1. Twój nick na serwerze.kosa?
2. Data i godzina zaistniałej sytuacji (na serwerze).po 23
3. Nick gracza, admina, na którego składana jest skarga.Kaniball
4. Opis skargi.Z mego punktu widzenia Kanibal ma aima
5. Dołączone dowody (np. SS) jeżeli takowe istnieją.
6. Screeny wrzucamy spakowane WinRarem na HotFile.com
http://88396.node11.pukaw...-1297289520.zip
Minuta 18:00 Poczekajcie aż Kaniball przebiegnie do bs'a czyt.respa ct a, wtedy zobaczycie jak pięknie pali skrola.Trochę za długo przytrzymał w efekcie widać jak pięknie celownik przeskakuje
sami oceńcie :chcecie to oglądajcie od początku dla mnie wystarczy ta jedna akcja i jestem pewny na 100 % dla was też powinna wystarczyć
wszystko pięknie ładnie ale na drugi raz podaj także IP tego gracza na którego składasz skargę... bo teraz jest taka sytuacja ze to nie kaniball grał tylko jakiś gnojek...
są świadkowie niby, i teraz nic nie udowodnisz :(
TU macie ta akcje :D postarałem sie bo chcialem wam ułatwić sprawe:
http://www.youtube.com/watch?v=B8S_BkUHx5I
widac ze AIM ale co z tego...
czekam na wypowiedz świadków jeśli takowych nie będzie to sytuacja jest trudna a kaniball latwo nie bedzie mial
Wiktor nie wiem ,ja tylko stwierdziłem fakt że gracz o nicku Kaniball grał na czitach
Ps.Kaniball powiedział że nie może wejść na forum i wypowiedzieć się na ten temat bo ma bana na forum
No nie postarałem się :(
Rozwinę trochę bardziej to co się działo wtedy na serwie :
Wiec gracz o niku Kaniball grał na NS jak wiemy prawdziwy Kaniball ma steam wiec ktoś sie go zapytał czemu nie gra na steam on odpowiedział że jak chce wejść na steam to wyskakuje mu że ma bana i on nie wie czemu tak jest
Po jakichś 5 min Kaniball NS wyszedł a w odstępie ok 1 min wbił Kaniball na Steam (to jest najdziwniejsze)
Decyzja i tak należy do was wy go lepiej znacie i dłużej gracie na serwie wiec pewnie wiecie czy jest możliwe czy Kaniball czitował czy nie .
Ostatnio zmieniony przez VVujek 2011-02-10, 19:10, w całości zmieniany 2 razy
Kaniball-wiem ktory to gowniarz :) wczoraj pokazal swoja klase,rzucal obelgami na matke gracza o nicu 2pac.Za takie zachowanie powinien dostac perma.Nic do niego niemam bo do mnie sie nieodzywal ale za takie chamstwo powinien opuscic ten server raz na zawsze. Pozdro.
Ps: AAA i zeby niebylo,to byl ten Kaniball (prawdziwy)ktora gra z nami na serverze.
Gram z Kaniballem jakoś 3 godziny codziennie i nie chce mi się wierzyć że on... Dziwna sprawa. Ale ja nie byłem o tej porze na serwerze więc nic już nie dodaje tylko się przyjże dalszej pracy.
wiktor95 napisał/a:
Mogę poświadczyć głową
aha a pisałby do n3xa jakby coś miał?
_________________ To Haze i Kush indica i sattiva
Na każdą porę jest alternatywa
Bo chca zniszczyc to co kocha cały świat
Ostatnio zmieniony przez wiktor95 2011-02-10, 20:23, w całości zmieniany 1 raz
Po pierwsze odbanuj Kaniballa na forum to wszystko wyjasni.
Po drugie grałem w tym dniu a Kaniballa nie bylo na gg a zawsze jest jak gra,
Po trzecie tez myslalem ze to on ale do niego dzwonilem na komorke i gadalem z nim a ten gosci jakis tam Kaniaball dalej napiepszal , wiec to nie mogl byc on.
Po czwarte gram z nim od 0,5 rok i wiem na co go stac,i nie potrzebne mu jest wh.
Po piate jaki debil po okresie 0,5 roku wlaczyl by aim czy wh , jak go wszyscy znaja.
Po szuste to ty jestes gowniarzem DEST wegle cie nie widzialem ,wchodzisz na serva i byle gowno piszesz na forum zeby tylko ci sie postowy nabijaly, mogles sluchac uwaznie
kto zaczynal wyzywac bo Kaniball z byle glowna nie wyzywa.
Po siodme po co komus dawac bany na forum za nic, kazdy ma prawo sie wypowiedziec tak jak Cyber mial wh czy cos tam a bana na forum nie mial i sie mogl bronic ,a kaniball nie mial wh i jeszcze dostal bana na forum za nic.
Po osme kazdy moze sie podszywac za kogos i ten gosci szybko wyszedl gdy kaniball wszedl zeby tylko bylo ze to kaniball czitowal z zemsty ja wiem kto to moze byc ale nie bede posadzal jak on moze byc nie winny tak jak Kaniabll.
P.S. Towarzycho czy n3x dajcie mu unaban na forum i wam wszystko wyjasni.
Wiele osob to potwierdzi ze to nie byl Kaniabll.
czy n3x dajcie mu unaban na forum i wam wszystko wyjasni.
Muszę Cię zdziwić , lecz nex nie ma jak mu dać ub na forum gdyż nie ma on takich praw
Trzeba się przyłapać do tego ns-a , zapisać ip i zbanowac.
Temat chyba close , jak widać nie był to oryginał.
dobra skończcie brak dowodów... Kaniball grał wczoraj był admin i był też fałszywy Kaniball nic z tym nie zrobili wiec ten temat stał się mało ważny...
_________________ To Haze i Kush indica i sattiva
Na każdą porę jest alternatywa