Wybierz z tych co złożyli podania o adma komu dasz a komu Nie.jak widze TP był najlepszym serwem ze wszystkich a teraz tam zrobił się burdel zaprzeproszeniem.Jak teraz grałem to wszyscy kupują autolamy zabijają swoich i wgl ku*** tak się nieda grać Wiem ja już mam adma więc postaram się to szybko wpłacić na konto tą kase, ale sam i tak tego nieogarne. Masz teraz dobrych kandydatów na adminów TP mogą ogarnąć ci ten syf> RPS złożył podanie z tego co wiem ogarnia bardzo dobrze i dużo osób go lubi Unnamed - Bot też taki jest może daj im szanse. A Ci Admini co są teraz to raz na ruski rok wchodzą. Rób co chcesz ale działaj.
Wypowiadałem , się chyba , że niedługo będe grał na "normalnym" internecie i bede na serwerze 4-5 h dziennie jak kiedyś, tym czasem nie pisać do mnie bo moje życia prywatne nie pozwala mi na korzystanie z cs , ponieważ nie jestem w moim miejscu zamieszkania .
Ostatnio zmieniony przez Cyb3rshot 2010-10-01, 19:20, w całości zmieniany 1 raz
Zaproszone osoby: 16 Pomogła: 34 razy Wiek: 19 Dołączyła: 17 Maj 2009 Posty: 2735 Skąd: Białystok
Wysłany: 2010-10-01, 22:38
niebo3, nie wiem co chcesz nam przekazać swoim tematem? Żal? Lament? Nie wiadomo o co Ci chodzi.. Mało adminów? To chyba normalne.. zaczął się rok szkolny i tak jest i będzie. Innym ważniejsze jest życie prywatne i zawodowe, niż jakiś.. CS o.O Nikt Ci nie będzie siedział 24 na dobę na serwie.. Sądzę, że temat bez sensu, nie wiem co chcesz nam przekazać przez temat.
Zamykam.
że i tak ten głupi występ się skończy.
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa