Swearth nie drzyj ryja z łaski swojej ok? Sam szczerze przyznam że już wiele razy miałem ci bana wlepic ale jakoś nie dostarczyłeś mi 100% pewności. Twoja gra przypominała niekiedy :
30 sec wh on -> 30 bot -> 30 sec wh on -> 30 sec bot i tak w koło macieju
Ile ty masz kolego lat że reprezentujesz tak skrajnie rozbieżne skile?
swearth ,to w takim razie jestes jebnietym 20 latkiem,bo ja tez widzialem jak lataasz na haxach,wylaczasz co chwile,sytuacja kabul male schody wychodziz zza winkla i od razu bania,po czym stajesz za winklem nie ruszasz sie przez chwile i lecisz dalej.gdyby mi sie ccialo to bym Cie sam zbanowal i nawrzucal przy tym.
Masz 20 lat i taki gluptas z Ciebie?Kolego miales wh i przestan sie klucic,wystarczy nawet akcja jak zabiles wlasnie mnie w trupie na dole.Stales za skrzynia,ja schodzilem z gory po cichaczy i jeszcze na kucaka a ty celownik w dol i zaczales strzelac wczesniej niz mnie zauwazyles Zreszta sami to zobaczcie,niewiem juz ktora to minuta ale tak na oko z 5 runda bedzie.
hmm za kazdym razem trafiasz i zabijasz? nie od umiejetnosci a od szczesia wiekszosc zalezy.
Chyba już nie miałeś co innego napisac.
Jeżeli , ktoś jest dobry to i tak zabije , a jeżeli przyjdzie zero to nawet przy extra szczęściu nie rozwali wielu.
Kup steama . Ban zostaje.
Ziomek kampisz na srodku za bramą a typ z ct idzie PO CICHU wlasnie do bramy... typek jeszcze nie wyszedl, brakowalo mu jakies 2 kroki a Ty juz celownik na niego i go walisz przez brame i to jak ewidentnie
_________________ "To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć"