skilla . Więc tutaj proszę o unbana ; ]
za pewne to 2.....
faNatic. napisał/a:
PS: Składam odwołanie dopiero teraz bo wcześniej mi się nie chciało ; p
Niestety wyciągu z konsoli nie mam bo wyłączyłem cs`a ; )
a mi ma się chcieć szukać kiedy taka sytuacja była ?! to Tobie zależy na odbanowaniu więc powinieneś zrobić to od razu nie po kilku dniach, miesiacach itd.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2011-02-24, 21:05, w całości zmieniany 1 raz
a mi ma się chcieć szukać kiedy taka sytuacja była ?! to Tobie zależy na odbanowaniu więc powinieneś zrobić to od razu nie po kilku dniach, miesiacach itd.
Dokładnie.
faNatic. napisał/a:
około 15:00
Podaj datę i godzinę zaistniałej sytuacji żeby było można sprawdzic.
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2011-02-25, 11:12, w całości zmieniany 1 raz
Hmm... Nie możliwe ,że grałem na ns ponieważ cały czas gram only steam i gdybym grał wtedy na ns`ie to mam zmienne ip i bym mógł wejść.
Druga sprawa demko , wyjaśnię akcje . :
3,23 - Słyszałem przez słuchawki ,że ktoś chodzi tam na zejściu na dolny bs(pochylnia) po chwili zaczął ktoś strzelać w kącie w ścianę więc stwierdziłem ,że skoro tam ktoś strzela to raczej ktoś musi tam być i spróbuję go ze skanować i w tym momencie wybiegł Mirrar no i go zabiłem ... Tyle co do tej akcji ; ]
8,05 - Nie wiem o co dokładnie w tym momencie ci chodzi ale to opiszę ...
No więc , zaczyna się od tego ,że patrzę na kurnik ponieważ chwileczkę przedtem widziałem ct który stał na bs`ie i rzucił mi he po czym pomyślałem ,że wyjdzie oknem od kurnika i tam się patrzyłem lecz po chwili wychyliłem się i zobaczyłem ,że trzyma w ręce granat i postanowiłem stamtąd się szybko ewakuować podczas gdy wychodziłem z bs`u odwróciłem się i zobaczyłem ct który do mnie strzela po chwili się wychyliłem i go zabiłem oraz następnego stojącego dalej .
8,19 - Tutaj widzę Ci chodzi o to ,że strzelałem w skrzynki na bs`ie to proste gdy tam wbiegłem zauważyłem czubek głowy który się wychylił na górze skrzynek no i to go wydało zacząłem tam strzelać i go zabiłem po czym wbiegłem na bs i z góry zabił mnie ct.
To tyle ode mnie ; ] Jeżeli macie jeszcze jakieś zastrzeżenia do którejś akcji to piszcie , a jeżeli nie to proszę o unbana ; ]
Pozdro faNatic.
PS : Po banie wyłączyłem cs`a ponieważ się zdenerwowałem ,że dostałem bana za nic i to olałem ale później stwierdziłem ,że lubię tą serwerownie no i złożyłem odwołanie .
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
_________________ Tyle lat składam klocki w logiczną całość wierze.
Czy działania mają sens pod tytułem RAP gram szczerzę.
Nikt nam nie odbierze naszych marzeń mówię prawdę
By nagrywać dobre krążki ten piorytet jest nam bratem.
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 31 Sie 2010 Posty: 83 Skąd: Węgorzewo
Wysłany: 2011-02-26, 21:16
Popatrzyłem te rozpiskę co napisałeś i moim zdaniem gość jest czysty.
Przy tej 8:00 widać, że się rozgląda i nie bardzo wie kto gdzie jest. A te 3:00 to jak dla mnie gość sobie skręca celownik, żeby mieć na prawej słuchawce tylko CTków, bo ma za sobą stado terro, które lekko dezorientuje.
Kazdy ma lepsze i gorsze dni. Nie bede sie rozchodzil, po prostu dla mnie gosc czysty. Widac, ze nie pyka od wczoraj. Potrafi wykorzystac okazje na ubicie paru typkow. Zagralbym tak samo, a na wh nie pykam :)
8:19 nie chodzi o bicie przez skrzynke bo kolesia widac juz bylo, ale samo wejscie i juz celownikiem leci na niego lecz wchodzac widzi ze za skrzynką jest.
8:00 kurcze osoby raczej chowaja sie albo idą do okienka ten jednak wie ze on tam jest skanujac idealnie w model.
mogę sie założyć ze jakbym parę dni pograł na innym nicku tez bym dostał bana. i to bez UB bo mam akcje takie z których wynika ze nic nie widziałem i nie słyszałem a typka zabiłem... ale u mnie to raczej doświadczenie, i samo przez sie wychodzi
[ Dodano: 2011-02-27, 01:26 ]
Obejrzałem i stwierdziłem ze na 90% nic niema. Wiec UB powinno byc :*
Tez mam dni lepsze lub gorsze.