Wysłany: 2010-12-17, 12:14 Co to w ogóle ma znaczyć ?!
Witam, w dniu 16.12.2010r. dostałem zbanowany na Waszym serwerze.
Oto dowód:
[MiniBANS] ===============================================
[MiniBANS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBANS] Dostales go permanentnie
[MiniBANS] Zbanowany nick : Arianek [brak glosu]
[MiniBANS] Przyczyna : ' Czitujesz - WALL HACK '
[MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://cs-serwery.pl
[MiniBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[MiniBANS] Twoje IP : ' 91.146.204.8 '
[MiniBANS] ==============================
Sprawa jest prosta: zacząłem prowokować admina na serwerze nickiem "Arian [brak głosu]" (bo rzeczywiście go nie miałem bo nagrywam coś w VDJu...) A więc... zacząłem mówić "od tak o", że mam wh, aima itd... Adminowi to się nie spodobało (coś zaczął furczeć). Zapytał się mnie, czego gram na NS, skoro tak wymiatam (gdy ktoś chce się dowiedzieć dlaczego: zapraszam do tego linku :
http://esgteam.czo.pl/top...4ddb3d6ac5a1e90
Następna rzecz: po tym wszystkim, udało mi się "przyhajcić" i zabiłem:
*** Arianek [brak glosu] killed TiT with a headshot from ak47 **
Arianek [brak glosu] killed unnamed with ak4
*** Arianek [brak glosu] killed Show Me with a headshot from ak47 **
Arianek [brak glosu] killed n3x with ak4
*** Arianek [brak glosu] killed kuchara with a headshot from ak47 **
Po zabiciu, admin pomyślał: No jak to? Ma NS, twierdzi że ma wh, gra bez głosu, to musi mieć to wh !! Więc dostałem permika BEZ SSÓW !!!!!!
Dla mnie to jest jakas paranoja Panowie..
Proszę o unbana, bo widze, że fajni ludzie grają, no ale z adminami...
Co o tym sądzicie ?
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Chyba ci się cos kolego pomyliło. Nie kojarze zebym dawał ci bana. Nawet nie pamiętam takiego nicku na srv a zapewniam cię pamięć to ja mam dobrą. Więc dostałeś od kogoś innego i nie pamietasz od kogo. Nie moj ban.
Ale może podasz godzine tej sytuacji i mape to sie przejrzy HLTV
EDIT po małej konsulatcji z paroma osobami wywnioskowałem ze to było dziś 17 a nie wczoraj 16.
Więc ban bankowo nie moj bo ja dzis wrocilem do domu ok 12.30 i dopiero zaczalem grac.
_________________ Administrator Serwera TP
Ostatnio zmieniony przez Smakosh 2010-12-17, 14:35, w całości zmieniany 1 raz
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2010-12-17, 14:47, w całości zmieniany 1 raz
Kolego nie ma najmniejszej szansy gdyż ja wróciłem dziś do domu o 12.30 a o ile sie orientuje to chyba drugiego Smakosha nie ma.
A jak nadal się bedziesz upierać to obejrzyj demo a zobaczysz ze mnie tam nie ma :) więc jak miał bym ci wlepić bana?
EDIT masz tu chłopie czarno na białym że tak się wyrażę:
_________________ Administrator Serwera TP
Ostatnio zmieniony przez Smakosh 2010-12-17, 16:18, w całości zmieniany 1 raz
Witam wedlug mnie od 12 min zaczal sie zachowywac dziwnie wczejniej tez czasami mial "przeblyski" kolesie 2 w trupie na b mocno p[odejrzane pozniej odrazu info gdzie jest awp na srodku koles na skrzynce kolo dolnego trupa???? i to wszystko bez dzwieku... moze koles jest jasnowidzem.... aha i Najwyzszy adminie gdzie sie podzial moj admin jeszcze 3 tyg powinienem miec ????a tu wbijam na serwa i nie ma??? pozdro
haha chłopie proszę nie żartuj sobie ze mnie...
"przebłyski" ? po prostu mam mózg i wiem co sie dzieje, poza tym patrze na radar (grałem przez 3 lata na serwerze HardPlay TP BF2, jak ty jeszcze Steama nie miałeś i grałeś w szachy z tatą)
"prawdziwy piłkarz potrafi grać w każdych butach"
ty pewnie nie możesz się przyznać do błędu, pozatym gdybyś nei był pewny to byś pieprznął mi ssy,a ty dałeś mi bana ODRAZU - pozdro..
jesteś typem co myślą w ten sposób: ""GRASZ NA NS BO NA STEAMA TRUDNIEJ HACKI ZNALEŹĆ"
prosze o unbana, bo to jest na prawdę fajny serwer.. a ty adminie nie pokazujesz nic sobą.. masz 6 postów na forum i sie upominasz o admina...
Pamiętaj: Counter-Strike był zawsze za darmo - Steam to nie tylko CS, ale też i inne gry - dlatego stał się płatny,więc gadanie że gram na NS, świadczy tylko o tobie. pozatym gram na NS, bo mam słabego kompa i mi sie zacinają te steamowskie aplikacje
_________________ Arianek :<
Ostatnio zmieniony przez Arian 2010-12-19, 19:59, w całości zmieniany 2 razy
Dobra dobra kolego nie unoś się tak tym swoim doświadczeniem 16 letniego smarka.
Gra grą a steam steamem. Troche chyba niepotrzebnej tej napinki z twojej strony się tu nam wdarło?
Mnie tam osobiście to ani nie grzeje ani nie ziebi.
Najbardziej jednak się uśmiałem z Twojego niemal że śmiertelnego przekonania że ban był mój. ^^
Wiek: 19 Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 170 Skąd: Wieliczka
Wysłany: 2010-12-19, 22:01
Jesteś pewny, że Counter Strike jest darmowy?
A te tłumaczenia dlaczego nie grasz na steam to ubaw po pachy. No chyba, że grasz na Pentium II 300 Mhz, 64 MB RAM, akcelerator 3D...
_________________ O jak dobrze być pierdolniętym w głowę.
Patrzeć na czarno biały świat, widzieć tylko tą lepszą połowę.
Gdy wokół ludzie normalni, nie pozwolę szarą normalnością się nakarmić...
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa