1. Twój nick na serwerze. : Apple
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). 21-08 16:44
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga.: Cyb3rshoot
4. Opis skargi.: Pan CyberShoot wgl nie ogarnia serwera. Jakoby że jest adminem powinien ogarniać czitów a on niestety gra w najlepsze. Sugeruję zabranie mu flag.
Zatem tak, było na serwerze dwóch cheaterów. Nuts gracz z aimem i jeszcze jeden z wh którego nie zbanował. Po ok. 10 minutach zaczął reagować na prośby aby zbanował gracza z aimem oraz gracza z wh. Chwilę potem poszedł na specta i oglądał długo jakby nie chciał go zbanować. Efekt końcowy to dalej szalejące wh na serwerze, nie odpowiedzialny admin który od niechcenia robi to o co się go prosi i to co jest jego obowiązkiem. Korzysta z flag jak mu pasuje. Jak nie - to może kiedyś, może wcale. Pozdr
Po pierwsze jhn nie wtrącaj się bo nie widziałeś jak było . Po drugie na serwerze teraz panuje chaos po przez wieczne lagi. Nie da się pracować jak się pracowało na nim przed resetem ranikngu. Więc , żeby wykonać krok potrzebuje czasu . Każdy z tych cziterów został ogarnięty w sposób bana . Jeżeli widzisz , że sam nie daje rady ogarnąć 18 osób (co nie jest łatwe bo co chwila new cziter) byś zakupił admina o którego tyle się kłuciłeś . Po co podanie złożyłeś jak admina i tak nie kupiłeś , nie potrzebny post . Chcem się zgłosić do userów o większe zaangażowanie w serwer na którym gracie ja i resetom nie dajemy rady sami ogarnać takiego serwera . Więc każda pomoć się liczy .
Więc krótkie podsumowanie :
Został zbanowy każdy o którym tam wspomniałeś, po pewnym czasie ze względu na lagi która tam panują . To też wiadomość dla Malitka , żeby sobie zagrał z 30 min i zobaczył jak się tam gra teraz. To nie wina mojego komputera czy internetu , ponieważ 90% graczy ma ten problem.
Pozdrawiam .
Slucha brak mutacji = zakaz admina? Chyba nie używam głosu bo musze , ponieważ połowe nie czyta tego co pisze, staram się od tygodnia uzywac go mniej , ale ja głosu potrzebuje .
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2010-08-21, 17:41
Sorry bardzo, o angażowanie nie trzeba prosić. Jako jeden z nielicznych pisze adminom co mają robić, jakie kroki podejmować. Lagi na serwerze? Ja takowych nie widzę.
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)
moim zdaniem skarga słuszna... nie to że cie nie lubie cyber czy coś ale jak ci mówiłem np na cs_Italy o którą mape prosiło cie 6 kolesi chyba ale i tak nie zmieniłeś. ( wiem że było vote i wybrali azteca ale ta mapa była 2 przed tą...) ale co do mapy. koleś perfidnie grał na WH i co ? nic z tym nie robiłeś wielce mówisz nie nie ma cheatów ale ma wh bo kampiłem za skrzynką nikt nic nie słyszłał nagle słysze ktoś idze i mi banie przywali no i ? nic z tym nie robiłeś a mówiłem zrób SS nic się nie stanie jak nie będzie miał to najwyżej dostanie UB :/ pingów też nie ogarniasz a raz na czas byś mógł popatrzyć jakie są pingi itp. wiem że jest niby ten HPK czy jakoś tam ;D ale jak komuś skacze to on nie działa -,-
nie interesuje mnie ile masz lat, jaki masz głos.
nie ogarniasz i tyle.
Kolego drogi na pingi jestem uczulony bo przez nie laguje serwer kazdy większy kickam/banuje co do tego gościa tak wiem miał wh ale powtarzam w kolejnym poście DOSTAŁ BANA TYLKO PÓŹNIEJ NIŻ OCZEKIWALIŚCIE
słuchaj. jakoś mi się nie przypomina żeby dostał bana a jeśli nawet to po jakim czasie ? 30 minut ? to o wiele za dużo bo każdy mówił że ma WH i nic z tym nie robiłeś.
co do pingów ani razu nie widziałem żebyś dał kicka za ping aaa sory dałeś raz jak ci powiedziałem że ma jakiś gość duży ping -,-
Powiem Ci , że grasz ode mnie jakies 4 razy krócej dziennie na serwie . Więc chyba wiem komu i za co daje bany. Nie mam założenia ~ O wszedł lancer trzeba pobanować .
Ta ale graja sobie jakies czity na serwie to ty zamiast im ssy robic bo gracze pisza : wh off itp.... to ty patrzysz w konsoli status czy cos i widzisz ze maja steam to odrazu sa clean ....
Coś ci powiem - to ze ma sie steam nie oznacza ze nie ma sie cheatow