Bigos, czy ktoś tam mówił, że on się pyta non stop o takie rzeczy jak: na ile dać bana, kickować czy nie?
Jak go widze na serwerze to totalna porażka...
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
SoWiNhO ja nie wiem czy ty sie podlizujesz m4rk82 czy co bo ja nie mialem wh noo ta ostatnia akcja moze troche na to wskazywac ale to fart był tyle mam do powiedzenia :))
Ostatnio zmieniony przez baron 2010-03-09, 16:23, w całości zmieniany 1 raz
A jak dla mnie to ty masz wh ,bo nie wierze w twój nagły przypływ skilla ? Kup steama , pokaz jak grasz . Bo sadzać po tym co pokazywałeś wcześniej a teraz i często cie obserwując, uważam ze masz WH (zreszta to nie tylko moje zdanie ) , tak jak twój kolega newprogammer ( za którego wpłaciłeś kaskę na posadę admina , który okazał się zwykłym cheaterem )