Nick na serwerze: Stop*Cziterom*Niebo*
Znajomość amxmodx: 8/10
Masz mikrofon?: tak
Masz Steama?: nie jestem jak to niektórzy mówią nonsteamowcem którego niestać na steama, ale ja ogarniam bez steama.!!! Może kiedyś.
Ile możesz przekazywać na serwer?: Sms miesięcznie 10 zł
Ile spedzasz czasu na serwie?: W tygodniu od Poniedziałku do Piątku to po 4 - 5 h w Sobote z 7 h a w Niedziele sie niepracuje czyli przeważnie cały dzień siedze na kąpie tylko jak ide do kościąła to mnie może niebyć
Dodać coś od siebie: będe wprowadzał porządek i kulture na serwerze - to powinien robić każdy admin.Chciałbym powiedzieć że jak gram od jakiegoś czasu na central to niewidziałem czitów bo we wakacje każdy admin spędzał dużo czasu. Teraz kiedy zaczęła się szkoła to bardzo rzadko widuje admina na serwerze.Chciałbym dostać admina chociaż na próbe bo zaprzeproszeniem wkur*** mnie 2 graczy jakaś Ania i filip i inni cziteży poprostu chciałbym ogarnąć troche serwer oczywiscie z pomocą innych adminów. I to jest moje drugie podanie i chciałbym żeby było dobrze rozpatrzone a i jak wiem do niektórzy będą patrzyli na posty ale mam usprawiedliwienie bo na tamtym loginie niebo poprostu zapomniałem hasła a z tymi postami to nadrobie i będę często odwiedzał forum dziękuje wszystkim za uwage i proszę wszystkich o wypowiedzenie się. Pozdro dla szefów i Adminów.
Niewidziałeś tego niku widać że nieczytasz dokładnie
Naucz sie najpierw pisać to pogadamy :) Mowie że nicku Stop*Cziterom*Niebo nie widzialem na serwie..
Gracza o nicku Niebo i owszem.. z tego "Legia Team" ? jezeli sie pomyliłem to sry.
Narkoman93 napisał/a:
Podaj link do twojego "dawnego" konta.
_________________ 2 słowa.. tylko czy aż tak wiele?
Dopiero co się zarejestrowałeś i już po 14 min. składasz podanie . Ale skoro mówisz ,że miałeś tu konto czyli to jest neutralne ani dla mnie to - ani + ...
stop cz napisał/a:
Znajomość amxmodx: 8/10
Jedyny twój w miarę spory +
stop cz napisał/a:
Masz Steama?: nie jestem jak to niektórzy mówią nonsteamowcem którego niestać na steama, ale ja ogarniam bez steama.!!! Może kiedyś.
Wielki - !!!
stop cz napisał/a:
I to jest moje drugie podanie
Tym bardziej nie ! Wcześniej byli na NIE to od czekaj trochę a nie chwilę po składasz już podanie ...
Jak na razie NIE
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa