[MiniBANS] Masz bana na tym serwerze!
[MiniBANS] Dostales go permanentnie
[MiniBANS] Zbanowany nick : Argo
[MiniBANS] Przyczyna : ' Czitujesz '
[MiniBANS] Bana mozesz wyjasnic na http://cs-serwery.pl
[MiniBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN '
[MiniBANS] Twoje IP : ' 178.36.153.227 '
[MiniBANS] =======================================
ADMIN HaX* aka Flow: ban Argo permanentnie. Powod: Czitujesz
Tyle co wszedłem na mapke, grałem może minute i ban że czituje
Hax, dobrze masz z głową?
wiem, że proba dał Ci ub, ale to szczerze nie powinno być tak, ze admin odpuszcza jednemu jak ktoś nie wrzuci 1 ssa, bo to byłoby niesprawiedliwe dla reszty cziterów - nie podważam zdania proby, ale tak nie powinno być
/a to z raci tego ze podobno na haxach grales argo i bana miales gdzies tam.
wiec odbanuj go i zobaczymy jak to sie potoczy. tyle na ten temat.
Słucham? jakto brat mi pozwolił? co to ma być sie pytam? Czy widziales ze czitowałem? masz jakies dowody? ludzie trzymajcie mnie bo nie wytrzymam, wejdzie sobie taki songo i pobanuje ludzi ktorzy mu sie nie podobaja, tak jak np destrojer dostal perma, moze tez od ciebie? co to w ogole za powod tam byl... Niech ktos sie wypowie z wyzszej polki co o tym sadzi i moze ktos starszy bo widze ze songo chyba musi przejsc gimnazjum jeszcze raz... wg mnie powinien byc odebrany admin...
Oczywiście popieram Argo! Ludzie tak jak Hax i jego brat niepowinni miec dostepu do banmenu,z takiej racji ze niemaja znacznego doswiadczenia co do gry oraz nieumieja ocenic gracza pod katem jego praktyki ww grze.
Ps: Oczywiscie brat mu pozwolil i zbanowal takze mnie.Niechce sie tu mieszac w sprawy TS ale mysle ze powinienes rozpatrzyc pewne kwestie swoim surowym okiem.
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa