1. Twój nick na serwerze.Na_Minusie
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze).15:40.de_Blue
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga.pam pam pam - 83.31.50.8:27005
4. Opis skargi.Bezczelny... Aim+wh
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją.Hltv z podanej wyżej godziny i mapy
6. Screeny wrzucamy spakowane WinRarem na HotFile.com
Gdzie są admini ??
Kris- widzę codziennie
V-nie tak czesto jak krisa ale jest
Nex-????
Smakosh ????
Próba-sporadycznie
Zex- ??
ktoś jeszcze ma adma na TP ?
_________________ Mówię co myślę, w tańcu się nie pierd...., masz coś do mnie to powiedz mi to w twarz, a nie opierd... mi dupy za plecami!!!
Gdzie są admini ??
Kris- widzę codziennie
Nex-????
Smakosh ????
Próba-sporadycznie
Zex- ??
mi się wydaje że bardzo często jak nie na serwerze tym to na innym ale po to jest steam że ktoś napisze i wchodze.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Gdzie są admini ??
Kris- widzę codziennie
Nex-????
Smakosh ????
Próba-sporadycznie
Zex- ??
hmm...
7-17 w pracy i nie zawsze jest czas wbić, są takie rzeczy które sa ważniejsze od gry.
Co do smakosza to pozwolę sobie odpowiedzieć za niego... niestety on pracuje po ok. 15h i weekend szkola, wiec proszę o wyrozumiałość
Rozumiem,rozumiem hehe i mam nadzieje że to stan przejściowy
Bo jak ktoś nie ma czasu to po co mu admin ?
Sry że się tak sram ale brakuje adminów
Próba zapomniałem że ty all serwers ogarniasz ^^ (dla tego sporadycznie)
_________________ Mówię co myślę, w tańcu się nie pierd...., masz coś do mnie to powiedz mi to w twarz, a nie opierd... mi dupy za plecami!!!
Ostatnio zmieniony przez VVujek 2011-04-03, 18:40, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 31 Sie 2010 Posty: 83 Skąd: Węgorzewo
Wysłany: 2011-04-03, 19:12
Sam gram ostatnio tylko i wyłącznie pod nickiem 'aaa' i wbijam w miarę możliwości codziennie...
Tak jak wyżej już napisane zostało są inne rzeczy do roboty niż siedzenie przed kompem. Co prawda żadną pracą się usprawiedliwić nie mogę, ale zazwyczaj LO od 8 do 15, jakieś znajomości również trzeba utrzymywać A z weekendami wiadomo jak to bywa.
VVujek napisał/a:
Bo jak ktoś nie ma czasu to po co mu admin ?
Po to, że jak już wejdę to żeby nie użerać się z cziterami.