1. Twój nick na serwerze:
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze).:20 Listopada 2010r godz 12:00 jakoś tak
3. Nick gracza, admina: UnnameD - bot
4. Opis skargi: Witam tu orange.Dzisiaj o 12:00 jakoś tak admin UnnameD - bot sprawdzał mnie.Sprawdził i chyba niczego nie zauważył lecz o godz 21:00 spytał się mnie czy dałem ss na forum.Niczego mi takiego nie mówił, a teraz mówi że jeżeli nie dam to ban.Jemu chyba coś się dzieje niech on je da robił mi je ja nie mogłem z różnych powodów.A po za tym i tak niczego nie znalazł.Proszę mu powiedzieć żeby nie dawał bana bo niczego nie miałem.
Z poważaniem orange
5. Dołączone dowody: Nie ma.Admin ma.
[ Dodano: 2010-11-20, 22:24 ]
Przepraszam jakby co to gdzie jest Twój nick na serwerze to ma być orange za szybko pisałem i się zagapiłem.
_________________ Gdy jest 1 cheater 10 bez cheatów kończy gre
nie musisz wstawiac ssow
i tak na hltv widac wszystko, ze jedziesz na wh (demko oglądałem z x-spec-legalna imitacja wh do wylapywania cziterow):
http://88396.node11.pukaw...-1290286800.zip
od poczatku-kolejny wylapany przeze mnie cziter
ja mam to w dupie-jechałeś na wh, więc zamknij ryj
Cytat:
dziwna sytuacja a te demko mi nie dziala
nie działa ci, bo grasz na nsie - tylko na steamie działa
Cytat:
Songo nie ciesz sie tak bo nie wylapales tutaj zadnego cheatera poniewaz orange nim nie jest ;] .
pytał Cię ktoś kurwa o zdanie??
abc wyłapałem i teraz orange, wcześniej nagrałem vaginie demko, ale taki jeden powiedział, że jest czysty, a jechał na wh, a ja na bl nie mam konta
po co pierdolicie takie farmazony-ty orange też się ogarnij admin napisał, że ssy czyste, a ty piszesz to samo i na dodatek nie jesteś adminem
zresztą nie zwróciłem się do was, tylko do władzy tutejszej, a więc morda w kubeł nsy i nieogary
Niech ktoś temu songo da ostrzeżenie popatrzcie na jego kulture brak do nikogo nie ma szacunku i zgadzam się z 3lite orange niczego nigdy nie maił.A ja dostałem może i bana, ale narazie nie gram na tym serwie więc już się zamknij.