Wysłany: 2011-03-03, 14:50 ban od jakiegos niedoswiadczonego admina ;/
1. junglelelelelele
2. 3.3.2011 , 14:40
3. Kris
4. ban za nic , nie zrobil screenow a ni nie nagral dema
5. http://img156.imageshack.us/i/dasdasdasfy.jpg/
6. Screenow mi nie zrobil a ni nie nagral dema ;)
7. steam id : STEAM_0:0:10392277
Prosze o odbanowanie mnie z tego serwa oraz pozbawienie Krisa admina , poniewaz nie wie on jak sie postepuje w takiej sytuacji ;) jezeli nie zostane odbanowany napisze do HA ;)
Ostatnio zmieniony przez jungle 2011-03-03, 14:51, w całości zmieniany 1 raz
Chłopie nie zrobił screen`ów bo ja mam demko więc nawet głupi się nie da nabrać na twoje sztuczki.A jeżeli demko nie pomoże to jest hltv..
http://www.speedyshare.com/files/27183285/_al.rar
juyg nazwa demka twoja.
jumm nazwa demka twojego kumpla którego chyba już kris zbanował.
_________________ I`M
SO GREAT THAT`M JEALOUS
OF MYSELF ^^
Szukasz klanu? PiSz !!
OK to teraz czekam na unbana ;) i czekam na glownego Admina ktory sie zna na tym co robi a nie na takie lajzy jak wy ktore graja 2 miesiace w strzelanke ;/
edytuje :)
po 1 jak bys posiadal sluchawki a nie myl tylko uszow bys slyszal ze ktos biegnie z zamknietego na respa ct , po 2 jak bys nie widzial typowi wystawala bron za sciany i do tego biegal jak kon , po 3 jak bys nie widzial widzialem glowe typa ktory biegl po pochyli , wiec czlowieku gdzie tu kurwa ban i za co , za to dretwe demko ktore trwa 30 secund ?
Ostatnio zmieniony przez jungle 2011-03-03, 15:10, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 19 Sie 2009 Posty: 202 Skąd: mam wiedzieć ?
Wysłany: 2011-03-03, 15:26
Zwykły lou, który nie trafia w plecy. Taka jest moja ocena. Wszystko faktycznie słychać, nic nadzwyczajnego nie pokazujesz. Wypowiadam się tutaj tylko ze względu na brak Twojej osobistej kultury. Admin ma prawo zrobić wszystko co mu się tylko podoba. Wszystkie uzasadnienia są na HLTV, więc odpowiedz mi drogi koleżko jakim prawem wbijasz na publiczne forum i używasz wulgaryzmów i ubliżasz innym? Na serwerze klnij sobie do woli, ale tu pewne zasady muszą zostać zachowane. CSI lub eSka 2 punkciki proponuję.
Nie myśl sobie że jesteś Bóg wie kim. Nienawidzę takich ludzi. Należy ich tępić i jeszcze raz tępić.
_________________ "Jeśli życie to dziwka , to kim jest dziwka w życiu?"
Daj MALUTKI plusik ;)
No więc jeżeli to was nie przekonało to może niech ktoś wrzuci na hltv bo tam jest taka akcja co wygląda jakby miał aima.Pewnie wyłączył wtedy czity kiedy wszedł kris i powiedziałem mu, że ma czity choć nie jestem pewny.
_________________ I`M
SO GREAT THAT`M JEALOUS
OF MYSELF ^^
Szukasz klanu? PiSz !!
to może ja, nie załapał abc może wszystkich akcji ale po 1 akcji pokazałeś jaki pro jesteś: podłożyłeś pake lub ktoś inny nie pamiętam, podbiegłeś pod pociąg numer 5 i się schowałeś, kucnąłeś i od razu celownikiem na małą drabinę i zjechałeś celownikiem dokładnie tak jak musiał jakiś gracz zjeżdżać po drabinie i chwile zaraz potem oddałeś jeden szybszy strzał gdzie jeszcze nie było dobrze widać typa a Ty już zacząłeś strzelać i potem wyszedł i ponownie oddane strzały, i nie raz wychodząc z ściany dokładnie kierowałeś myszką na typa !!!
dla mnie ewidentnie jesteś odpalony :) i podtrzymuje bana krisa :)
sala maleńku i las palmas
Podlizuj sie dalej swoim zajebistym adminom, jak ja jestem LOU i chuj wie czym to kurwa kim ty jestes ? grasz 2 miesiace zapewne w gre z tego na NONSTIMIE bo nie ma pieniedzy na stima , do tego nigdy nie zagrales esla ( o Cybersport nic nie bede wspominal ), nigdy nie zagrales jakies powaznej ligi , gowno zagrales , grasz jakies turnieje nonstim. Nigdy nie osiagniesz tego co ja osiagnalem w ta gre , nie mam 18 lat jak Ty . Masz + odemnie ze jeszcze wiedziales jak sie odgrywa demo w csie ;)
i nadal czekam na unban od tego Admina ktory nawet nie wie jak czit wyglada ;)
Wysłany: 2011-03-03, 15:42
jungle napisał/a:
Podlizuj sie dalej swoim zajebistym adminom, jak ja jestem LOU i chuj wie czym to kurwa kim ty jestes ? grasz 2 miesiace zapewne w gre z tego na NONSTIMIE bo nie ma pieniedzy na stima , do tego nigdy nie zagrales esla ( o Cybersport nic nie bede wspominal ), nigdy nie zagrales jakies powaznej ligi , gowno zagrales , grasz jakies turnieje nonstim. Nigdy nie osiagniesz tego co ja osiagnalem w ta gre , nie mam 18 lat jak Ty . Masz + odemnie ze jeszcze wiedziales jak sie odgrywa demo w csie ;)
i nadal czekam na unban od tego Admina ktory nawet nie wie jak czit wyglada ;)
Przykro mi że masz zbyt wysokie mniemanie o sobie. Widać że matka Cie nie wychowała. Nigdy nie miałeś ze mną styczności a wiesz ile gram w cs-a? No popatrz popatrz. A Ty co? Steam Grudzień 2k10 i spina ON co? Już za sam niewyparzony *** powinieneś nie dostać UB oraz 5 warnów na forum. Szczerze przyznam Ci, że nie wiem skąd biorą się tacy ludzie jak Ty. ESL? Cybersport? Linkuj proszę.
Salixx. Skoro byłeś przy tym, a z tego co widzę kris się nie wypowiada wstaw porządną rozpiskę akcji. Sam zainteresowany nie powinien mieć już w tym temacie nic do powiedzenia, bo niestety jego poziom nie jest wystarczający kryteriom jakie są wymagane na tym forum.
Daj MALUTKI plusik ;)
po 1 brak kultury po 2 nie dostaniesz na pewno ub ode mnie za słowa jakie wyrażasz na forum . a po 3 patrzyłem na ciebie i patrzyłes sie wsciany jak 2 gracz był z 2 timu i strzelałes ub nie dostaniesz bynajmniej nie ode mnie i pisz do kogo chcesz tam nie interesuje mnie to co bedziesz robic ze by dostac ub. nie bede wyrażał sie na twój temat po prostu brak mi słów na twoje zachowanie na forum!!!
Wysłany: 2011-03-03, 15:53
Dokładnie kris. A teraz trochę komedii ode mnie i suchych faktów. W necie nic się nie ukryje.
Steam: Luty 2k6, przegrane godziny 77? Człowieku. Śmieszny jesteś. Każdy może kupić sobie steama na allegro 2k4 i szpan. Ale jestem pro. O ja. Przez 5 lat przegrałeś 77 godzin, w ciągu których osiągnąłeś tyle w ESL i CYbersport? Nie bądź śmieszny. Widać że to przekręt. Chciałeś zabłysnąć ale Ci nie wyszło.
Masz coś jeszcze do powiedzenia? A może czymś jeszcze się pochwalisz? Wiedziałem że jesteś zwykłym dzieciakiem. To widać po twoim zachowaniu (nawet nie napiszę Twoim, gdyż na to nie zasługujesz). Czekam na rozpiskę.
Daj MALUTKI plusik ;)
Ostatnio zmieniony przez Life*Style? 2011-03-03, 15:54, w całości zmieniany 1 raz
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez MientowyTSW 2011-03-03, 17:42, w całości zmieniany 1 raz
MientowyTSW, powiedz mi jedno , jezeli rozpisza te czasy i do tego demko bedzie czyste . CO kriss dostanie za to ze banuje czyste osoby , nie wiem dlaczego jest poprostu adminem skoro nie potrafi odruzninc czystego typa od haxa . za co dostal tego admina na serwie za kase ze zaplacil ? , gra 2 miechy nie wie co to strzelanie przez sciany . jest Poprostu miekki w tym co robi , znajdzcie sobie ogatrnietych adminow a nie takich co nic nie potrafia ;/
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa