Serwery Counter-Strike 1.6 Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaproś Usera   Zaloguj 

Nazwa serwera   Adres IP   HLSW    STEAM  
Central Shoot [TP] 193.33.176.174:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 87.98.234.222:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 193.33.176.130:27015

Ogłoszenie 

COUNTER STRIKE NONSTEAM DOWNLOAD

Poszukujemy administratorów na nasze serwery !
Szczegóły w poniższych działach .

Podania o admina na serwerze TP Wolnych miejsc - 9
Podania o admina na serwerze De_Dust2 Wolnych miejsc - 6

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: MientowyTSW
2010-12-17, 20:27
Ban od "Smakosh'a" za co?
Autor Wiadomość
cichy90

Wysłany: 2010-12-15, 16:23   Ban od "Smakosh'a" za co?

1. Mamo biją mnie!
2. 15.XII.2010. Godzina: 16:10
3. Admin: Smakosh
4. Wchodzę sobie aby pograć a tutaj niespodzianka wspomniany powyżej admin za każdym razem klnie jak szewc, co drugie słowo w jego wypowiedziach przez mikrofon to "kurwa", prosiłem kilkakrotnie kolegę aby zaprzestał wypowiadania się tak "oficjalnym" językim i mówił mniej wulgarnie niestety to nie pomagało. Po zwróceniu uwagi po raz 4 bodajże kolega zaczął grozić mi BAN-em, którego ku jego uciesze otrzymałem. Używanie wulgaryzmów w taki sposób jak kolega z cała pewnością jest zabronione (kurwa do chuja Pana spierdalać!" - jedna z wypowiedzi. Niestety ale jak widać Pan admin czuje się bezkarny i uważa, że wszystko mu ujdzie na sucho. Proszę o zdjęcie bana danego na jeden dzień oraz wyciągnięcie konsekwencji wobec ser admina.
Smakosh bana dał z powodu "zejdź mi z oczu". Jednoczenie prosze aby sam zainteresowany wypowiedział się na temat swojego zachowania i wyjaśnił za co dał bana.
5. SS 1
SS 2
ss 3

[ Dodano: 2010-12-17, 10:29 ]
Kolega, który dał bana ma chęć się wypowiedzieć?

Smakosh 
Born to Frag

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2010-12-17, 17:08   

Jasne chętnie się wypowiem.
Widać nie znasz jeszcze naszego serwera TP. TP ktorego tak naprawde starmy sie zrobić z prawdziwego zdarzenia. Bo jak narazie to jest kabaret jakis a nie gra TP. Każdy lata gdzie mu sie podoba a cele mapy na głęboko w 4 literach. Jak sie na nich nie krzyknie to nic nie pomoże. Jedynie łacina podwórkowa. Poza tym kolego sam też nie byłeś świętoszkiem. Mówiłem ci że jak sie nie podoba możesz dać "mute" możesz zmienic team, możesz zmienić serwer. Jak widać żadna z w/w opcji ci się nie spodobała. Dyskusja z Tobą doprowadziła mnie szewskiej pasji a co było dalej wiesz.

Owszem nie powiem rzucam miesem i nie ukrywam tego. Nikomu to nie przeszkadza znalazł sie jeden. Jak już pisałem opcja mute jest zawsze dostepna i masz spokoj. A tak za dyskusje odpoczynek.

Administrator Serwera TP

MientowyTSW 
Towarzystwo Sportowe

Wysłany: 2010-12-17, 20:27   

po banie jest dawno wiec zamykam

Cytat:
Mam 13lat i nie mam steama to nie dostane admina ale jak kupie steam i bede mial 13lat to bede mógł być adminem?

http://img233.imageshack.us/i/deinferno0013u.png/
http://img513.imageshack.us/i/detrain0000h.png/

KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ NA PW BĄDŹ GG

* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.

Kotek
Pomóż prosze ;(
Prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi