1. Twój nick na serwerze. : SPEEDI
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). około 17,55 dnia 28 listopada 2010
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. admin : Unnamed
4. Wchodząc na serwer miałem ping przekraczający wartość dopuszczalna i wyrzucało mnie, umnie w sieci tak czasami jest ale po pwenym czasie sie uspokaja i mozna grac jeszcze nigdy to nie stamowilo problemu zeby bana za to dostac ale moze sie myle.
[MiniBANS] ===============================================
[MiniBANS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBANS] Dostales go permanentnie
[MiniBANS] Zbanowany nick : Speedi
[MiniBANS] Przyczyna : ' grasz na banie. '
[MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://cs-serwery.pl
[MiniBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[MiniBANS] Twoje IP : ' 77.253.162.17 '
[MiniBANS] ==============================
Nie wiem czy znowu moj post zostanie wyrzucony nie znam sie aż tak ale prosze o pozytywne zalatwienie sprawy. Z CS zacząłem przygode od nie dawna. Wiec jeśli cos zrobilem źle to proszę o pozytywne sprostowanie. Lubie ten serwer i chce dalej na nim grać. dziekuję i pozdro
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
nie nie chodzilo o to. dostales bana na pol godziny na to zeby ogarnac ping i sprawdzic w google jak to zrobic.patrze za chwile i grasz znowu.dlatego ban.odbanuje Cie ALE,ping ponizej 95 i ogarniecie tp.ja bez powodu nie banuje.napisz ip swoje to odbanuje ,ale bede mial na Ciebie oko,i uwierz nie mam do Ciebie nic tylko do Twojej gry i tego pingu. koniec tematu. ip podaj jutro unban
Dzięki za odpowiedz i wskazówki, już ogarniam ten ping i czytam na forach. IP nie bylo zbanowane bo wczoraj udalo mi sie wejść na serwer. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa