Nie nie zapomnialem bo to nie jest ani skarga ani proźba o unbana esia prosze cie juz sie nie czepiaj lepiej byś mi kotq pomogła ocenić demo. Ja swoją opinię już mam bardzo prosze nie zamykaj i nie usuwaj juz kilka osob poprosilem o zapoznanie sie z tym tematem Ciebie slonko tez o to poproszę. :*
eSka : Och, jak miło ;D, ja nie wiem... baba w ocenianiu czegoś nie jest dobra, gdyż jest wybredna ;D
Jak dal mnie to Ewidentne WH Wszystkie skany mu sie udawały WSZYSTKIE wiedział doładnie gdzie kto jest a Co jeszcze bardziej potwierdza jego czity jest sytuacja podczas gdy go zabito pierwszy raz (12:1) Skanował dokładnie tam gdzie przeciwnik stał dokładnie ale był w trudniejszej pozycji i tamten go zabił.
Jednym słowem Ewidentne WH DOBRA ROBOTA SMAKOSH dobrze że sie przykładasz do swoich obowiązków Admina. Pozdrawiam All RPS!
_________________ Pokój dla mych ludzi, dobrych ekip i słuchaczy
Nie starczyło by kawałka by wymienić ich w temacie
Oto ja wróg publiczny na pochybel tym co sapią
Na deszcz sie nie zanosi przejdzie bokiem rzuć parasol.
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa