teraz często jestem na serwie nawet gram po nocach potrafie ogarnąć czitów dobrze bo miałem swój serw..więc jak? płace za 3 miechy z góry,jeżeli coś sie zmieni pisać na GG bo potem zaczne szukac innego serwa ;]
Ostatnio zmieniony przez KaSa 2010-08-04, 11:24, w całości zmieniany 1 raz
panika.Wilku
Wysłany: 2010-08-04, 11:49
warny, to ja dam duże nie, chociaż wątpie czy to ma jakie kolwiek znaczenie ;)
KaSa napisał/a:
jeżeli coś sie zmieni pisać na GG bo potem zaczne szukac innego serwa ;]
ohohoh, widać jaki gejmer, nie dostanie admina, foch i już tu nie gra, hahahaha.
_________________ na chuj to czytasz?
Ostatnio zmieniony przez panika.Wilku 2010-08-04, 13:01, w całości zmieniany 1 raz
bo nie będe czekał wiecznie a na tym serwie wogóle adminów nie widzę rebelka tylko wbija,nie chce mi sie grać na serwerze na którym same czity albo celowe TK..nudne to jest wtedy podołam zadaniu, miałem własny serw ;)
Ostatnio zmieniony przez KaSa 2010-08-04, 23:32, w całości zmieniany 2 razy
tak tylko rebelka ....
a B[o]lek ? on jest przykładowo częściej od rebelki
Wysłany: 2010-08-05, 10:21
KaSa napisał/a:
bo nie będe czekał wiecznie a na tym serwie wogóle adminów nie widzę rebelka tylko wbija,nie chce mi sie grać na serwerze na którym same czity albo celowe TK..nudne to jest wtedy podołam zadaniu, miałem własny serw ;)
ja miałem własne sieci serwerów, nawet projekt toczy się dalej i co? nie obiecuje ślepo czy podołam bo tego nie wiem, a ty miałeś jakiś nubski serwerek i jesteś pr0 elo hajt że OGARNIESZ (bo ogarniesz bez capslocka, to za mało) cały central, weź zastanów się.
Człowieku zejdz ze mnie ty wogóle skąd ty sie tu wziełeś denerwujesz mnie łajzo!nie jestes adminem grasz od 2 dni i co?nic nie wiesz to sie nie udzielaj..ja ci nie pisze postów pod twoim podaniem palancie!!
Zaproszone osoby: 7 Pomogła: 8 razy Wiek: 19 Dołączyła: 28 Lip 2009 Posty: 818 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-08-05, 10:59
KaSa napisał/a:
Człowieku zejdz ze mnie ty wogóle skąd ty sie tu wziełeś denerwujesz mnie łajzo!nie jestes adminem grasz od 2 dni i co?nic nie wiesz to sie nie udzielaj..ja ci nie pisze postów pod twoim podaniem palancie!!
juz widac z czego warny są.
Aby nie przedlużac napinki zamykam temat i czekamy na wypowiedz Malitka.
daro
Zaproszone osoby: 4 Pomógł: 6 razy Dołączył: 11 Maj 2009 Posty: 1077
Wysłany: 2010-08-06, 18:12
Hmm po tym co widzę ,byłem na tak a teraz wielkie Nie ,admin musi umieć współpracować a nie napinki siać NIE dla Kasy
11.04.11 100 kg poszło :D
Masakracja formy na rok 2011
nie pij wódki nie pij wina kup se lepiej omnadryna
PRYWATNE WIADOMOŚCI
* Przy wysyłaniu PW trzymaj się JEDNEJ konwersacji na dany temat.
* Proszę nie wysyłać po 2342324 PW w jednej sprawie, ponieważ spamerów na PW ignoruję.
* Na PW staram się odpowiadać jak najszybciej, lecz przy zbyt dużej ilości wiadomości czas ten może się wydłużyć do kilku dni.
KONTAKTUJĄC SIĘ ZE MNĄ
* Nie odpisuję na "siema, jesteś ?" itp.
* Używaj polskich znaków, pisz gramatycznie przy tym używaj znaków interpunkcyjnych. Nie jestem kryptologiem i nie będę łamać Twojego 'szyfru'.
* Zaczynając rozmowę na Gadu-Gadu przedstaw się i od razu przejdź do konkretów. Oprócz Ciebie na odpowiedź czeka 34224 innych.
Kotek
Pomóż prosze ;(
Dołaczył: 25.03.2009
Skad: Warszawa