otoz pare tygodni temu zlozylem podanko ktore zostalo rozpatrzone pozywywnie, jednak brak funduszy nie pozwolil mi z tego kozystac. ostatnimi jednak czasy serwer upada i to bardzo mnie boli...
i tu wychodze z prosba o sponsora, wiecie o co mi chodzi. juz 2 osoby sie zadeklarowaly ze owszem ale nie apmietam kto to. wiecie ze bede ogarnial. juz nie raz to udowodnilem.
prosze o szczere wypowiedzi...
_________________ "nieważne, zeby byc lepszym od innych, ale lepszym od siebie z dnia poprzedniego"
Jeżeli znajdzie się osoba która zafunduję Ci admina to jestem na TAK, bo wiem że ogarniałeś, jako jedyny w miarę dobrze ten chaos.
eska przestań ;] tam nikt nie ogarnia ,wszyscy adm góra 15 lat ,i chuja wiedzą ;] jest hltv ,zamiast spr, to ss robią sobie, a te małolaty nie mogą zrozumiec , ze bugi, mają ANTY ss ;]
INq! [t]., za przeproszeniem hltv pokazuje dema dopiero dwa dni później więc za każdym razem trzeba czekać ... (http://88396.node11.pukawka.pl/ , jak widzisz jest 15 a dema z 13 najnowsze)
wiem że zboczyłem z tematu
no dobra , ale tego nie było ;] co tam 2-3dni odczekać?non problem dla adm z TP ;] to nie jest takie cieżkie, mysle, ze troche wam rygor by sie przydał ; P
Ja bym się podjął sponsorowania Blue grałem z nim trochę i go znam i wiem ,że jest spoko ; ) Tylko pytanko hmm... zastanowię się bo nic z tego nie mam :/ Jeszcze pomyślę i dam odp. czy będę sponsorem czy nie ... Bo jak mówiłem nic z tego nie będę miał . Hmm...
AdeQ będziesz miał grę bez czitów to wielki plus
Coldowy wybacz ale wchodzisz , jesteś max 1h dziennie czasami 2-3 ja codziennie siedzę po 10h wczoraj siedziałem 17h na TP :DDDD Wiem jestem jak Milka