1. Twój nick na serwerze.Na_Minusie
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze).dzisiaj ok 14:30/de_nuke
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga."izzy" 13679
STEAM_0:0:25154393 21 14:28 29 0
4. Opis skargi.Aim i wh ?
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją.HLTV z godziny/mapy podanej wyżej
6. Screeny wrzucamy spakowane WinRarem na HotFile.com
Na innych serwach też ma bana http://www.google.pl/sear...lient=firefox-a
_________________ Mówię co myślę, w tańcu się nie pierd...., masz coś do mnie to powiedz mi to w twarz, a nie opierd... mi dupy za plecami!!!
Ostatnio zmieniony przez VVujek 2011-04-03, 15:34, w całości zmieniany 1 raz
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
05:00 Izzy biegnie dworem po czym skanuje czerwony hangar za którym jest jego kolega z drużyny z paka 'oj chyba sie pomylił to swoj ^^'
cofka za skrzynie-odrazu widzi ze na balkoniku jest CT (którego nie słychac) bania :)
troche postał za skrzynią rusza .. wow co za skanik idelanie celował w niego przez sciane tym razem zabil swego kolege z teamu ^^
10:00 Znów dworem: pięknie celujemy celownikiem po modelu (co z tego ze gracz z ct pali shifta)^^ przecież go widac przez skrzynie..
zabija drugiego , trzeciego juz se z daleka upatrzył ^^ dalej nie bede już rozpisywał bo jest to żałosne i mi sie już nie chce
Musiał bym mape minuta po minucie rozpisywać.. sry za błedy jeśli są ale pisałem na szybkiego i moja ortografia nie stoi na najwyższym poziomie
PS.Chciałem wam zostawić trochę pracy (rozpisanie) ale nich będzie
Próba: Wiem gdzie jest HLTV ^^ :)
_________________ Mówię co myślę, w tańcu się nie pierd...., masz coś do mnie to powiedz mi to w twarz, a nie opierd... mi dupy za plecami!!!
Ostatnio zmieniony przez VVujek 2011-04-03, 18:35, w całości zmieniany 1 raz
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa