Serwery Counter-Strike 1.6 Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaproś Usera   Zaloguj 

Nazwa serwera   Adres IP   HLSW    STEAM  
Central Shoot [TP] 193.33.176.174:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 87.98.234.222:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 193.33.176.130:27015

Ogłoszenie 

COUNTER STRIKE NONSTEAM DOWNLOAD

Poszukujemy administratorów na nasze serwery !
Szczegóły w poniższych działach .

Podania o admina na serwerze TP Wolnych miejsc - 9
Podania o admina na serwerze De_Dust2 Wolnych miejsc - 6

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: eSka
2011-01-30, 12:04
Dziecko po 20? ;o
Autor Wiadomość
fraxxxOGJEN 

Ostrzeżeń:
 5/5/5
Wysłany: 2011-01-27, 20:21   Dziecko po 20? ;o

1. Twój nick na serwerze. fraxxxOGJE
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). 20.00
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. Smakosz ...
4. Opis skargi. Bedzie mi ****a mówił na jakiej platformie mam grac na serwerze non steam? Nie rozumiem wgl jego psychy.. Ale moze zaczne od poczatku.. n3x cos zaczal gadac zebym zmienil nick a ten "smakosz" zaczął mnie wywalac.. wpie****a sie do rozmowy.. ja sobie pisze normalnie z n3x a ten kickuje.. n3x mowi ze jego bodajrze KUMPEL gra na tym nicku : `fraxxxOGJEN` którego bardzo chciałbym poznać bo jest to po prostu nie możliwe bo nie wierze ze bym go nie spotkał na serwie.. nigdy nie widziałem nawet podobnego nick'u a do tego podobno to gracz STEAM ;o wiec chciałem nick steam od n3x'ta tego kumpa ale smakosh znowu zaczał sie wtracać i sra sie że po co mi nick jak steam nie mam .. Odpowiedziałem że nie musze grać na steam'ie ale cytuje siebie: "kto powiedział że nie mam steam?" ale tez nie powiedziałem wprost że go mam ;D to mnie zbanował z powodem wejdz na steam.. Ciebie najlepiej posłac do psychiatry .. taka impulsywność i brak opanowania to nic normalnego chciaż nie wiem jak to z noł lajfami jest.. No nie mówiac dużo wiecej bo baardzo szkoda mi słow na smakosha bo to co on wyczynia na serwerze to na prawde szacun że ma admina jeszcze, chciałbym prosić o ub bo to jest nienormalne..
Wspomne jeszcze o jego klnięciu.. ktoś coś z nim dyskutuje to od razu klnie jak jakiś kur** przecinak.. napisałem mu kulturniej to mmm posypało sie.. dla mnie jest to co najmniej smieszne
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją. Tylko wyciag z konsoli:
[MiniBANS] ===============================================
[MiniBANS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBANS] Dostales go permanentnie
[MiniBANS] Zbanowany nick : fraxxxOGJE
[MiniBANS] Przyczyna : ' wejdz na steam '
[MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://cs-serwery.pl
[MiniBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[MiniBANS] Twoje IP : ' 83.238.144.99 '
[MiniBANS] ==============================
6. Screeny wrzucamy spakowane WinRarem na HotFile.com

No powodu nie rozumiem .. Perm nie jest za czity ani za jakies oszukiwanie wiec nalezy sie jak najbardziej ub! Z gory thx ;]

EDIT

+ screen konsoli http://img263.imageshack.us/img263/9135/asdddj.jpg i po tym dostałem bana bo sie ten "p"an smakosh zdenerwowała .. szkoda ze nie można dać nagran z mika bo tam byloby co wybierac.. na koniec też wyzywał.. Porażka.. ;o
Ostatnio zmieniony przez fraxxxOGJEN 2011-01-27, 20:36, w całości zmieniany 1 raz  

unnamed9191

Ostrzeżeń:
 3/5/5
Wysłany: 2011-01-27, 20:44   

ub. ban bezpodstawny. na serwerze widzialem tylko Ciebie z tym nickiem

next 
aka ivK.

Wysłany: 2011-01-27, 21:03   

Unnamed jak narazie to ty jestes TOP w rozdawaniu BEZSENSOWNYCH BANOW... ale ta sprawa z która jesteś związany rozstrzygniemy kiedy indziej... :evil:

Unnamed niebylo ciebie na serwie nie wiesz o co chodzi i za co BAN to nie pisz ze UB. i tu nie chodziło o mojego tam jakiegoś ziomka... tylko o to żeby zmienił nick bo nie było można zrobić ani screenów ani nic, bo wywalało z konsoli przez te apostrofy przed jego nickiem. Dowody Beda umieszczone jak pojawi sie HLtv. wiec temat jeszcze nie zamkniety...

Tak szczerze mówiąc pan fraxx... napisał ładną bajeczkę naciągając co nieco...

Smakosh 
Born to Frag

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2011-01-27, 21:03   

Po pierwsze chłopcze Smakosh
Po drugie wiem co robie
Po trzecie gralismy cbble ( przed inferno na ktorym otrzymales bana ) twoja gra wydala nam się dziwna ( nam czyli mi i nexowi ) postanowilismy zrobic ss niestety przez twoj fikusny nick nie dalo sie nagle znikasz z srv. Wracasz na inferno kolejne podejrzane akcje. Nex prosi cie o zmiane nicku aby takowe ss mozna bylo ci zrobic. Wybacz ale w hajtow z ns nie wierzymy. Z tąd cała dyskusja. Zaczynasz sie sadzić jak młody kurczak, to ci pomoglem zmienic nick w postaci kickow. Nagle info ze masz steam ( ciekawe po co grasz na ns majac steam ) doszlismy do wniosku ze masz steama grasz na ns wycinasz jak szalony to hax. W końcu stwierdzam fakt iż to nie ma sensu i dam Ci bana. Wlepiam takowego bana majac na uwadze ze wejdziesz na żekomo posiadanym steamie i pokazesz co potrafisz. Zanim kto kolwiek zacznie dawac UB poczekajcie na dema z HLTV.

Wiesz nie zamierzam sie użerać z gnojkami.
Zobaczycie dema ocenimy i bedzie po sprawie.

EDIT!

de_cbble
http://88396.node11.pukaw...-1296153600.zip
de_inferno
http://88396.node11.pukaw...-1296155100.zip

Obejrzyjcie dema nie bede rozpisywac bo to sensu nie ma.

Administrator Serwera TP
Ostatnio zmieniony przez Smakosh 2011-01-27, 21:06, w całości zmieniany 1 raz  

R4d3k!? 
Ja Tu Tylko Sprzątam

Wysłany: 2011-01-27, 21:12   

niewiem jaka sytuacja byla wiec sie nie wtracam ale niewiem czy wiecie czy nie ale mozecie o taka komende wpisac i graczowi zmienic nick :) a oto ona amx_nick "nick gracza" "nowy nick"

@edit: a jak sie nie da wpisac w console "`" to zminimalizujcie cs'a wejdzcie w notatnik albo w start i wpiszcie "`" i skopiujcie, wchodzicie w cs'a i wklejacie do konsoli :) i tadan consola sie nie zamyka :)) tez mialem taka sytuacje kiedys i tylko takim sposobem sie dalo :) sprobujcie a na pewno za dziala :)
Ostatnio zmieniony przez R4d3k!? 2011-01-27, 21:41, w całości zmieniany 3 razy  

unnamed9191

Ostrzeżeń:
 3/5/5
Wysłany: 2011-01-27, 21:29   

w tym przypadku by nie pomoglo. obrali plan. tyle ze cierpliwosci brak. i lepiej banowac. widzialem .gra dziwnie. ja bym poczekal na ISBN bo on go sciagnal na serwer. jego jais tam brat.

dem mi sie nie chce ogladac. widzialem jak gra. tez mialem ss robic.

Smakosh 
Born to Frag

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2011-01-27, 21:30   

R4d3k!? napisał/a:
niewiem jaka sytuacja byla wiec sie nie wtracam ale niewiem czy wiecie czy nie ale mozecie o taka komende wpisac i graczowi zmienic nick :) a oto ona amx_nick "nick gracza" "nowy nick"

Wiemy ze jest taka komenda lecz uwierz nie dalo rady. A jak by nie patrzyl wiem co mowie. Nie bede wam tu szczegółów wyjawiać, bo zaczniecie za bardzo kombinować.

EDIT!

unnamed9191 napisał/a:
w tym przypadku by nie pomoglo. obrali plan. tyle ze cierpliwosci brak. i lepiej banowac. widzialem .gra dziwnie. ja bym poczekal na ISBN bo on go sciagnal na serwer. jego jais tam brat.

dem mi sie nie chce ogladac. widzialem jak gra. tez mialem ss robic.

No widzisz. Sam przyznajesz, że ss miałeś robić. Troche mało wiarygodna gra jak na ns nie? Plan miał sens i był dobry, lecz jak mówisz cierpliwości nam brak. A za pyskowanie ban byl szybszy :)

Administrator Serwera TP
Ostatnio zmieniony przez Smakosh 2011-01-27, 21:32, w całości zmieniany 1 raz  

next 
aka ivK.

Wysłany: 2011-01-27, 21:34   

Mnie nie interesuje czyj to brat, nawet ziomka ze steam bym zbanował jakby grał na wh czy nawet sąsiada... jest pewna zasada w Grach przez internet, wiec jest tak nie inaczej, kolega był lukany 2dni, i byly skargi wiec cos trzeba bylo z tym zrobic... Demka obejrze podam rozpiske ale narazie niemoge wiec jak ktos ma chwile to moze ulatwic zadanie...

Jeśli nikt nic nie wyłapie na demkach albo ja nic nie wykukam to będzie UB.

Smakosh 
Born to Frag

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2011-01-27, 21:40   

next napisał/a:

Jeśli nikt nic nie wyłapie na demkach albo ja nic nie wykukam to będzie UB.

AHAHAH chyba sam w to nie wierzysz :D

Administrator Serwera TP

next 
aka ivK.

Wysłany: 2011-01-27, 21:41   

Smakosh napisał/a:
AHAHAH chyba sam w to nie wierzysz :D

Tak wiem, ale jakby nie patrzył to specjalistów mamy duzo (...) :d
Ostatnio zmieniony przez next 2011-01-27, 21:43, w całości zmieniany 1 raz  

MientowyTSW 
Towarzystwo Sportowe

Wysłany: 2011-01-27, 22:15   

Demko + rozpiska :*

Cytat:
Mam 13lat i nie mam steama to nie dostane admina ale jak kupie steam i bede mial 13lat to bede mógł być adminem?

http://img233.imageshack.us/i/deinferno0013u.png/
http://img513.imageshack.us/i/detrain0000h.png/

KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ NA PW BĄDŹ GG

* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.

next 
aka ivK.

Wysłany: 2011-01-27, 23:05   

Fraxxx mówił ze niby ma steam'a wiec moje pytanie dlaczego gra na NS?? Pytanie retoryczne

Demo obejrzane mimo ze ledwo siedzę i jutro obejrzę dokładniej jak wrócę z pracy wiec z zamknięciem tematu proszę poczekać. !

Ale teraz krotko i na temat:

Mapa Inferno
Czas : 21:10 (akcja z awp na laczniku)

Tak wiec zacznijmy od tego ze flesh który przyleciał od strony Biblioteki trwał i za ktorko co mozna stwierdzic po tym ze odszedl z 3 (metry) tak na oko... xd od miejsca gdzie go dostał i momentalnie widział gdzie ma isc... moim zdaniem w panice wlaczył anty... i grał dalej a następnie zabil 2 osoby : biblia i łącznik podajże, po czym szedł na Duży BS i tu akcja która nie daje mi spokoju a mianowicie gracz w dużym piasku wychodził z za skrzynki i celownik fraxxx'a byl ciągnięty za graczem po czym został oddany strzał wiec moim zdaniem fraxx wiedział ze wychodzi i zaczał wczesniej w niego celowac a oddal strzal jak juz niby go zauważy (z widzenia innych graczy) żeby akcja nie była podejrzana

Ale Polecam obejrzenie Dema z inferno gdzies od 10:00 minuty do konca (pomiędzy dostaje on 2 kick(albo wychodzi i wylacza wh, wrazie screen których nie mogliśmy zrobić od mapy cbble:( )wiec poczekajcie chwile

Jednym słowem jego akcje sa ostro NACIĄGANE...

JUTRO EDIT !
Ostatnio zmieniony przez next 2011-01-27, 23:06, w całości zmieniany 1 raz  

Smakosh 
Born to Frag

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2011-01-27, 23:12   

MientowyTSW napisał/a:
Demko + rozpiska :*

de_cbble
10.40 - startujemy i jak by nie patrzył od tego momentu możecie oglądać go co runde
18.30 koniec
Szkoda rozpisywac poszczegolne akcje

gra praktycznie caly czas szybkie te strzały ma.

Na inferno jest ciekawa akcja 21:14
Nex rozpisze lepiej.

Administrator Serwera TP

kania83 
VIP

Wysłany: 2011-01-28, 00:15   

z tego co kojarzę to fraxxxOGJE to dawny noah ze steama ale ani Smakosh ani n3x go nie znają bo nie grali wtedy jak noah grał na steamie.
Zresztą oni trzymają sie razem i banują każdego lepszego od siebie.
Tyle w temacie.
pozdro

Rockford 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-01-28, 00:21   

next napisał/a:
Fraxxx mówił ze niby ma steam'a wiec moje pytanie dlaczego gra na NS??

bo zabiera mniej zasobow ? bo mniej zamula ? bo nie trzeba odpalac Steama ktory na niektorych systemach loguje sie ... 1,5 minuty (niezaleznie od konfiguracji sprzetowej) ?

Nie ocenia sie gracza po platformie a po tym jak gra - tymbardziej adminujac serwer ... No Steam !!

A czystosc Steama ?

google "Vac2 Proof" > "Około 1,770,000 wyników (0,19 s) " :roll:

Tylko ze Steamowcy bardziej sie kryja

Wiec nie pierd.... :-> o czystosci Steama i o tym, ze valve_id_lan = czit - no bo jakos nie bez powodu powstal blacklisted.pl z OBSZERNA baza danych :lol:

To tak ogolnie

A co do tematu - poleciac perm za obraze admina ? za brak zmiany nicku ? Z tego co wiem - perm tutaj jest za czity ...

Fakt, ze staracie sie wyciagnac z demek cos istotnego, ale cale te zachowanie wyglada tak jak "zbanujmy go bo mnie wkur... a potem sie cos na niego znajdzie"

Nie tedy droga ...

ps. CS byl/jest modem do HLa - poczatkowo byl bezplatny (pierwowzor No Steam) - jednak Valve zobaczylo w tym interes, wykupilo prawa, wrzucilo na sklep abyscie mogli nabijac im konta bankowe sadzac iz bedziecie Pro majac cos platnego i wylansowanego na archetyp uczciwosci Multiplayerowej ...

Ostatnio zmieniony przez Rockford 2011-01-28, 00:30, w całości zmieniany 1 raz  

Kotek
Pomóż prosze ;(
Prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi