Nick na serwerze: Taq.! / Taq
Znajomość amxmodx: W miare dużo
Masz mikrofon?: tak
Masz Steama?: Tak
Ile możesz przekazywać na serwer?:30/40 zł. To zależy od was ile potrzebujecie.
Dodać coś od siebie: Gram już dosyć długo, więc znam troche tego serwa. Gram również na dd2 only. Często spotykam się z ludźmi którzy nie grają wobec innych graczy sprawiedliwie. Często mam złe dni i nie jestem co do końca kulturalny, ale się to zmieni. Proszę was o to abyście mi dali admina.
To tak byłbym na tak , gdybyś nie okłamał w jednym.
W dodać , coś od siebie zapomniałeś dopisać . NIE MAM ZA GROSZ KULTURY
Mało Cię wywalałem za słowa ?
Pozwole sobie powiedzieć, każde padnięcie kurw* !
Mapa de_inferno
Zabił Cię "xxx"
Odrazu : KURR** CYBER xxx coś ma
Zabił Cię "yyy"
Odrazu : KURR*** CYBER yyy coś ma.
Jeżeli opanujesz swoje emocje i kulture , będe na tak.
Pomógł: 1 raz Wiek: 19 Dołączył: 31 Sie 2010 Posty: 83 Skąd: Węgorzewo
Wysłany: 2011-01-19, 18:19
No wiesz, sorry Taq, ale na admina to się nie nadajesz. Co prawda grasz tutaj od dawna, ale nie bardzo wierzę w podany wiek. Nie rozumiem, jak po jednej, może dwóch przegranych ze mną mapkach mapkach ciągle piszesz, hej zex, siema zex, elo zex. Skąd ja cie ku*** znam? No sorry, ale taki spam to mi wygląda na to, że jakiś dzieciak chce się pochwalić "znajomościami".
Twój piskliwy głos wyklucza Cię całkowicie - nie ma lepszej reklamy sieci niż piszczący admin obnoszący się "władzą"
Nie będę dalej wypunktowywał, bo mi się nie chce.
Jestem na NIE - admin powinien być chociaż od tych 17 lat.
PS Aha, gość może się bronić, że ma tę swoją pietnastkę, ale nie przeszedł mutacji... Tylko co to będzie obchodzić ludzi na serwie? Jak słyszysz kogoś z głosem jak dziecko to i uważasz tę osobę za dziecko. Nikt nie będzie się rozkminiał, czy jesteś już po mutacji, czy nie...
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa