Serwery Counter-Strike 1.6 Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaproś Usera   Zaloguj 

Nazwa serwera   Adres IP   HLSW    STEAM  
Central Shoot [TP] 193.33.176.174:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 87.98.234.222:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 193.33.176.130:27015

Ogłoszenie 

COUNTER STRIKE NONSTEAM DOWNLOAD

Poszukujemy administratorów na nasze serwery !
Szczegóły w poniższych działach .

Podania o admina na serwerze TP Wolnych miejsc - 9
Podania o admina na serwerze De_Dust2 Wolnych miejsc - 6

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: MientowyTSW
2011-03-27, 13:40
BAN..demko
Autor Wiadomość
ZLO ZLO AGRESJA 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-03-03, 17:52   BAN..demko

Data zajścia sytuacji:Dzisiaj 17:30
Nick admina obecnego na serwerze: kriss
Twój nick: ZLO ZLO AGRESJA
Twoje IP/STEAM_ID: 89.76.147.3

Podobno ma być demko z mapy cpl_mill...MiniBANS] ===============================================
[MiniBANS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBANS] Dostales go permanentnie
[MiniBANS] Zbanowany nick : ZLO ZLO AGRESJA
[MiniBANS] Przyczyna : ' Demko z tej mapy do oceny '
[MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://cs-serwery.pl
[MiniBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[MiniBANS] Twoje IP : ' 89.76.147.3 '
[MiniBANS] ===============================

MientowyTSW 
Towarzystwo Sportowe

Wysłany: 2011-03-03, 19:54   

de_nuke
http://88396.node11.pukaw...-1299168360.zip
de_cp_mill
http://88396.node11.pukaw...-1299169920.zip

Cytat:
Mam 13lat i nie mam steama to nie dostane admina ale jak kupie steam i bede mial 13lat to bede mógł być adminem?

http://img233.imageshack.us/i/deinferno0013u.png/
http://img513.imageshack.us/i/detrain0000h.png/

KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ NA PW BĄDŹ GG

* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2011-03-03, 19:55, w całości zmieniany 1 raz  

ZLO ZLO AGRESJA 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-03-04, 11:05   

No i? Czekam dzień sądu..

MientowyTSW 
Towarzystwo Sportowe

Wysłany: 2011-03-04, 20:51   

nikt nie umie oglądnąć zasranego demka i zrobić rozpiskę ?!

Cytat:
Mam 13lat i nie mam steama to nie dostane admina ale jak kupie steam i bede mial 13lat to bede mógł być adminem?

http://img233.imageshack.us/i/deinferno0013u.png/
http://img513.imageshack.us/i/detrain0000h.png/

KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ NA PW BĄDŹ GG

* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.

V PRZYKAZANI3

Wysłany: 2011-03-05, 10:57   

Obejrzalem demko . sorry ale nie widze nic podejrzanego. Koles wyglada na ogarnietego wiekszosc akcji na sluchawki.Moim zdaniem ub lae poczekajmy az wypowiedza sie inni.Swoja drogą dziwie sie ze adminktóry dal bana nie wypowiedzial sie do tej pory no coz LIVE IS BRUTAL

POZDRAWIAM ***** V *****

kriss 
kris

Wysłany: 2011-03-05, 17:38   

tez widziałem te demka dla mnie jest na 65% odpalony ale moge sie mylić ciężko stwierdzić albo ma słuchawki za 100zł w których słychać ostro dzwięk co mój koleżka ma słuchawki tez cos koło 150zł i rozmawiałem z nim to bardzo pomagają albo lata na wh czy na czymś innym tam z tego co słyszałem można ostro ogarniać i można sie nie z orientować czy cos ma czy nie.

ZLO ZLO AGRESJA 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-03-05, 18:31   

Kriss ;] Nie chce Cię obrażać, ale kiepsko ogarniasz tą grę...a takie procentowe oceny daruj sobie, stwierdz: odpalony zostawić bana, badz ogarnia odbanować. Mysle ,ze niepotzrebne sa wypiewiedzi w ktorych jest niezdecydowanie..albo w prawo albo w lewo ;)

Co do sluchawek nie wiem ile kosztowaly bo kupilem je w pakiecie z monitorem fotelem i rowerm ;) Ale chyba nie sa najgorsze...np.de_dust2 (bedac na bsie A slysze wbiegajace tt brama na dlugą...oczywiscie musi byc cicho bez gadania i zadnych strzalow) Moja gra opiera sie tylko i wylacznie na sluchu i na pewneych stalych schematach...na danej mapie 80% raszy badz kamp jest w tym samym miejscu...Skanuje i spr miejsca w ktorym niegdys sam sie chowalem i nie watpie ze wyglada to jak wh ;). Gdyby u mnie na serwerze gral ktos taki jak ja...z pewnoscia prowadzona bylaby podobna konwersacja na temat czy jest odpalony czy nie ;).

I Slixx88 nie moge sie doczekac twojej wypowiedzi ;] To Tobie zawdzieczam tego bana ;) PS. Wrzuc w koncu to demko na ktorym nagrales mi aimbota...Panie przyszly adminie ;)

no rullez 

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2011-03-05, 23:04   

Otóż demka nie oglądałem, ale grałem z TObą ostatnio i szczerze mowiac, musze sie przyznac, ze po kilku rundach poszedlem na specta bo jadłem obiad i oglądałem Cie, bo wydałes mi sie za dobry jak na graczy obecnego Centrala :-D

Ale oglądałem całą mape i 3462734628346 osób sie przekrzykiwało ze ma wh, aima itp...
Ja stwierdzam: CZYSCIOCH!!! ;-)
Wszystkie akcje są typowe na słuch, patrzyłem na Twoją gre, i tak jakbys czytał w moich myslach, skanowales tam gdzie i ja bym skanował, szedłes po cichu i nasluchiwales tam gdzie ja bym to robil, i raszowałes wrecz w schematyczny sposób tam gdzie ja na danej mapie :lol:

Dajcie mu UB, wole dostać bańke od niego niz grac z tymi nieogarami, ktorzy w ct biegna w 10(czyt. cały team) na B.... masakra

Pozdrawiam, i powtarza czysty 8-)

kania83 
VIP

Wysłany: 2011-03-05, 23:22   

Też z nim grałem. Po kilku jego akcjach zacząłem go obserwować, ale stwierdziłem że gra dużo na słuch i coś tam myśli. Chyba jedyny minus że się tak czepiają to że koleś gra na ns.
Pamiętacie jak na Weed'a wszyscy jechali że gra na wh?
Kupił steama i każdy zatkał jape.
Więc proponuje kup pan steama :D

V PRZYKAZANI3

Wysłany: 2011-03-05, 23:48   

Dobra kriss albo rozpiszesz akcje do ktorych masz zastrzezenia albo dajesz chlopaczynie ub bo niestety taka sytuacja nie moze trwac w nieskonczonosc
jak dla mnie to za dlugo trwa i robi sie nie fajnie

VVujek 
Na_Minusie

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-03-06, 00:08   

Agresja : Widzialem cie jak grasz na różnych serwerach i zawsze dla mnie grałeś podejrzanie hmmm może taki jest twój styl grania a może się odpalasz ??
Osobiście postawił bym na to drugie ponieważ nie wierzę w NS Skill dlatego że np.gracze NS mogą czitować bez żadnych konsekwencji.
Obejrzałem obydwa demka i jak dla mnie ukrywasz wh nie będę rozpisywał bo prawda jest tak że jak ktoś umiejetnie ukrywa wh to nikt mu tego nigdy nie udowodni.
Jedna rzecz mnie zdziwiła : Rozmowa na mapie CPL Jakiś typ się pyta kto zna dobry serwer only Steam a Agresja odpowiada ja znam dobry serwer only steam
Agresja:Z kąt ty możesz znać dobry serwer only steam skoro grasz na NS ??
Aby znać jakiś dobry serwer only steam i go komuś polecać trzeba pierw na nim zagrać nie ??
A może ty masz Steam tylko że na serwery No-STEAM wchodzisz sie po odpalać z ns'a
Agresja: Mam prośbę kup steam i pokaż nam swego skilla na klucz wydasz tyle co na paczkę fajek.
Agresja nie obrażaj się za to co tu napisałem bo jeśli naprawdę jesteś czysty to widzisz tu same komplementy :mrgreen:

kriss 
kris

Wysłany: 2011-03-06, 00:36   

V PRZYKAZANI3 nie dałem mu bana...

ZLO ZLO AGRESJA 

Ostrzeżeń:
 1/5/5
Wysłany: 2011-03-06, 02:55   

VVujek... Rzeznie Tp znam stad , ze zanim przeszla na only steam byla ns/steam mialem tam admina i wszysycy admini slupiali sie na tym aby TP nie bylo tylko w nazwie serwera zreszta na aim/awp tez...Pozniej serwer zmienil sie na only steam...a steama pozyczylem od kolegi ktory zrezygnowal z gry ze wzgeldu na inne obowiazki i gralem na nim prze ok pol roku. niestety moj komputer zaczal mi platac figle i grajac na steamie mam straszne sciny typu...Biegnac nap w lewp (klawisz D) puszczam go a postac biegnie mi dalej i sie nie zatrzymuje...Przesuwam myszke np. w prawo myszka stoi w miejscu i za ok 2 sekundy dopiero mi odbija...tak grac sie nie da...Sprawdzalem na innym koncie jest taka sama sytuacja dlatego wrocilem na NSa. uwierz mi ,ze wolabym grac na steamie ,aby nie slychac uwag ooo NS mnie bije na pewno ma wh czy aima...nie wiem co mam zrobic...probowalem wielu sposob ale zaden nie pomogl. PS. Powtarzam Sallixx88 czekam na demko z moim aimem..

No rullez: Jutro zdzieramy gardła! ;) pozdro bracie (L)

Kriss to jak wytlumaczysz to? Chyba tylko Ty byles wtedy na serwie z adminow chyba ,ze Sallix88 uwierzyl ze ma admina :D

[MiniBANS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBANS] Dostales go permanentnie
[MiniBANS] Zbanowany nick : ZLO ZLO AGRESJA
[MiniBANS] Przyczyna : ' Demko z tej mapy do oceny '
[MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://cs-serwery.pl
[MiniBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[MiniBANS] Twoje IP : ' 89.76.147.3 '

Jescze jedno tak najezdzacie na NSow tez bym najezdzal bo kiedy komus idzie wyjatkowo dobrze po wpisaniu "status" i wyswitlenieu "steam_id_lan" myslisz czit, ale to juz nie te lata na serwerowni krysieviczoff, rowniez mialem admina jako NS 5 adminow na steamie zostalo zlapanych z dopalkami....W tych czsam Steam o niczym nie swiadczy ;)
Ostatnio zmieniony przez ZLO ZLO AGRESJA 2011-03-06, 03:14, w całości zmieniany 6 razy  

no rullez 

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2011-03-06, 09:38   

ZLO ZLO AGRESJA napisał/a:
No rullez: Jutro zdzieramy gardła! ;) pozdro bracie (L)

OOOO...Widze brata po szalu spotkalem ;-) Dostales bilet na Zylete?? Ja niby dostalem ale ledwo... jeden z ostatnich ;-)

Nie krzyczcie tylko o spam proszeeee!!! :mrgreen:

wiktor95 
perfectum_mobile

Wysłany: 2011-03-06, 09:49   

Witam! Obejrzałem Sobie z ciekawości demko i zauważyłem że były 2,3 odpalone akcje ale nie wydaje mnie się żeby coś miał. Jak mówicie ZLO ZLO AGRESJA gra na dobrych słuchawkach przez co mało odzywa się przez mikro... Dobre słuchawki=Dobry skill. 2,3 odpalone akcje to niedużo mógł być to fart, ale ja już więcej nic nie pisze . Tyle ode mnie.

ZLO ZLO AGRESJA napisał/a:
Jescze jedno tak najezdzacie na NSow tez bym najezdzal bo kiedy komus idzie wyjatkowo dobrze po wpisaniu "status" i wyswitlenieu "steam_id_lan" myslisz czit, ale to juz nie te lata na serwerowni krysieviczoff, rowniez mialem admina jako NS 5 adminow na steamie zostalo zlapanych z dopalkami....W tych czsam Steam o niczym nie swiadczy ;)

Z tym się zgadzam

Bo chca zniszczyc to co kocha cały świat
Ostatnio zmieniony przez wiktor95 2011-03-06, 09:53, w całości zmieniany 1 raz  

Kotek
Pomóż prosze ;(
Prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi