1. Fortyk
2. 11.01 12:40
3. Heniek Pentelka
4. Kolejny ban za "cheaty", czy admini obslugujacy serwery wogle wiedza co to jest aim?:> po wystrzelaniu 20 naboi zakonczonymi hs zostalem posadzaony o aima, zastanawiam sie czy jest tu jakis normalny admin?
5. http://hotfile.com/dl/959.../aimwh.bmp.html
Nie dałem ci bana za aima baranie lecz za wh :)
Jeśli chciał byś podyskutować nadal na ten temat zapraszam serdecznie po godz. 21
O tej godzinie to wróce z pracy i przedstawie dodatkowe argumenty w postaci dema jeśli będzie to konieczne.
Tym czasem zegnam.
Ogladalem demo 2x i jakos nie potrafie sobie wmowic ze tu jest wh, niech wypowiedza sie inni admini. Gram na wielu serwerach i nie chce aby przez nie umiejetnosc rozroznienia czita od "dobrego" gracza nazywano mnie czitem. Uzylem slowa dobrego w "" poniewaz nie uznaje siebie za dobrego gracza, ale po takiej sytuacji chyba moge sie tak nazywac?
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Tak przy okazji tego demka:
Gracz Argo - fragi w 09:52, 16:42, 17:33, 17:48, 18:32, 20:12, 20:30, oraz jego zachowanie w 19:22 to normalne?
18:12, 18:32, 18:55 spoglądniecie w ziemie (esp ?! ) a później pewność ze nikt ze środka nie idzie, 19:44 i akcja z granatem, już rzuca ale tamten ucieka to zachowuje he ...
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2011-01-11, 19:34, w całości zmieniany 1 raz
Wczoraj w nocy na dd, perfidnie mial haxy kazdy to potwierdzi kto gral, i to jeszcze beszczelnie sie cieszyl, 20 hs z kolei hmmm moze to byl inny Fortyk, zbieg okolicznosci??
Hehe jacy detektywi Spogladam tak w ziemie czesto bo mam taki nawyk i czesto maluje sprayem lecz nie raz go juz brakuje hehe a co do tego wyjscia srodkiem to lubie robic kamikadze :P a z tym he to moze przypadek? haha na pewno nie wh Ale fajnie ze sie mna tak wszyscy interesuja, dzisiaj mialem naprawde dzien do gry a w szczegolnosci ta mapka mi pykla xD Pozdroo
To ja Cie osobiście w szczególności przypilnuję. MIałem już ci ss robić ale twoje szczescie ze do roboty juz sie spieszyłem bo chetnie bym je machnal :)