a ty jest ten ktory sie zagubil co teraz powiesz resteom..??????
że ten ss niczego nie zmienia ... nadal uciekłeś w trakcie robienia ss ....
i że "na tym ss widać kolejny napis moje ip , kolejny ss ...
więc nie p*****l i do widzenia
NIe ucieklem w trakcie robienia ss
potwierdzi to cyber
chyba zle mnie wtedy zrozumieliście to nie o to chodzi ze jak on mi robil ss to ja ucieklem po robieniu ss zaraz wyszedlem i wszedlem na forum
haha naprawde niemam zadnego Wh kur.... daj mi jakis link gdzie moge sciagnac gre ze steam akonto za 5 min bede mial aktywne i wtedy pogramy bo juz mnie to wszystko w kur ss sie znalazl ale mialem problem z jeg znalezieniem poniewaz byl w innym piliku niz pozostale mam te 3 niewiezysz to nie daj link bo ciagle tylko placzecie jak ktos jest lepszy od was.......
lepszy hah ciekawe ...
daj mi lepszego neta a na moim gracie Ci pokarze jak się gra bez czitków
na 3 "zaginionym" ss widać że zrobiony jest 4 więc do boju
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2010-09-01, 15:42
Stronę gdzie można pobrać grę ze steam, ahahaha.
Nie no, sorry. Trochę mnie to rozśmieszyło. grę ściągasz za pomocą steam'a.
Z tego co wiem, przed moim powrotem na cs-serwery miałeś bana, a teraz nagle dostałeś UB, co mnie trochę dziwi. Uciekasz w trakcie robienia ss-ów, jakieś głupie tłumaczenia masz.. Coś tu jest nie halo. Żadne ss-y nie rozdzielają się, że jedne są w cstrike, a reszta gdzieś indziej. Wstawiłeś oll ss-y, i co? Po co to komu? Widzę że nie dają Ci wiary, Twoje tłumaczenie mnie też trochę odpycha. Jedyny sposobem na udowodnienie skilla to ESL ;)
Cyu.
eSka : Daje bana mu na forum, na serwie też banować! ZAMYKAM!
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa