Nick na serwerze: skull.
Znajomość amxmodx: najważniejsze wiem.
Masz mikrofon?: yes ser
Masz Steama?: mam
Ile możesz przekazywać na serwer?:10zł przelew
Dodać coś od siebie: Lubie grac na tym serwerze, ponieważ panuje tam miła atmosfera.:) =)
Ostatnio zmieniony przez skull. 2010-12-30, 15:02, w całości zmieniany 2 razy
Znam go, żadnych zarzutów niema, często z nim rozmawiam.
1. Cytat "Jestem na NIE
Konto po to żeby mieć admina." <--- hmm, kolejna taka sytuacja, bedzie mial admina to na pewno będzie zaglądać na forum. np. zaczynasz grac na tym serwerze i...? odrazu robisz konto na forum?. nie, grasz grasz itd,itp i dopiero wpadasz na pomysł żeby zdobyć admina i dbać o serwer. (sam fakt jest teraz mało adminów, wiec kolejny sie przyda)
2.Często zauważam u skull'a ze zwraca sie z prośbą do admina o sprawdzenie (kogos, bo podejrzewa u niego cheat'y) a z takimi sie nieprzyjemnie gra.
JESTEM na TAK
unnamed9191 Pomógł: 2 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 111
Jestem neutralny, za nim przemawia to, że ma steama i sporo gra na serwerze, bo widze go często. Jednak odpycha mnie wiek, moim zdaniem taka granica tych 17 lat powinna byc, ale jak uwazacie, ja jestem neutralny
_________________ "To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć"
chcecie serwera only Steam a admini maja miec po 15 lat ogólnie jestem na Nie ale jak bedzie ogarniał chociaż troszke lepiej niz te psycho admini serwera TP to jestem na TAK!
_________________ Jestem pro graczem potrafię grać m4 ak awp glockiem usp.Zawsze kucam przy strzelaniu. Lansuje sie ze umiem zeskoczyc z rusztowania na skrzynki na nuke tracąc tylko 5hp Lubie sie do każdego przypierdalać że coś zrobił źle ja na pewno zrobiłbym inaczej.