1. Twój nick na serwerze. You Can Run But You Can't Hide
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). Przed chwilką
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. Cyb3rshoot
4. Opis skargi. : Albo ktoś go ogarnie albo ja nie wiem. Jakim cudem ten człowiek ma admina? Piszę mu na U@ żeby zrobił screeny pewnemu graczowi bo nie podobają mi się jego skany i info z dupy. Dość, że zwracam mu uwagę 10 minut w ogóle bez żadnej reakcji. No to zaczynam dołączać do tego bluzgi żeby zrobił te pieprzone screeny, zbulwersowany całą tą sytuacją nie ogarnięcia tego admina. Wyłapuję kicka "nie omijaj cenzury" Co dodało jeszcze większego wpienienia mojej osoby. Wbijam na serwer z zdenerwowaniem, omijając cenzurę bo już poważnie. Po czym dostaję bana za bluzgi a koleś z wh biega sobie dalej. Jestem pewien, że do tego czasu nie zrobił mu ss. I niech ktoś zwróci mu tą uwagę bo naprawdę ..
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją. BRAK
6. Screeny wrzucamy spakowane WinRarem na HotFile.com BRAK
_________________ Tyle lat składam klocki w logiczną całość wierze.
Czy działania mają sens pod tytułem RAP gram szczerzę.
Nikt nam nie odbierze naszych marzeń mówię prawdę
By nagrywać dobre krążki ten piorytet jest nam bratem.
Ostatnio zmieniony przez YCRBYCH 2010-08-27, 14:45, w całości zmieniany 1 raz
przylaczam ise Cyber zajmusie sie TYLKO gra nic nie robi nie czyta jak sie do niego pisze...
niba admin jest a gowno robi...ja tez codziennie, doslownie codziennie wkurzam sie do granic mozliwosci na tego dzieciaka bo nigdy nie reaguje...
_________________ "nieważne, zeby byc lepszym od innych, ale lepszym od siebie z dnia poprzedniego"
Myślę , że sam całego serwera też nie potrafiłbyś ogarnąć , dostałem wtedy informacje o której nie wiesz, więc sprawdzałem tego kogo miałem do sprawdzenia w pierwszej kolejności. Zrobiłem ss-y tej osobie o której mówisz i dałem bana .
A Tobie dałem bana bo napinałeś na mnie jak mówie piszę "zw"
słuchaj. nie mów że nie idzie ogarnąć bo wystarczy się troche do tego przyłożyć i serwer jest bez cheatów, przekleństw, wyzwisk itp.
a to że tobie się mówi że koleś ma cheaty a ty to masz w dupie i po jakimś czasie dajesz mu bana bo cie zabił to wiesz -,-
popieram.
aha i już był taki temat co do ciebie cyber że nie ogarniasz.
_________________ STEAM_0:1:34921880
"Co mnie nie zabije to wzmocni"
Ostatnio zmieniony przez Lancer.! 2010-08-27, 16:32, w całości zmieniany 1 raz
Myślę , że sam całego serwera też nie potrafiłbyś ogarnąć
Człowieku ja ogarniałem 32 slotowy serwer FFA i ogarniałem go na lajcie, ponieważ jak się ma admina to się adminuje a nie ma wszystko w dupie tak jak w Twoim przypadku. Powinieneś dostać kopa w dupę i stracić tego admina. Bo po co serwerowi taki admin? Który nie reaguje na to co mu się pisze.
Czy Ty nie czytasz co do Ciebie piszę?!. Reaguje na to co do mnie piszą , bo nim Ty napisałeś napisali inni i Ci mówię, że ta osoba bana też dostała przeczytałem i zaaragowałem .
Dobra eSka zamknij tą szopkę bo nie mam już ochoty sobie palców nadwyrężać na niego. Mam tylko nadzieję, że zostaną wyciągnięte jakieś konsekwencje.
eSka : Yes, Sir!
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa