Serwery Counter-Strike 1.6 Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaproś Usera   Zaloguj 

Nazwa serwera   Adres IP   HLSW    STEAM  
Central Shoot [TP] 193.33.176.174:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 87.98.234.222:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 193.33.176.130:27015

Ogłoszenie 

COUNTER STRIKE NONSTEAM DOWNLOAD

Poszukujemy administratorów na nasze serwery !
Szczegóły w poniższych działach .

Podania o admina na serwerze TP Wolnych miejsc - 9
Podania o admina na serwerze De_Dust2 Wolnych miejsc - 6

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: eSka
2011-01-30, 12:04
Dziecko po 20? ;o
Autor Wiadomość
Smakosh 
Born to Frag

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2011-01-28, 10:54   

Rockford ja jednak bym Cię poprosił o czytanie ze zrozumieniem.

Odnośnie logowania się przez 1,5 minuty omg durniejszej wymówki nie mogłeś wymyślić.
Zabiera zasoby? Buahaha owszem zabiera ale w tak nieznaczej ilości, że odczuł bys to na atari, a nie na komputerach dzisiejszej klasy. Nie powiesz mi, że kolega co dostał bana nie gra na steam bo ma słaby pc? To sie kupy nie trzyma.

Jak już pisałem perm nie poszedł za dyskusje za obraze tylko za podejrzenia haxow. Wyżej napisałem wyraźnie, że ss nie można było zrobić, a wybacz ale nie chce mi się czekać.

Dostał bana jest HLTV jak czysty damy UB. Prosta zasada - każdego kogo podejrzewamy o haxy możemy zbanować do rozpatrzenia dema. I nie powinno być tu żadnej dyskusji.

Kania mylisz się - owszem może nie znam go zbyt dokładnie ale kojarze typa. Odnośnie tego, że jesteśmy kolegami nie tylko w cs wybacz, żebyśmy nie trzymali się razem. A tobie nie powinno być nic do tego.
Banują każdego lepszego od siebie - tu to mnie rozbroiłeś ( czyżby to nadal był puacz za te he na respie? :D )

Zajmijcie się może obejrzeniem dem, a nie czczą dyskusją.

Podsumowując - bana możemy dać każdemu jednemu graczowi ( tak samo możemy z ss ) i nie powinno być tu żadnej dyskusji ( w przypadku ss delikwent wrzyca patrzymy UB ) odnośnie dema wrzycamy demo ogladamy podejmujemy decyzje - proste.
Więc jakoś nie rozumiem waszego bulwersa.

Administrator Serwera TP

MientowyTSW 
Towarzystwo Sportowe

Wysłany: 2011-01-28, 12:11   

kania83 napisał/a:
z tego co kojarzę to fraxxxOGJE to dawny noah ze steama ale ani Smakosh ani n3x go nie znają bo nie grali wtedy jak noah grał na steamie.
Zresztą oni trzymają sie razem i banują każdego lepszego od siebie.
Tyle w temacie.
pozdro

jeśli to jest noah to od razu odpowiem na to pytanie:
next napisał/a:
Fraxxx mówił ze niby ma steam'a wiec moje pytanie dlaczego gra na NS??

Noah został zbanowany na BL, poszukasz w archiwum to znajdziesz.

Cytat:
Mam 13lat i nie mam steama to nie dostane admina ale jak kupie steam i bede mial 13lat to bede mógł być adminem?

http://img233.imageshack.us/i/deinferno0013u.png/
http://img513.imageshack.us/i/detrain0000h.png/

KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ NA PW BĄDŹ GG

* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.

fraxxxOGJEN 

Ostrzeżeń:
 5/5/5
Wysłany: 2011-01-28, 14:03   

HaHA! Może zaczne a pozniej troche przywołam cytatów ;d
1. wtf? ;o jaki noah? Mój nick to fraxxOGJEN jak by ktoś nie wiedział ;o
2. Tyldy w nicku, to nie żadne APOSTROFY bo widze nawet nie wiecie co na klawiaturze macie.. Nie mogłes ss zrobic? mmm MEGA ULOW ! przykład; gdy gram zabijam .. te informacje pokazuja sie w konsoli np. fraxxxOGJEN kill smakosz .. na tej zasadzie i co ciezko podnieść pół centymetra oczy wyżej (właczyć mozg) i zaznaczyc moj nick, skopiowac i wkleić w odpowiednie miejsce amx_screeen "TU" "5" ? I wszystko sie skopiuje a nawet.. gdy wrociłem na nicku " 'fraxxxOGJEN' " Zauważnie że to coś innego, jak by znali klawiature wiedzieli by ze to jest ten znaczek gdzie jest narysowany " na klawiaturze.. I to był perfidny ban za to że nie potrafiłeś ogarnać bo kurwa jeszcze sobie wyzywałeś "dosc tego bahorze, lecisz, skonczyło sie, wyp*****laj.." No szkoda że tego nie pisałeś tylko przez mikro leciało bo ciekawe to było..
Cytat:
Tak szczerze mówiąc pan fraxx... napisał ładną bajeczkę naciągając co nieco...

Gdzie w którym miejscu? Nic nie zatajiłem bo masz nawet screena z konsoli..
Cytat:
Nex prosi cie o zmiane nicku aby takowe ss mozna bylo ci zrobic

To musiał wymyślac sobie kuzwa kumpli że graja na takim nicku? .. Wgl widze wysoki poziom macie..
Nie uznajecie hajtow ns? 1. Gdzie hajt?.. 2. Gram jak mi sie podoba i jak lubie..
Cytat:
a bym poczekal na ISBN bo on go sciagnal na serwer. jego jais tam brat.

Brat? nie znamy się.. rozmawiamy tylko na serwerze ..
Lokany 2 dni byłem? hmm no to ciekawie widocznie grałem bo jeśli AZ TAK NIEPEWNI byliście ;o 2 dni obserwacji .. czesto żeby zobaczyć czita wystarczy 10min a wy 2 dni i niepewni.. + akurat 2 ostatnie mapy jakie grałem to włąsnie TAM widac jak czituje? To przez 2 dni nic nic a teraz w 2 mapy sie miałbym wydac? haha pomyslecie co wy tworzycie..

Smakosz i n3x nie bierzcie się za AZ tak załosne rozpisywanie demka ;o jaka porażka haha wgl smakosz.. pozdro ;D wiecie jak to sie rozpiuje?
a) Czas na demku
b) krótki komentarz ..
i tego troche powinno byc a nie..

Cytat:
Nie ocenia sie gracza po platformie a po tym jak gra - tymbardziej adminujac serwer ... No Steam !!

To samo pisałem..thx rockford .. Jeden myślacy :) Nie jest wymagany steam na tym serwerze wiec nie odpalam go .. A nie możecie powiedziec ze wymówki mam głupie bo mowienie ze wymoki sa glupie to glupota ;D Mówiac krótko.. graja na serwie ns nie potrzebuje steam i tyle!

O jeszcze jedno.. Po cho***e robić ss jak są hltv? To jest mega debilizm .. od czego to hltv? Wlasnie powinno sie zapomniec o ss i tylko dawac powody : hltv na forum.. jesli zależało by wam na zbanowaniu mnie zrobiliscie by tak ale to ze mysleliscie ze hax to slaby pretekst bo ewidentny ban za powiedzmy "napinke"

A hltv obejrze hmm chyba najwcześniej jutro ale proponuje że zrobie to jak ktoś to rozpisze szczegołowo a wtedy odpowiem na to co bedzie zawarte w rozpisce.. Do tego czasu prosiłbym nie zamykac tematu a cały spam smakosza i n3x'ta jest kompletnie niepotrzebny..

cichy90

Wysłany: 2011-01-28, 14:40   

Działanie w stylu: "Dajecie mi człowieka, a znajdę na niego paragraf";)

