cyber zamknij twarz. nie powinienes brac udzialu w dyskusjach na temat haxow. nie masz wtydu raz. honoru dwa. trzy ?... jestes smieciem. i zamknij morde jebany cheaterze :) starczy ? czy wiazanke swiateczna ci zapodac? wyp... z tej hostowni szczeniaku.
banned obejrzyj swoje demko dokladnie i przyznaj sie sam, a nie mi tu o ESL pieprzysz bo pewnie uslyszales zalosny non steamie o tej stronce od jakiegos kumpla, i szpanujesz tutaj. Zapieprzales na wuha i koniec tematu, jak w poscie poprzednim, zachecam do obejrzenia dema i oceny, ja nie mam pytan, WH i spadaj zatrówac zycie na inną serwerownie.
_________________ "To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć"
n3x pyknę z Tobą esl'a. dostaniesz tam ładne wyzwanie, zobaczymy czego jesteś wart. <kozak>
Na ns esl ?
Ok
Są 4 grupy
1.Lou
2.Cziterzy
3.Pro Gejmerzy
4. Fartowcy
Jesteś albo tą 2 , albo tą 4 innej opcjii nie ma ; )
w leb sie je**** o,O
co ty mozesz o tym wiedziec?
nie wypowiadaj sie jak ni rozumiesz tego slowa i techniki grania na nim. zamknijcie, podziekowal za nasz "ulow" i wyszedl.
dajcie demko do oceny na bl na forum albo po znajomości do Pasia:)
To nie jest forum od wyzywania się więc cicho siedzieć i dawac rozpiske albo czekamy co powie proba.
Są 4 grupy
1.Lou
2.Cziterzy
3.Pro Gejmerzy
4. Fartowcy
Jesteś albo tą 2 , albo tą 4 innej opcjii nie ma ; )
A Ty jesteś ProLouFartHaxGamer :)
Wybaczcie ale musiałem to skomentować.
_________________ Tyle lat składam klocki w logiczną całość wierze.
Czy działania mają sens pod tytułem RAP gram szczerzę.
Nikt nam nie odbierze naszych marzeń mówię prawdę
By nagrywać dobre krążki ten piorytet jest nam bratem.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa