Serwery Counter-Strike 1.6 Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Zaproś Usera   Zaloguj 

Nazwa serwera   Adres IP   HLSW    STEAM  
Central Shoot [TP] 193.33.176.174:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 87.98.234.222:27015
Central Shoot [Only de_dust2] 193.33.176.130:27015

Ogłoszenie 

COUNTER STRIKE NONSTEAM DOWNLOAD

Poszukujemy administratorów na nasze serwery !
Szczegóły w poniższych działach .

Podania o admina na serwerze TP Wolnych miejsc - 9
Podania o admina na serwerze De_Dust2 Wolnych miejsc - 6

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: eSka
2010-07-14, 08:35
Podanko o adma
Autor Wiadomość
Apple() 
Apple()

Wysłany: 2010-07-12, 14:56   Podanko o adma

Jak zobaczyłem co się dzieje na serwerze to mnie cholera jasna trafiła i krew nagła zalała. Rozumiem że nie macie ogarniętych adminów bo jakoby mam steama i po przerwie(osssstreeeej) wbiłem na TP i dostałem SS. Szkoda mi tego admina. Aha, i unbana też nikt mi dać nie może, bo po co? ... Dlatego postanowiłem pomóc wam moim czasem i doświadczeniem.
Nick na serwerze: Apple
Znajomość amxmodx: 10/10 (umiem scripting etc.)
Masz mikrofon?: tak ale zbytnio nie używam. Chyba że na maxa potrzebny :)
Masz Steama?: yap, nick xadereq
Ile możesz przekazywać na serwer?: to zależy bo jak każdy mam własne wydatki ale sądzę że sms'a bym miał :) Ew pomoc "w naturze".
Dodać coś od siebie: hmm miałem admina na wieeeelu serwerach. Mam teraz własną sieć która się rozwija, chciałbym Wam pomóc rozkręcić TP(w sumie już jest czasem full) ale tak rozkręcić by był porządek. Ogarniam admina i wyższe posady więc o to się nie bójcie :P Do h@ -> chciałbym abyś rozpatrzył to podanie nie na takiego debila z ortami(widziałem tutaj takie podania i nie tylko tutaj) tylko mądrego na swój wiek chłopaka w zainteresowaniem i pasjami. Pozdrawiam serdecznie :)

PS. Jako dowód umiejętności amxx'a daję link do mojego profilu na forum amx'a
If u need to see that - click
Ostatnio zmieniony przez Apple() 2010-07-12, 15:01, w całości zmieniany 1 raz  

eSka 
eSka <3, Chmiela.

Zaproszone osoby: 16
Pomogła: 34 razy
Wysłany: 2010-07-12, 15:16   

No elegancko :D Tak :D

Grałam z Tobą i powiem Ci że jesteś spoko i jak najbardziej jestem na TAK.
że i tak ten głupi występ się skończy.

Będzie raj - więc śmierci NIE MA!
Ostatnio zmieniony przez eSka 2010-07-14, 08:36, w całości zmieniany 1 raz  

Madziarka 

Zaproszone osoby: 7
Pomogła: 8 razy
Wysłany: 2010-07-12, 15:17   

Ooo ja go chce! Na admina oczywiście :P duże TAK.

MientowyTSW 
Towarzystwo Sportowe

Wysłany: 2010-07-12, 16:20   

mam nadzieje że nie będzie reklamowania "swoich serwerów" bo się szybko pożegnamy.
co do podania jestem na tak.

Cytat:
Mam 13lat i nie mam steama to nie dostane admina ale jak kupie steam i bede mial 13lat to bede mógł być adminem?

http://img233.imageshack.us/i/deinferno0013u.png/
http://img513.imageshack.us/i/detrain0000h.png/

KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ NA PW BĄDŹ GG

* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka sporo innych użytkowników.

rebellka . 
i love you < 3

Wysłany: 2010-07-12, 17:16   Re: Podanko o adma

A ja jestem na nie, bo zbyt elegancko.

Apple() napisał/a:
Jak zobaczyłem co się dzieje na serwerze to mnie cholera jasna trafiła i krew nagła zalała.

Jak ja wchodzę na nowo poznany serwer i widzę że "dzieje się i cholera jasna mnie trafia i krew nagle zalewa" to wychodzę z niego. Po za tym są admini - jest ich coraz więcej i starają się ogarnąć.

Apple() napisał/a:
Rozumiem że nie macie ogarniętych adminów

Wypadałoby nie obrażać, bo z twojej wypowiedzi wynika że nie ma żadnego ogarniętego admina a Ty sam w sobie jesteś najlepszy – i dla tego chcesz nam pomóc.

Apple() napisał/a:
hmm miałem admina na wieeeelu serwerach.

15 lat I tak wszyscy z chęcią Cie przyjmują ?

Apple() napisał/a:
…Wam pomóc rozkręcić TP(w sumie już jest czasem full) ale tak rozkręcić by był porządek. [/b]

Nieogarnięte dzieci, cheaterzy I inne Bóg wie jakie istoty były, są I będą. To że do nas dołączysz nie oznacza że NAGLE tp będzie samo w sobie cudowne, więc twoja pomoc jest dostępna od kiedy włączysz CS-a i do kiedy go wyłączysz.

Tyle . NIE

Może nie kojarzę Cię, ale od kiedy grasz na TP ? + cudowne jest to że masz 15 lat i 5 postów : )
Ostatnio zmieniony przez rebellka . 2010-07-12, 17:18, w całości zmieniany 1 raz  

*+Graant+*

Ostrzeżeń:
 8/5/5
Wysłany: 2010-07-12, 18:14   

jestem na NIE

Apple() 
Apple()

Wysłany: 2010-07-12, 18:17   Re: Podanko o adma

rebellka . napisał/a:
A ja jestem na nie, bo zbyt elegancko.

A mam pisać do pani(;-)) slangiem młodzieżowym? A może gwarą śląską(choć takiej nie umiem)? Staram się zaprezentować się jak potrafię bo nie znam pani osobiście i nie mam zamiaru

Cytat:

Jak ja wchodzę na nowo poznany serwer i widzę że "dzieje się i cholera jasna mnie trafia i krew nagle zalewa" to wychodzę z niego. Po za tym są admini - jest ich coraz więcej i starają się ogarnąć.

Jakbym tak postępował z każdym serwerem to raczej bym już z CS'a zrezygnował. Nie czarujmy się że zawsze są admini i nie zawsze postępują dobrze. ADMIN TEŻ CZŁOWIEK, MA PRAWO SIĘ POMYLIĆ i całkowicie się z tym zgadzam...

Cytat:

Wypadałoby nie obrażać, bo z twojej wypowiedzi wynika że nie ma żadnego ogarniętego admina a Ty sam w sobie jesteś najlepszy – i dla tego chcesz nam pomóc.

To akurat źle zabrzmiało, miałem na myśli adminów którzy zbyt często podejmują pochopne lub złe decyzje... nie, nie mam tak wysokiej samo oceny i nie zawsze jestem super lux pomada 2000 full bajera. Każdy się myli, każdy czasem źle zrobi ale ważne jest to wszystko naprawić i nie odwracać się plecami. Nie, nie tylko chcę wam dlatego pomóc ale też chciałbym dać kilka rad adminom a graczom pomóc nie jak "koleś z flagami" ale jak gracz - bo przecież też nim jestem :)

Cytat:

15 lat I tak wszyscy z chęcią Cie przyjmują ?

A dlaczego nie? Kto w tych czasach patrzy na wiek. Mogę pani podać z chęcią parę nazwisk 17-18 latków albo przynajmniej namiary na te osoby, które są już prawie pełnoletnie(~~18 lat) i mają że za przeproszeniem powiem naj**ane w główce. W tych czasach tak - zdecydowanie patrzy się na rocznik etc ale górę biorą umiejętności oraz to co ma się tu, w głowie :) Jeśli nie wierzy pani podam adresy sieci gdzie byłem h@. Będzie ich ze 3 :)

Cytat:

Nieogarnięte dzieci, cheaterzy I inne Bóg wie jakie istoty były, są I będą. To że do nas dołączysz nie oznacza że NAGLE tp będzie samo w sobie cudowne, więc twoja pomoc jest dostępna od kiedy włączysz CS-a i do kiedy go wyłączysz.

To rozumiem i się z tym zgadzam. Ale przecież jeśli bym doszedł do administracji serwera to nie znaczy że tylko ja tam będę używał flag... beż przesady :roll:
Cytat:
Tyle . NIE

To jest pani zdanie i nie śmiem się sprzeciwiać :)

Cytat:

Może nie kojarzę Cię, ale od kiedy grasz na TP ? + cudowne jest to że masz 15 lat i 5 postów : )

Mi też się wydaje to cudowne, aż po prostu mnie to podnieca do granic niemożliwości. Na TP gram od niedawna ale w czym to przeszkadza? Bardzo ładnie mi to uniemożliwiono(tzn granie) w postaci SS'ów na respie(tak tak świetna opcja :)).
Pozdrawiam i życzę kolejnych sukcesów zawodowych i nie pozostawania na randze admina bo to jest akurat najmniej problemowe. W przyszłości proszę się dowiedzieć co nieco o scriptingu(to taka rada, proszę nie odebrać tego złośliwie) oraz o plikach serwerowych. To się naprawdę przyda i hmm... można się dowiedzieć że stawianie serwera nie kończy się na dopisaniu admina do users.ini :)

Cytat:

mam nadzieje że nie będzie reklamowania "swoich serwerów" bo się szybko pożegnamy.

O to proszę się nie obawiać :)

Jeszcze raz pozdrawiam, i przypominam że nie chcę tu nikogo obrazić albo pokazać jaki ja jestem "siuper" bo wiem że nie jestem aniołkiem ani najlepszym adminem na świecie :)

Amaterasu 
steam: exvander

Wysłany: 2010-07-12, 20:41   

Jestem na nie. Widziałem Aima, byłeś na ns. Widzę Cie pierwszy raz.

Apple() 
Apple()

Wysłany: 2010-07-13, 08:50   

Hahaha AIM'a. NS na kompie nawet nie mam więc nie przesadzaj, proszę :) Co do aima to pozdrawiam i proszę o kupno okularów albo odróżnienie skilla od czita. Pozdro -.-

Amaterasu 
steam: exvander

Wysłany: 2010-07-13, 09:08   

Noszę od czasu do czasu.
Imo miałeś aima. Z tym ns być może pomyłka.
Wciąż jestem na nie.

ludzik6 
Ochh i Achh

Wysłany: 2010-07-13, 09:17   Re: Podanko o adma

Apple() napisał/a:
Pozdrawiam serdecznie :)

Apple() napisał/a:
O to proszę się nie obawiać :)

Jeszcze raz pozdrawiam, i przypominam że nie chcę tu nikogo obrazić albo pokazać jaki ja jestem "siuper" bo wiem że nie jestem aniołkiem ani najlepszym adminem na świecie :)

Cytat:
Co do aima to pozdrawiam i proszę

1. OMG . Ile ty możesz nas pozdrawiać ? Podlizywaniu się mówimy stanowcze nie :!:

Co do tematu . Człowieku , nie udawaj bóg wie kogo . Masz 15 lat ,a próbujesz się wypowiadać jak 30-letni polonista. Nałóż butki , wyciągnij rower albo piłkę i wyjdź do ludzi ,bo w domu to Ci niedługo się kompletnie w główce poprzewraca.

2. Musisz się zdecydować czy masz kasę na admina czy nie ,bo "pomoc w naturze" niestety w chwili obecnej na tej serwerowni nie przejdzie.

Ale żeby nie było ,że spamuje. Podanie jest niby dobre ,więc jestem na TAK . Zobaczymy jaki będziesz ogar w praktyce.

Cytat:
tylko mądrego na swój wiek chłopaka w zainteresowaniem i pasjami.

Tym mnie dobiłeś . Leże..

Ostatnio zmieniony przez ludzik6 2010-07-13, 09:19, w całości zmieniany 1 raz  

Apple() 
Apple()

Wysłany: 2010-07-13, 09:51   Re: Podanko o adma

Cytat:

1. OMG . Ile ty możesz nas pozdrawiać ? Podlizywaniu się mówimy stanowcze nie :!:

A co mam mówić, nara ludzie idę na dwór? Spoko luz narazicho? Elo? Zastanów się. Jakbym chciał się podlizywać to bym to robił.

Cytat:

Co do tematu . Człowieku , nie udawaj bóg wie kogo . Masz 15 lat ,a próbujesz się wypowiadać jak 30-letni polonista. Nałóż butki , wyciągnij rower albo piłkę i wyjdź do ludzi ,bo w domu to Ci niedługo się kompletnie w główce poprzewraca.

W moje "problemy"(których uważam że nie mam, przynajmniej tego) zostaw w spokoju i jeszcze raz powtarzam że możemy normalnie pogadać na GG. Zastanówcie się jeszcze raz jakby wyglądało podanie napisane slangiem, czy językiem jaki się teraz używa w Polsce.

Cytat:
2. Musisz się zdecydować czy masz kasę na admina czy nie ,bo "pomoc w naturze" niestety w chwili obecnej na tej serwerowni nie przejdzie.

Na SMS'a będę miał...

Cytat:

Ale żeby nie było ,że spamuje. Podanie jest niby dobre ,więc jestem na TAK . Zobaczymy jaki będziesz ogar w praktyce.

Pożyjemy zobaczymy.

Cytat:

Tym mnie dobiłeś . Leże..

Mam pasje i zainteresowania. I mam jakieś plany na przyszłość. Kto ich nie ma? Kto nie ma jakichś pasji albo zainteresowań i hobby. Hehe no miło miło że są ludzie którzy wchodzą do domu i przy zimnym piwie oglądają mecze jeden za drugim i idą spać. Nic ich nie interesuje, nic nie lubią robić tylko siedzieć, leżeć, spać, pić, jeść i tak w kółko. Żeby nie było pozdrawiam to piszę:
Miłego dnia :)

reCord*.!

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2010-07-13, 10:46   

za duzo wazeliny, ale po twoich wypowiedziach widac ze jestes bystry (za dlugie zeby czytac :lol: )

ogolnie mysle ze nie zaszkodzil bys serwerowi, a wrecz przeciwnie

@Amateratsu

grasz moze na dm na zjednuchu? :shock:

Zapraszam na FFA ; >
Ostatnio zmieniony przez reCord*.! 2010-07-13, 10:52, w całości zmieniany 2 razy  

AscetoholiX 
Opor w chuj

Ostrzeżeń:
 2/5/5
Wysłany: 2010-07-13, 11:59   

Ja jestem na Tak,grałem z nim już wiele razy :)

RADIOACTIVE CHILDREN[t]

Cyb3rshot 
NexnatioN

Ostrzeżeń:
 4/5/5
Wysłany: 2010-07-13, 23:19   

Wiesz , co Ci powiem kiedy Cię zobaczyłem na tp pierwszy raz wszystko Ci się nie podoabło ... czemu rash właczony , czemu ff właczone , wszystko złe . Opanowany nie jesteś . Bo jak Ci ktoś stanął na drodze bo był afk musisz przeklinać do tej osoby , walić w nią i zostawiać jej resztke życia . Do czego zmierzam : w podaniu jest sporo koloryzacjy. Zgadzam się z raebellka . Dla Ciebie tylko Ty jesteś pr0 admin wszyscy inni ... to mówiąc delikatnie admini z przymusu . Na tp jesteś rzadko a jak jesteś to się kłucisz o mniej ważne rzeczy. Jestem na NIE .

Chciałem też powiedzieć , żeby się tu bardzo mocno nie udzielali stali bywalcy 4fun ffa, czy only dd2.
PODANIE O ADMINA JEDNO ... A KULTURA W GRZE , OPANOWANIE I OGAR TO DRUGIE

Kotek
Pomóż prosze ;(
Prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi