Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2010-08-22, 11:15
Tak to czytam i czytam, aż mi się śmiać chce.
Większość osób widząc dobrego gracza od razu pisze WH, WH, WH. A nie zawsze jest to cheat, wiem po sobie, bo na tym TP praktycznie co mapę, za moimi "plecami" jestem niesłusznie osądzany. Niektórzy faktycznie, mając dopalacze nie są od razu banowani. Cyber to nie Reset. Temu drugiemu napisze na Steamie i od razu sprawdza i wchodzi na spec, robi demko lub ss-y, Ty za to, bez urazy, czym zbierzesz się do tego, podejrzany zdąży wyjść. Zamiast grać zacznij ogarniać serwer. Chyba po to jesteś, prawda?
Jeszcze gorszym adminem jest Coldowy (ns-owy admin hahaha). Nie robi votów, bo mówi że skoro jest ta mapa na serwerze to będziemy ją grać etc. Kiedy łaskawie zmieni mapę, pisze że przez następne 3, cz 4 mapy nie mamy prosić o vote, a przepraszam bardzo, co to ma być? Gracze są dla admina, czy admin dla graczy? Trochę zboczyłem z tematu. A więc.. Cyber, Twój głos? Faktycznie, rzadko kiedy go słyszę, nawet nie mogę go skojarzyć. Jeśli chodzi o ogarnianie serwera, to miernie Ci to idzie. Trzeba się wręcz prosić, żebyś łaskawie podjął jakieś kroki, które zazwyczaj są nieodpowiednie lub zbyt wolne. Jedyne co faktycznie robisz to interpy. Tak, kickujesz niekiedy interpowców, za co duży plus, poza tym Twoja praca jest mierna :/
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)
Jeżeli chodzi o przedłużenie admina , jeszcze nie wiadomo .
A jeżeli chodzi o temat : CO MOGE ZROBIC TO POPROSTU PRZEPROSIĆ I POWIEDZIEĆ , ŻE BĘDZIE LEPIEJ, LAGÓW NA SERWERZE NIE MAM GDYŻ LAGI BYŁY WINĄ KARTY GRAFICZNEJ , O KTÓREJ NIE POMYŚLAŁEM . ZA TO CHCIAŁEM POWIEDZIEĆ , ŻE JEŻELI BĘDE PRZEDŁUŻAŁ ADMIA WŁOŻE W TO WIĘCEJ CHĘCI ZAANGAŻOWANIA .
Life*Style? napisał/a:
Gracze są dla admina, czy admin dla graczy?
i tu powiem , że zrobie wszystko w mojej mocy , abym był adminem godnym tego co robi ,
... nie możliwe że lagi od karty... mi też się CS przycina jak nie zrobie formata przez dłuższy czas ... zrób formata i ci będzie all normalnie śmigało bo CS wymaga 64 mb a chyba aż takiego słabego kompa nie masz xD