weszlam dzis na central , only de dust 2 , jeden typ gral na czitach , chcialam go nagrac frampsem , ale z powodow lagów go wylaczylam.
i nagle wyskakuje mi cos takiego:
http://imageshack.us/phot...ztytuumxze.png/
ock? za niby jaka reklame dostalam bana-,- ?
gram od niedawna , ale z takim czyms sie jeszcze nie spotkalam...
Ostatnio zmieniony przez Novabella 2011-09-12, 14:01, w całości zmieniany 1 raz
Tak to jest jak sie gra na ruskich serwerach, zmieniają Ci bindy i spamują reklamami ;)
C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\Twój nick\counter-strike\cstrike_polish/confing.cfg
lub jak na ns to w folderze counter-strike <chyba> ;).
usuwań confing lub edytuj go w notatniku i poszukać bo gdzieś tam zapewne będziesz miała wpisaną reklamę ;]
Ps; polecam wywalić confing, i uruchomić cs'a. Będzie prościej :) zapamiętaj swoje ustawienia bo będziesz musiała je ustawiac od początku
Pozdrawiam Brzeszczot ;)
Sory, że maslo maślane trochę, ale nie chce mi sie myśleć nad układaniem składnych zdań ;p
Moja droga wyszła Ci reklama serwera (pełna nazwa, mody oraz ip serwera) więc zgodnie z regulaminem dostałaś perma. Mogę zrobić wyjątek ponieważ pamiętam tego bana i odbanować ale obowiązkowo musisz wyczyścić config z takich dupereli.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
no wybacz , ale ja gram niecale trzy tygodnie z przerwami i nawet nie zauwazylam zeby cos takiego sie pojawilo ... nie znam sie na takich plikach i jesli faktycznie cos przez przypadek zareklamowalam , to przepraszam;/
zaraz sie za to wezme , choc naprawde nie widzialam , zeby wyszlo cos takiego oO"
istnieje mozliwosc zeby pomylily sie nicki? bo reklamowal ktos inny zanim mnie blokles;/
edit: juz usunelam. i jesli faktycznie cos takiego wyszlo , to przepraszam .
Ostatnio zmieniony przez Novabella 2011-09-12, 19:51, w całości zmieniany 1 raz
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.