Mam pytanko do sz .p malitka.
nie wiem czy zauwazyles ale ostatnimi czasy serwer tp cierpi na lekki deficyt adminów,z tego co sie orjetuje jest ich az trzech
jakim cudem chcesz utrzymac stalych graczy na tym serwje skoro pozostawiles go sobie samopas a od haxow az sie roii
TS Smaki i nex nie sa w stanie ogarnoc wyszystkiego bo musieliby siedziec 24\7
Ale najgorsze jest to ze wielu graczy zlozylo podanie o adma ty ich zaakceptowales i co z tego wyniklo.? kurva nic
jakos nie widze zeby adminow przybylo
pytanie
Jakie kroki podejmiesz zeby serwer nie ztoczyl sie do konca?
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Dajcie mi admina to bedzie ogar :) jestem bardzo czesto.Steam niemam i niemusze miec,i miec niebede,cale 3lata gram w Cs-a i nigdy niepolasilem sie o jakis wh czy tam inne kody po to dla mnie jest syf ktory tylko psuje wizerunek calej gry,odbiera przyjemnosc i pozbawia nas adrenaliny z kazda runda!
I tu drogi dizelku wychodzi twoja naiwnosc ,gdyz na tym oto serwie nie wystarczy spelniac
ww warunki co wiecej nie wystarczy nawet to ze chcesz zaplacic za to zeby gralo sie nam wszystkim lepiej tu trzeba trafic jeszcze w dobry nastroj pana M . byc moze gdybys sie wybiol i dal dupska wtedy za sprawą kilku klikniec dostalbys adma a i tak musialbys czekac ze 3 miechy
Ten server jest z dnia na dzien coraz gorszy!Jak niema admina to niema sensu w ogole podejmowac jakąkolwiek gre.Wczesniej bylo wszystko ok,byl Unnamend bot to go wszyscy krytykowali a teraz jest jeden wielki burdel,jak dla mnie ten server sie rozpierdolil i trzeba szukac innego.
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 31 Sie 2010 Posty: 83 Skąd: Węgorzewo
Wysłany: 2011-02-20, 14:42
DESTRO, zgadzam się w pełni. Zwyczajnie nie mogę trafić na moment, w którym NIE byłoby czitera na serwie... Szkoda nerwów na użeranie się z dzieciakami.
A na admina to i ja jestem chętny, mogę trochę pomóc w ogarnięciu serwa. Jako takie doświadczenie mam.
No cóż, proponuję poczekać, aż ProBa dorwie się do FTP i zacznie prowadzić nasze TP jak należy. W tej chwili sami i tak nic nie zdziałamy.
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa