1. Twój nick na serwerze.Zzawias
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze).13:45
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga.--J-u-L-o-- -
4. Opis skargi.Koleś ma wh można to zobaczyć na demku de_nuke 13:40 jakoś tak.
Jego IP: 89.229.62.134:2700
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją.---
6. Screeny wrzucamy spakowane WinRarem na HotFile.com ----- Proszę o szybkie zbanowanie czitera
^K4Zz^ się ośmieszasz. Nie wiem w ogóle dlaczego ty nie masz bana na forum!? Nie wszycy pamiętają jak jechałeś na TP na cheatach ja pamiętam. http://cs-serwery.pl/foru...?highlight=k4zz
Aha i nie mów że się pod Ciebie ktoś podszywał.
I przepraszam, że nie na temat.
_________________ To Haze i Kush indica i sattiva
Na każdą porę jest alternatywa
Bo chca zniszczyc to co kocha cały świat
Ostatnio zmieniony przez wiktor95 2011-04-08, 22:39, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 19 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2011-04-09, 10:20
wiktor95 napisał/a:
^K4Zz^ się ośmieszasz. Nie wiem w ogóle dlaczego ty nie masz bana na forum!? Nie wszycy pamiętają jak jechałeś na TP na cheatach ja pamiętam. http://cs-serwery.pl/foru...?highlight=k4zz
No właśnie.. Może małe wytłumaczenie Kczteryzz (wybacz ale nie uznaje pokemoniatych napisów)
że i tak ten głupi występ się skończy.
A po drugie nigdy nie grałem pod takim nickiem poprostu dostałem to konto od brata, ale nie chciało mi się zmieniać nicku i takie pozostało.Cały czas gram pod nickiem Spike*One (wcześniej Zzawias)
Tak Tak... Pomyśl.
Czy musiałeś robić konto od razu? Dużo osób gra na serwerze a zakłada konta jak dostanie bana lub zainteresuje go działalność serwera. Twoje uzasadnienie jest zerowe.
Jaka jest pewność że to konto brata? No wiesz ja dostałem konto od kuzyna.
Niech się wypowiedzą inni...
I nie mówcie że napinam
prosze cie chlopczyku nie zaprawjaj farmazonem ze dostales to konto od brata bo po 1 zalozyles je po banie po 2 dostales perma na ns wszystko prosze Cie Esia o interwęcje w tej sprawie wszystko
Po pierwsze nie mam zmiennego ip, więc nie mógłbym grać na tym serwie.
Po drugie gram na steam może to dużo ludzi potwierdzić
Po trzecie kiedy ja niby grałem pod tym nickiem na TP?
2010-10-10 ja wtedy założyłem temat bo miałem dosyć Ciebie i lemona(zapewne wszyscy go pamiętają bardzo dobrze).
V PRZYKAZANI3 napisał/a:
prosze cie chlopczyku nie zaprawjaj farmazonem ze dostales to konto od brata bo po 1 zalozyles je po banie po 2 dostales perma na ns wszystko prosze Cie Esia o interwęcje w tej sprawie wszystko
Czekałem V na twoją odpowiedź.
Mnie niektóre osoby mogłyby posadzić że sobie coś uroiłem ale V PRZYKAZANI3 na pewno nie będzie oszukiwał. On Ciebie pamięta a zapewne znajdzie się wiele osób, które też nie zapomniały o Tobie.
Tyle ode mnie. Ja napisałem to co miałem napisać i więcej się nie wypowiem.
Pozdro!
Bo chca zniszczyc to co kocha cały świat
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa