bbb_najrany
04.03.2011
^^f
dwa flesze dostalem na ryj powiedzialem przez mikro synku ogaranij sie z fleszami a on mi bana wysmarowal wtf 16-latku
[MiniBANS] ===============================================
[MiniBANS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBANS] Dostales go na tydzien
[MiniBANS] Zbanowany nick : bbb_najarany
[MiniBANS] Przyczyna : ' przesadziles '
[MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://cs-serwery.pl
[MiniBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_0:1:10898320 '
[MiniBANS] Twoje IP : ' 178.73.9.65 '
[MiniBANS] ===============================
Pewnie wcześniej go obrażałeś i ostrzegał cię, że jeżeli jeszcze raz tak zrobisz to dostaniesz bana.Chłopie obraziłeś adma więc raczej powinien ci dać bana tylko nie wiem czemu na tydzień lepiej by było gdybyś dostał na 120 minut czy coś w tym stylu, ale poczekajmy na wypowiedź ^^f
_________________ I`M
SO GREAT THAT`M JEALOUS
OF MYSELF ^^
Szukasz klanu? PiSz !!
Ostatnio zmieniony przez SIMSON 2011-03-04, 16:03, w całości zmieniany 1 raz
[quote="SIMSON"]Pewnie wcześniej go obrażałeś i ostrzegał cię, że jeżeli jeszcze raz tak zrobisz to dostaniesz bana.[/quZi
Ziomek czy Ty widzisz co ja napisalem ????? :) gdzie masz napisane ze wczesniej do niego cos mowilem to po 1 a po 2 ja ma powiedzialem zeby z fleszami uwazal bo 2( jego ) na moim ryju wyladowaly kumasz czy nie bardzo ?
Ostatnio zmieniony przez bbb_najrany 2011-03-04, 16:00, w całości zmieniany 1 raz
Chłopcze wszystko było by w porzadku, ja bym Cie przeprosił za tego flesza ale z miejsca z %$#$%$#%$! OBRAZILES MNIE!!!! Pomysl ze 2 razy zanim cos powiesz,a potem to sie nie dziw.
PS. Dostałes ub, ale na nastepny raz nie przeklinaj i nie obrazaj, bo mam prawo za to banowac
Ostatnio zmieniony przez OMG^^WtF 2011-03-04, 16:31, w całości zmieniany 1 raz
Chłopcze wszystko było by w porzadku, ja bym Cie przeprosił za tego flesza ale z miejsca z %$#$%$#%$! OBRAZILES MNIE!!!! Pomysl ze 2 razy zanim cos powiesz,a potem to sie nie dziw.
Ty 2 razy jak mozna dac na ryj flesza? jak to jest mozliwe Ty bys mi przeprosil prosze Ciebie paliles niemca ze to nie Ty rzucales te flesze i jeszcze bezczelnie na tydzien bana mi dal
[ Dodano: 2011-03-04, 16:34 ]
OMG^^WtF napisał/a:
PS. Dostałes ub, ale na nastepny raz nie przeklinaj i nie obrazaj, bo mam prawo za to banowac
ja mam gdzie grac tylko nie lubie jak ktos wali w CH. . . ze to nie on
Pomógł: 3 razy Wiek: 24 Dołączył: 28 Sty 2010 Posty: 400 Skąd: on jest?
Wysłany: 2011-03-04, 19:41
OMG^^WtF napisał/a:
Wtf? A co ty taki wrazliwy ? Troche dystansu do siebie. Chyba ze obrazil cie tekst synku, chociaz nie podajesz wieku.
_________________ One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE One place, One Live, One SUNRISE
Ostatnio zmieniony przez choryy 2011-03-04, 19:43, w całości zmieniany 3 razy
1 zasadnicza uwaga jesli dajesz komus bana na tydzien to sie potem nie wycofuj bo tym samym robisz z siebie lekko mowiac fujare Ty jestes od tego zeby ocenic zaistniala sytuacje i podjac odpowiednie kroki. wszystko
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
1 zasadnicza uwaga jesli dajesz komus bana na tydzien to sie potem nie wycofuj bo tym samym robisz z siebie lekko mowiac fujare Ty jestes od tego zeby ocenic zaistniala sytuacje i podjac odpowiednie kroki. wszystko