Wysłany: 2010-08-28, 17:47 ehhhhhhhh znowu ban ..... KOZAK
witam wklejam ssy i czekam na ub niewiem czemu akurat ja mam takiego pecha
dlaczego nie ma adma kiedy na serwie jest naprawde czit a nie tak ze banujecie za niewiadomo co :/
DANE :dzien 28 sierpien 2010
NICK : KOZAK
SSY:http://img163.imageshack.us/gal.php?g=dewestwood0000p.png
ADMIN :cybershot
MAPA:westwood
GODZ:18:30
CZITY: nie bylo i nie bedzie
to ze mam dobre info to nie powod zeby odrazu banowac cyber byles w hotelu zeskanowalem cie z dachu i na 99,999 procent wiedzialem ze bedziesz sie kitral przy ladzie jak runde czy dwie wczesniej ( kiedy bylem na spec)
czasami niemam git statow spowodowane jest to tylko i wylacznie moim zrytym sprzetem ( komp z muzeum, myszka cale 800 dpi, oraz 2 przecudowne glosniki ktore musza mi wystarczyc kiedy brat slucha muzy albo przyjada goscie :/ )
1. WZOR KURWA ZARA MNIE WKURWICIE !!!!! WIECIE CO TO JEST WZOR !!!!
2. Nie da sie ssow spakowac ??
3. Ludki są czerwone a nie powinny , takie cos mozna ustawic w ECC 5.2 dla mnie to jest czit i bez UB :*
nigdy nie pakowalem ssow i nikt sie jakos nie czepial a ip nie podalem bo mam zmienne
PS: aha i do LAS ludki w tt sa czerwone i ct sa niebieskie i ot takie dodatkowe uciumuciu mozna pobrac ze strony fpsbanana pograj dluzej w cs to bedziesz wiedzial ze podmianki takie jak teksturki itp czitami nie sa :)
Ostatnio zmieniony przez ShaZen 2010-08-28, 23:51, w całości zmieniany 1 raz