1. Twój nick na serwerze. : vILL | Women hit me !
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze). : ban koło 20:40-45
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga. : nie mam pojęcia
4. Opis skargi. :dostałem bana na serwerze tp za wh, za skilla? proszę o jakieś dowody bo ss mi nie zrobiono a ja juz nie mam gdzie grac bo wszedzie to samo... Admina który dał pana proszę o ujawnienie się i ukazanie dowodów myślę że to był pr3 bo siedział na speccie nei wiem czy to admin... Kręciłeś demko udowodnij, że mam wh bo jeźeli dla was nonsteam + ogar to wh to pozdrawiam.
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją. : ss'ów nie zrobiono
6. Screeny wrzucamy spakowane WinRarem na HotFile.com
Czekam na odpowiedź, przepraszam za błędy językowe.
Witam
drogi graczu "tu zwracam sie do gracza" :P ban zafundowalwm Ci ja ,faktycznie nie zrobilem ss
Popelnilem wielki błąd
Moj bład polegal na tym ,ze pozwoliłem Ci gra az tak dlugo
rozpisalbym akcje ale cale demo to jedna wielka akcja
milego ogladania z mojej srrony na ub nie masz szans ale moze którys z adminów dopatrzy sie tam Twojego skilla i Cie odbanuje
wpisz w consoli playdemo i nazwa dema,bedziesz mogl ogladacale bez przewijania.Dema z HLTV nieobczaisz poprzez vievdemo bo masz protokol 47.
Demo zaraz sobie ogladne i coś dopisze...
[ Dodano: 2011-04-14, 10:45 ]
Ten temat niepodlega dyskusji,nierozpisze akcji bo przez vievdemo nieodpale tego nagrania.Jedna mega akcja i wylaczylem to demo bo juz jest pewnosci.Zaczyna sie runda stoisz chwileke na respie,podejrzewam,że ustawiasz owego haxa wciskajac klawisz,biegniesz na banana,duzo z twojego teamu (CT) rzucaja granaty na pochylnie (tam gdzie TT wychodzi z respa) wszyscy dali sobie spokoj bo nic niebylo slychac zeby tam ktos byl,ty stoisz i beszczelnie przez sciane namierzasz typowi po glowie,oddajesz kilka strzalow lecz sciana jest zagruba zeby zawodnik padl,kolesc przerazony na pochylni caly czas jest cichutko jak myszka,wykonuje krok do przodu po czym ty namierzasz go na glowe i zabijasz go przez sciane poprzez headshota na ktorego tak dlugo czekaja.Tam niebylo nikogo slychac,mam dobre sluchawki,koles byl cicho a ty niemogles wiedziec,że spaceruje on na shifcie po pochylni i caly czas miales swoj celownik na jego glowie i czekales az zrobi krok do przodu bo wtedy juz zdolasz przebic sciane.
Tutaj nikt niemowi,że steam jest wyznacznikiem skilla,ja tez mam NS i gram juz na nim 3 lata,lecz nigdy niesiegnalem po takie gowno jakim sa haxy.Server takze jest NS wiedz niema tutaj gadania,że masz NS to masz bana bo musisz czitowac.Jak dla mnie kolega sie polakomil i odpalil owe haxy,wszyscy ladnie sie blyszczeli i byli dobrze widoczni :) Ogladnijcie i sami oceniajcie.Pozdrawiam!
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa