Nick na serwerze:roznie gram bardzo czesto
Znajomość amxmodx:bardzo dobra
Masz mikrofon?: tak
Masz Steama?:Tak
Ile możesz przekazywać na serwer?:Nawet z 40zl miesiecznie
Dodać coś od siebie:Mialem juz tu kiedys admina ale przestalem grac na jakis czas w cs'a. Niektozy moga nie pamietac jako OMG^^WtF
Pierwsza sprawa kiedy Ty tu admina miałeś?! z Gry Cię kojarzę i o ile mnie pamięć nie myli zostałeś zbanowany nie raz przeze mnie i w ostateczności bana masz nadal.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Pierwsza sprawa kiedy Ty tu admina miałeś?! z Gry Cię kojarzę i o ile mnie pamięć nie myli zostałeś zbanowany nie raz przeze mnie i w ostateczności bana masz nadal.
Ja mam bana???!!! Nie mozliwe... Dostalem raz od Towarzystwo Sportowe ale to z 2 miesiace temu ale sprawa wyjasniona na forum, ub byl. Poza tym zadnego bana nie dostalem...
Ostatnio zmieniony przez OMG^^WtF 2011-02-22, 15:02, w całości zmieniany 1 raz
Dostałeś ode mnie screeny rzeczywiście była sprawa wyjaśniona, ale z tego co się orientuje kilka dni później oglądałem Ciebie z innym adminem bodajże na trainie i dostałeś perma za wh. Musze się upewnić nex-a i Smakosha bo byli przy tej sytuacji. Demka niestety kasowałem w nowym roku bo zajmowały mi ponad giga.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
Taka sytuacje nie miala wgle miejsca, a jezeli mial bym bana to nie mogl bym grac na serwie a moge... steam id nie zmienie. Moze pomyliles mnie z kims innym albo ktos gral na podobnym nicku.
na okres próbny jestem w stanie przyjąć podanie, zobaczymy jak się spiszesz.
Zgodnie ze zmianami jakie nastąpiły Proszę o kontakt z numerem gg:34014601
Nie pisać : jesteś, siema i tyle tylko od razu o co chodzi + wkleić temat zaakceptowany nie mam czasu samemu sie domyślać o co chodzi.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa