1. Twój nick na serwerze. : orange
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). : 21 listopad 2010 15:30
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. : Hax*aka Flow
4. Opis skargi. : Witam to znów ja orange.Dostałem bana teraz od Haxa dałmi bana robił ss i niczego nie znalazł.Lecz kazał mi dać zrobione ss w godzinę albo perm.Ok już wyjaśniam o co chodzi.Jak widzicie mam 19 lat i mieszkam sam :).Kiedyś rozwaliłem niechcący przycisk który robi screeny i od tamtej pory robić screenów nie mogę.Dopiero gdzieś za 2tygodnie będę mieć nową klawiaturę więc proszę znów o UB bo taktownych screenów nie mam chyba, że ma je Hax i coś mu się w nich nie podoba.Niech je pokaże jak niema dowodów proszę o UB.
orange
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją. :Zepsuty klawisz :( not screen
_________________ Gdy jest 1 cheater 10 bez cheatów kończy gre
A co ma piernik do wiatraka chłopcze?
Nam w niczym nie przeszkadza twoj zepsuty klawisz na klawiaturze. SS my ci robimy poprzez konsolke. Więc nie rozumiem styczności między ss robionymi przez ans a twoim zepsutym klawiszem?
Co do dema to nie moge tego ogladać bo bawisz sie hax tym tabem jak głupi! Zresztą który idiota bedzie latac na wh jak wie, że go obserwujesz.
Ludzie myślcie troche to chyba nie boli!
_________________ Administrator Serwera TP
Ostatnio zmieniony przez Smakosh 2010-11-21, 20:40, w całości zmieniany 1 raz
Sorry za lekki spam. Po jakiego ***** kręcicie dema jak na TP jest HLTV? Chyba po coś ono tam jest... Co do dema napisze jutro, już nie miałem czasu obejrzeć dokładnie.
_________________ "Shed a tear 'cause I'm missin' you, I'm still alright to smile" ;*
Co do dema to nie moge tego ogladać bo bawisz sie hax tym tabem jak głupi! Zresztą który idiota bedzie latac na wh jak wie, że go obserwujesz.
co do tego, to jest wina Malitka, bo się mu nie chciało dodać HaX`owi admina na sid i teraz jak on wchodzi to cziterzy uciekają, bo wiedzą, że ma admina, a takto jakby miał na sida to by zmienił sobie nick, przyczaił na czitka i banik
Ostatnio zmieniony przez [Songo] 2010-11-22, 19:13, w całości zmieniany 2 razy
!!!....!!! -.- Sciagniecie dema =30sec. Wlaczenie cs'a =5 sec. Otworzenie dema =3 sec. Zobaczenie 2 pierwszych akcji =1 minuta. Zbanowanie czita=bezcenne... eSia sama zobacz no bez przesady przez sciany namierzal... Hardcorowo ;]
eSka : Ja nie będę decydować bo potem będzie gadanie że się rządzę. A poza tym coś mi steam nie odpala. Powiedziałam raz o ostatni. Niech któryś admin z TP sprawdzi demko, ja dalej zrobię co trzeba.
_________________ "Shed a tear 'cause I'm missin' you, I'm still alright to smile" ;*
Jeśli Aniu uważasz mnie za osobę w miarę ogarniętą( ;*** ) to banuj orange ..
Na początku perfidne WH . Później na 2-3 rundy wyłączył. Potem na długiej znowu włączył(w momencie w którym na chwilkę się zatrzymał) i już wtedy nawet się z tym nie krył. Celował idealnie w przeciwnika bez pierdole**a się..
Tak więc jak ktoś może to niech to demko wstawi na blacklisted . Tam się nim zajmą.
Ostatnio zmieniony przez ludzik6 2010-11-24, 20:08, w całości zmieniany 1 raz
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa