1. OoOoOoOo
2. 18:30, 07.03.10
3. m4rk82
4. Opis skargi. dostalem bana niby za czity. admin chyba powinien jakos udowodnic mi czity, a nie dawac perma na czuja, bo go ubilem
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją. admin nie raczyl nawet zrobic
taaa, rzeczywiscie ewidentne. domyslam sie, ze wnioskujesz po minucie lookania ze spacta. widzialem ze po tym jak Cie ubilem wszedles na spec. i obserwowales mnie do ubicia pierwszego kolesia. na pewno strasznie duzo dowodow udalo Ci sie zebrac w tak krotkim czasie. a jak macie jakies podejrzenia to robcie ss'y, a nie dajecie bana bo wam sie cos wydaje. banowanie powinno chyba polegac na udowodnieniu czitowania, a nie na tym ze ja musze udowadniac, ze ich nie mam. ban jest zupelnie bezpodstawny
widzialem kiedy przeszedles na spec, 1rundy nawet mi nie dales!
a jesli wczesniej patrzyles to nie mogles niczego zauwazyc bo ban polecialby wczesniej, wiec chyba troche koloryzujesz
Demko wiarygodniejsze zgadzam się z asdasd. A mark czasem daje bana bez robienia demka ale z tego co zauwazylem to tylko w takich sytuacjach jak jest pewny na 100%.
grzybek nie liz dupy juz markesowi... widzialem jak gra ten oOOoOooOoo i grał czysto poprostu popełniłeś błąd mysle ze temat close i ub juz pewnie jest
Skad: Warszawa