Co ja robie? Zastanów sie pierw kogo banujesz i za co. Dostałem bana od Ciebie za to że czekałem aż wyjdziesz? haha. Koniec tematu. Z dziećmi nie rozmawiam, tylko se nerwy psuje. Ciekawe czy też byś tak szczekał jakbyś ze mną rozmawiał oko w oko myśle że byś był cicho jak mysz pod miotłą, a to że jesteś adminem to nie znaczy że nie możesz go stracić
[ Dodano: 2010-01-17, 16:45 ]
m4rk82 napisał/a:
Asdasd mógłbyś zachować trochę kultury .
A czy na serwie nie jestem kulturalny? Do każdego gracza odnosze się z szacunkiem, ale nie do Filcu! Sam widziałeś, że zaczął mnie slapować i zostawił mi 2 HP. i czy to jest mądry człowiek? ps. dzieciak?
_________________ ADMIN (TP)
Ostatnio zmieniony przez .asdasd. 2010-01-17, 16:43, w całości zmieniany 2 razy
czekałeś ale gdzie na respie złe miejsce do kampienia a ban nie był za kampienie tylko za wyzwiska
haahha gdybym cie zobaczył oko w oko to wątpię czy bym to przeżył zobaczyć taką twarz raz widziałem na zdjęciu tylko kaptur miałeś i okulary
czekałeś ale gdzie na respie złe miejsce do kampienia a ban nie był za kampienie tylko za wyzwiska
haahha gdybym cie zobaczył oko w oko to wątpię czy bym to przeżył zobaczyć taką twarz raz widziałem na zdjęciu tylko kaptur miałeś i okulary
Za wyswysko " Debilu " ? A kim ty jesteś jeżeli mnie slapujesz do 5 hp? Szkoda mi byłoby ręki na twoją twarz bo zapewne byśz liscia dostał i poleciał do mamy z płacze. Wiesz ilu jest takich napinaczy internetowych jak Ty? A przyszło by co do czego to wiesz.
_________________ ADMIN (TP)
Ostatnio zmieniony przez .asdasd. 2010-01-17, 16:48, w całości zmieniany 1 raz
Za kampienie się slapuje po 0hp, a nie po 1/5... Po prostu ma gościa ruszyć, a nie odbierać mu hp... Jak nie reaguje to ban.
Do tego: Co to za powód?? Dajesz powód za co dostał bana a nie, że ma go wyjaśnić na forum. Co on ma wyjaśniać, jeśli w powodzie bana nie ma nic na ten temat??
Ostatnio zmieniony przez F4stl0n3 2010-01-17, 16:53, w całości zmieniany 1 raz
Za kampienie się slapuje po 0hp, a nie po 1/5... Po prostu ma gościa ruszyć, a nie odbierać mu hp... Jak nie reaguje to ban.
Do tego: Co to za powód?? Dajesz powód za co dostał bana a nie, że ma go wyjaśnić na forum. Co on ma wyjaśniać, jeśli w powodzie bana nie ma nic na ten temat??
F4st szczerze to nie kampiłem bo nie zniżam sie do poziomu botów. Tak jak pare postów wyżej przebiegłem z A na B i po 3-4 sekundach Filcu! wyszedł no to dostał HS. A next round sam widzisz. Wciąg z konsoli. Już mam dosyć co chwile na forum pisać. Non stop jakieś bany, a to ssy a to mam demka kręcić. Pff. Ludzie są śmieszni.
I co filcu! jak wejde to mnie znowu zbanujesz? heh, dostaniesz taką zjebke że popamiętasz i zaczniesz normalnie pełnić funkcje admina. Admin a ma 19 postów hehe z czego z 7-8 postów nabił w tym temacie haha.