1. Twój nick na serwerze. oNNNNNq ;x
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze).10 00
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. Smakosh
4. Opis skargi. Wiec tak dzis okolo 9 rano pan smakosh wbil na serwa. Gralismy iraka jeszcze z jakims botem. zaczela sie mapka nuke. Wbil Gosc o nicku Ganja^^ i ewidentnie czitowal walil tak po bani ze to najwiekszy bot zauwazyl ze czituje, ale to nic, spamuje mu przez 3 mapki ze Ganja czit itp a on nic jakby wiedzial ze czituje a nie banuje (kumpel?) a za spamowanie do niego i spine dostalem 240! ogarnij sie niepoczytalny czlowieku...
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją. Po co;/
6. Screeny wrzucamy spakowane WinRarem na HotFile.com
Po pierwsze widze właśnie jaki wysoki poziom kultury swoja osobą reprezentujesz. Bana dostałeś za ciągłe obrażanie mojej osobie. Nie powinieneś się za mocna z banem spierać bo ewidentnie na niego zasłuzyłeś. Na serwerze 4 fun tez tak obrażasz ludzi?
Pisałeś mi owszem. Widziałem. Oglądałem kolesia co chwila. Nie twierdzę, że nie masz racji. Być może i haxował ja osobiście nie miałem 100% pewności. Ty mówisz że ewidentny hax bo co bo dostales banke? Jak zauważyłeś ziomka wywalało co jakiś czas za ping/ a to zrobil reconecta wiec nawet z ss nie mogłem się dobrze wpasować. Tyle tytułem wyjaśnienia mojego zachowania wobec owego delikwenta. A wybacz ale nie będe robił tego co, ktoś mi każe.
Z kolei pozostaje wątek twojej osoby i twojego zachowania wobec mnie. Czy według Ciebie zachowałeś się fair? Nie wspominając już o poziomie kultury jaki reprezentujesz. Obrażanie - szkoda że zamknąłem grę i nie zrobiłem zrzutu konsoli był by miły dowód. No cóż szkoda.
Na przyszłość grzeczniej trochę chłopcze odnoś się do ludzi.
Nie grałem z nimi całych 3 mapek ale na nuke widziałem jak Ganja jechał na wh (skany z tyłka, wybiega celo od razu na typie) Acme coś tam pisał do Smakosha zeby go banował ja zresztą to samo a gdy zobaczyłem jak Smakosh zabija Acme to wyszedłem z servera bo troche nie ogar sytuacja.
Owszem zabilem go tylko dlatego, że pisał w kierunku mojej osoby niecenzuralne rzeczy ubliżające mojej godności.
Panie acme czy jak ci tam ja już swoje zdanie wyraziłem w tym temacie i nie zamierzam się powtarzać. Zrobiłem tak a nie inaczej. To nie pierwszy i nie ostatni hax więc. Ok może i powinien dostać bana, ale jak wspominałem w momentach kiedy na niego patrzyłem nic nadzwyczajnego nie robił. Nie musze specjalnie wchodzic na speca, żeby to zobaczyć.
Bana to chyba wiesz za co dostałeś i w tej kwestii nie powinieneś się nawet sprzeczać. W sprawie tamtego kolesia owszem. Ja swoje zdanie powiedziałem więcej nie będę tłumaczył.
Koniec kropka. Miłego dnia.
Zachowujesz sie na forum jak bys pisal prace mgr...
Bana odczekam; trzeba bylo banowac, tez mam admina i juz wiele widzialem i to akurat cheat byl wiec trzeba bylo mi zaufac, jak bym sie mylil to typowy "Ganja" odwiedzilby forum
Szczerze to bede ją pisał za rok :D
A póki co bana nie dostał trudno następnym razem dostanie :)
Czy mam rozumieć post wyżej jako swego rodzaju przepraszam, za obelgi?