[Songo] 
STEAM_0:0:28298888

Ostrzeżeń:
 7/5/5
Wysłany: 2011-01-28, 15:16   

a twój podpis??
bez tego nawiasu brzmiałby gównixy, a więc to noah, bo on na tej sieci używa tylko tej frazy

jesteś psychopatą i tyle-kolejny taki kozak 16 letni
był tu kiedyś taki rumba, po czym malitek zabrał mu admina, bo nie ogarniał, a ten mszcząc się na tej sieci zaczął napieprzać na wh, a później doszło jeszcze sh i te sprawy i tak trwało gdzieś z rok zmieniając wielokrotnie nicki , a że miał neo to był nieuchwytny, ponieważ malitkowi nie chciało się wgrać pluginu banneo. Później przyszedł na klatke, która była już dosyć rozwinięta i tam też napieprzał na czitkach, bo był tam daro. Ale w końcu znudziło mu się to i od tamtej pory nikt go nie widział na tej sieci(bynajmniej nie został wykryty :roll: ) I tutaj jest podobna sytuacja, tyle że najpierw kolega noaha Acme dostał bana na BL, a później sam noah(kumple z reala) i teraz rżnie na nsie z czitami, a że ma neostrade, to ma nas w dupie.

Żyję Od Wyścigu Do Wyścigu,Tylko To Się Liczy,Przez Te Dziesięć Sekund Po Starcie Jestem Wolny.

Rockford 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-01-28, 16:58   

Smakosh napisał/a:
Odnośnie logowania się przez 1,5 minuty omg durniejszej wymówki nie mogłeś wymyślić.
Zabiera zasoby? Buahaha owszem zabiera ale w tak nieznaczej ilości, że odczuł bys to na atari, a nie na komputerach dzisiejszej klasy. Nie powiesz mi, że kolega co dostał bana nie gra na steam bo ma słaby pc? To sie kupy nie trzyma.

1. Nie chce mi sie nagrywac filmiku z procesu logowania Steam - 1:42 :)
2. Aplikacja Steam nie jest zoptymalizowana pod Win7 x64
3. i 100 innych powodow

A co do bostwa Steamem nazywanym to juz sie zreszta wypowiedzialem i nie tylko nawiazujac do skopanej niezoptymalizowanej aplikacji

Gdyby nie starzy znajomi ze Steam to nawet instalka tego padla nie zagrzalaby miejsca na moich dyskach

A banowanie i posadzanie o czity bo ktos NS to pozostawie bez komentarza

Zegnam z tematu bo i tak jak grochem o sciane a zaczal sie weekend i grzechem byloby zachowac czyste konto promili we krwi

elo
Ostatnio zmieniony przez Rockford 2011-01-28, 16:59, w całości zmieniany 1 raz  

Smakosh 
Born to Frag

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2011-01-28, 17:01   

Ehh frax jestes głupszy niż myślałem. Otóż poinformuje cie człeniu iz nigdy nie wpisuje nicku tylko kopiuje. Po czym zamykało nam obu konsole dziwne nie?

Po co mam sie rozpisywać na akcjach. To nie ma dosłownie sensu w tym przypadku. Poza tym szkoda było czasu o tak późnej porze. Niektórzy chodzą jeszcze do pracy no ale wydaje mi się, że to doświadczenie spotka Cię za kilka ładnych lat.

W zasadzie napisałem już wyżej wszystko i nie zamierzam się powtarzać.
Dema są info od kiedy należy oglądać jest wystarczy.
Ale skoro tak się upierasz odpowiedz nam wszystkim czemu legalnie nie wejdziesz na rzekomo posiadanym steamie? Bo wiesz tłumaczenie się, że serwer s/ns i nie musisz jest troche żałosne.
Na logike jak byś miał troche oleju w głowie wszedł byś tym bardziej na steamie jako dowod pokazując podobny skill.

Napisze to jeszcze raz żeby dotarło do tej twojej mózgownicy - bana itak miałes dostać. Miał być on razem z SS, ale jako że naprawde nie chciało nam się już czekać i użerać z tobą dostałeś go wczesniej bez ss. A cała napinka wyszła ot tak. Więc nie rżnij debila, że dostałeś go za obraze czy inne podobne pierdoły.

Administrator Serwera TP

Norman Bates 

Wysłany: 2011-01-28, 23:08   

nie mozecie zrobic ss gracza z tylda w nicku?
wpisujecie adminki w konsoli listplayers i przy kazdym nicku jest odpowiednia wartosc np. 1234, dalej to juz standardowa komenda, tylko zamiast nicku wpisujemy wartosc ktora otrzymalismy po wpisaniu playerlist, ale wazne - wartosc poprzedzamy znakiem #(hasz<3), amx_ss "#1234" "5" ...

jasno sie wyrazilem? mozna juz zrobic ss gracza z tylda w nicku?

unnamed9191

Ostrzeżeń:
 3/5/5
Wysłany: 2011-01-29, 02:48   

next napisał/a:
Unnamed jak narazie to ty jestes TOP w rozdawaniu BEZSENSOWNYCH BANOW... ale ta sprawa z która jesteś związany rozstrzygniemy kiedy indziej... :evil:

dawaj teraz, frajerze :) jestes leb. dajesz z d... tal ze to szok. chlopiec z domkow. przy ludziach z miasta , mowa o ludziach hmm zgranych z zaasadami. TY bys byl robakiem. poruszasz moj temat nawet tu co swiadczy o ttym ze cos Cie boli . i jestes slaby :)

"jak każdy się zastanawiam
że trzeba być kimś ważnym, żeby komuś tak przeszkadzać" nie ? nexiu ? nedzo Ty chodzaca. gnij mendo :) i nawet slowem sie nie odzywaj na moj temat.

YCRBYCH 
IseeMoreIfYouThink.

Ostrzeżeń:
 3/5/5
Wysłany: 2011-01-29, 08:59   

Tak jak napisali wyżej Kania i Songo

fraxxxOGJE = noah.

Skąd ta pewność? Gdy grywałem z nim mixy na steam, grał zawsze pod tym nickiem.

A ta fraza "Gównixy" to też jego autorstwo ;))
By nagrywać dobre krążki ten piorytet jest nam bratem.

fraxxxOGJEN 

Ostrzeżeń:
 5/5/5
Wysłany: 2011-01-29, 15:24   

WTF?! kurwa kogos niezle tutaj na bani je*** .. jakie mixy ycrbych ?;o
cichy90 napisał/a:
Dajecie mi człowieka, a znajdę na niego paragraf

No brawo! jak widać teraz do podpis sie dopie****ją .. ZAŁOSNE! Jaka fraza ? jaki noah? ja pierdole w baniach sie poprzewracało..!!
Cytat:
Jeśli nikt nic nie wyłapie na demkach albo ja nic nie wykukam to będzie UB.

Na razie nie widze żadnych komentarzy odnosnie demka wiec tak jak nex napisała powinno byc ub.. 3mam za słowo bo zostało to napisane.. nikt nie zaprzeczył temu a prosiłem o rozpiske ..

Ale wytłumaczyc mi o kogo wam chodzi? !!! noah? Co to za domysły są wgl śmieszne? Podobno chodzi o czity .. to kurwa zajać sie tymi pieprzonymi demkami a nie irytujecie mnie ..

next 
aka ivK.

Wysłany: 2011-01-29, 18:46   

Fraxx powracając do tematu, chce zobaczyć twoje konto steam...
i ogarnij trochę słownictwo bo widzę ze kultury w domu nie nauczyli...
Ostatnio zmieniony przez next 2011-01-29, 18:47, w całości zmieniany 1 raz  

eSka 
eSka <3, Chmiela.

Zaproszone osoby: 16
Pomogła: 34 razy
Wysłany: 2011-01-30, 12:04   

Idz w diabli człowieku! Zbanowałam. Noah charakteryzuje się tym ze placze, duzo pisze, i specyficznie dobiera slowa. ;)

Zamykam.
że i tak ten głupi występ się skończy.

Będzie raj - więc śmierci NIE MA!

Kotek
Pomóż prosze ;(
Prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi