Nick na serwerze: Simple?
Znajomość amxmodx: 8/10 ( posiadałem Admina kilka razy )
Masz mikrofon: TAK
Masz Steama: TAK
Ile możesz przekazywać na serwer?: 10zł spokojnie ( czasami coś wiecej )
Dodać coś od siebie: Podanie składam z takiej racji , ze chce wspomóc Was w prowadzeniu serwera TP. Grywałem pierw na FFA , lecz teraz przerzuciłem się na serwer TP.
Kultura , koniec z haxami to moje tzw. motto . Pozdrawiam i czekam na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
ciekaw jestem jak ty Zex dostales tak szybko admina,niegrasz pod tym nickiem wiedz Cie niekojarze i stwierdzam ze tez jestes swierzy na tym servie,moze sie myle.
diesel widocznie okulary sa potrzebene bo wielokrotnie ten gracz jest widziany na tym servie,napewno przez moje oczy ;) a co do adma to jestem na nie,zamalo osob zna Cie na servie,tak jak pisza koledzy wyzej,wykarzesz sie podczas gry.
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 31 Sie 2010 Posty: 83 Skąd: Węgorzewo
Wysłany: 2011-03-11, 22:10
DEST napisał/a:
ciekaw jestem jak ty Zex dostales tak szybko admina,niegrasz pod tym nickiem wiedz Cie niekojarze i stwierdzam ze tez jestes swierzy na tym servie,moze sie myle.
Pykam od końca wakacji. Nicki mam najróżniejsze, w zależności od humoru. A tak to staram się w miarę codziennie wchodzić na 30-60 minut :P
Jednak od dłuższego już czasu (jakiś miesiąc) siedzę na nicku: aaa i bardzo możliwe, że to właśnie Ty się mojego ciekawego IP i portu doczepiłeś
/edit
Taaa, wiem, że indywidualna wycieczka nie mająca nic wspólnego z tematem :P